Meldik Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Zdravim Vas.... chci se zeptat, jak se nazyvaji takove ty "vetrolamy" na bocnich oknech...kus zatmavenyho plastu.....na Minonskych valkach sem to videl, ale 600 za 2 kusy se mi zdalo dost....na netu to nemuzu najit, pze nevim, jak se to jmenuje....poradte....urcite to nekdo mate, tak i jake jsou zkusenosti.....koupit, ci nekoupit (vyhozene penize)...diky [upravil dne 17.5.2007 meldal] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 protipruvanove plexi nabizi napr. www.mkkosa.cz [upravil dne 17/5/07 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Taky se tomu říká deflektory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ahoj.Mám je na 307.Je to užitečná věc.Mohu si nechat pootevřená okna v letě i při dešti.Interier auta se tak neprohřívá.Pomáhá to dost podstatným způsobem.Zkombinoval sem to ještě z bočními slunečními clonami na zadní okna a roletkou na zadní okno..Je to opravdu hodně znát.Tož můj názor....:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldik Posted May 18, 2007 Author Share Posted May 18, 2007 Diky moc kluci....myslel sem ze 600 je dost, ale co jsem koukal na netu, tak je to normalni cena....ale za kousek plastu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Já dával na Boxera 1300 za dvě JInak pokud je budeš kupovat - bacha, moc se to nekamarádí s elektrickýma oknama (na 405ce se mi to dost pralo) [upravil dne 19/5/2007 Medvěd] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldik Posted May 19, 2007 Author Share Posted May 19, 2007 Ted si me docela zarazil s tema elektrickejma oknama.....ty totiz mam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Koša mi říkal, že u el. oken je lepší to trochu přiříznout a přilepit, pak je to prý v pohodě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Já je mám originál od Peugeota.Elektricky okna žádný problém.Jen sem je přilepil podle návodu a neupravoval.Do ted žádný problém.Mám 307. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Původně zaslal: vlada Já je mám originál od Peugeota.Elektricky okna žádný problém.Jen sem je přilepil podle návodu a neupravoval.Do ted žádný problém.Mám 307. Jen dotaz, já je koupil taky ale při rychlosti cca od 70km nebo při silnějším větru je to hlučnější než bez. Jakoby mezi sklem a plexi profukovalo. Taky mi to dělá s elektrickýma oknama paseku, když je horko a jsou okna dole pak naráží na plast, který se asi trochu pohne teplem a okno sjiždí samo dolů.:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafon Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 kdyby měl někdo zájem mám použité, ale jen krátce ofuky předních oken na 406, mohu poslat foto. Prodla jsem auto a zbyly mi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Na 106 mám asi za 700, ale po dvou letech je to jaksi jakoby popraskané ( proti slunku je to vidět ). Na Fábce mám všechny 4 za 540 Kč a vypadaj kavalitnější. Taky tam jsou vložený jakoby rozpěrný plechy. S oknem to má semtam problém, že sjede dolů a taky se mi zdá, že to v tom rámu pořád cestuje. Na 106 jsem to přilepil a pohoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldik Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 objevil jsem je tady u nas v jednom shopu za 600....ale nevim, jestli je koupit....mam okna v elektrice a byli to nazory, ze to neni dobry...mate jeste nekdo zkusenosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Nemám s tímto zkušenost, jen jsem si vzpoměl, kamoš si je pořídil na Polo a jeho hodnocení bylo jednoznačný - drahý a účinný v řádu 5%. Takže příště prý rozhodně ne. Jiný auto, jinačí aerodynamika, že by to mohlo být lepší? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 tak dnes som pozeral unas v tescu je taky nejaky shop a maju tam ofuky za 850 sk 4ks na 206ku [upravil dne 10/6/07 ZILA] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts