Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupil jsem 306XS, napadla me jedna vec..

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mat3s

VIdel nekdo ty origo disky nastrikany na cerno..?.. by me zajimalo jak to vypada..

no asi by to chtelo lepsi fotku tech kol tady jak to mas zmalovany tak to asi nikdo nepozna..:aut

Odesláno

No nevim jak to bude s tou stribrnou ladit.. a taky mi prijde ze lakovat origo kola je skoda.. jestli neni lepsi koupit jiny a tyhle prodat...

Odesláno

auta s takovouhle upravou se uz tezko nekdy zbavis ( v ocich vetsiny potencialnich kupcu to bude stejny jako kdyby cely auto bylo nekolikrat kolem dokola objety klicem ) a navic to ani nevypada hezky, myslim ze kdyz zkusis prohledat web, najdes spoustu lepsich napadu jak auto vkusne upravit a podtrhnout nenasilne jeho rysy

Odesláno

taky mě to příjde že tím autí docela zprasíš.sou jiný možnosti a určitě lepší.mrkni na web jak píše Ferry,tam najdeš mrtě lepšího

Odesláno

kdyby to auto bylo bily, tak by to mozna mohlo i vypadat zajimave..ale stribrna je moc hezka na to aby se to zprasilo..a origo kola bych urcite nestrikal..na to si kup jiny a tyhle prodej..kdyztak bych mel eventualne zajem:aut (teda jestli to jsou cyclonya jsou v dobrym stavu, z tyhle fotky to nejde poznat:myslim)

Odesláno

Ja bych to teda nechal tak jak to je. Jestli chces experimentovat, tak tam zkus nechat nelepit barevnou folii co se pouziva misto lakovani auta - kdyztak to pak muzes strhnout....

Odesláno

2f3Rd@: to je skoro stejne, bude tam videt odlisne odstiny laku, protoze kde to nebude zakryty to vysisuje slunicko atd. samozrejme mluvim o dlohodobem zakryti, treba kdyz jsme po peti letech otrhali nalepky ze sluzebnich aut tak to bylo krasne poznat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...