Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dobrovolní dárci orgánů opět na cestách

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je vážně masakr a myslím, že tady orgány nebudou. Ale nějaké drobnosti by se dali použít např. kola, puklice, světla atd...:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: komisar

vem že motorky jedou tyk rychle že je někdy ani nepostřehneš :nevim

Hlavně že svítí;)

no snad měl helmu:D

Odesláno

Ta fotka je už postarší, viděl jsem jí minimálně před rokem

Nicméně nic to nemění na tom, že dárci orgánů opět vyrazili a mě - člověka dost vyježděného, nicméně občas se i díky nim na silnicích se bojícího - donutili se v některých časech některým silnicím plánovitě vyhýbat

1) duben až říjen o weekendu nepoužívám silnici Mělník - Dubá - Zahrádky, raději jezdím přes Boleslav

2) duben až říjen nejezdím ze Sence přes Babu do Malacek, ale raději tvrdnu v ucpané Bratislavě

3) po dvou zkušenostech mě nikdo nedostane na D1 v době ukončení VC motorek v Brně, víc jsem se o život nikdy nebál (O MůJ VLASTNÍ ŽIVOT!!!!)

Odesláno

vem že motorky jedou tyk rychle že je někdy ani nepostřehneš :nevim

Plně souhlasím.Jen těžko se dá odhadnout jejich rychlost a pak to takhle vypadá :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nicméně nic to nemění na tom, že dárci orgánů opět vyrazili a mě - člověka dost vyježděného, nicméně občas se i díky nim na silnicích se bojícího - donutili se v některých časech některým silnicím plánovitě vyhýbat

1) duben až říjen o weekendu nepoužívám silnici Mělník - Dubá - Zahrádky, raději jezdím přes Boleslav

2) duben až říjen nejezdím ze Sence přes Babu do Malacek, ale raději tvrdnu v ucpané Bratislavě

3) po dvou zkušenostech mě nikdo nedostane na D1 v době ukončení VC motorek v Brně, víc jsem se o život nikdy nebál (O MůJ VLASTNÍ ŽIVOT!!!!)

Pobavil jsi mě s bodem číslo tři :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Bod číslo jedna znám až moc dobře, běžně tudy cestuji k rodičům a je to fakt o život, když tě v těch nepřehlednejch zatáčkách předjíždí šest takovejch magorů a ani jeden z nich za tu zatáčku nevidí a za ní je třeba autobus či náklaďák. To je teprve to správný žůžo dobrodrůžo :grr :grr

Odesláno

nehazte vsechny motorkare do jednoho pytle :xvul

Dost casto me auta prehlizeji, parkrat se me snazili vytlacit ... divili by jste se, jak se ridici MSTI za to, ze jsme proste rychlejsi a v kolone muzeme jednoduseji predjizdet :grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr

btw: ani jednu z cest popisovanych Medvedem neznam, na MS do Brna taky nejezdim :grr

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Dost casto me auta prehlizeji, parkrat se me snazili vytlacit ... divili by jste se, jak se ridici MSTI za to, ze jsme proste rychlejsi a v kolone muzeme jednoduseji predjizdet :grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr

btw: ani jednu z cest popisovanych Medvedem neznam, na MS do Brna taky nejezdim :grr[/quote

je to takový usek s novou cestou vybízející k rychlé jízdě ale s zatáčkami,nepřehlednými.něco jako z Hlučína do OV-Přívozu

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Pata

btw: ani jednu z cest popisovanych Medvedem neznam, na MS do Brna taky nejezdim :grr

je to takový usek s novou cestou vybízející k rychlé jízdě ale s zatáčkami,nepřehlednými.něco jako z Hlučína do OV-Přívozu

Pe.tr: z Hlucina do OV Privozu je (pokud nepocitam stary tankodrom) hlavni cesta s 50tkou a prechodem uprostred, kde pravidelne autem i na motorce brzdim na 50tku snad jedine ja z celeho okoli... zatacka (poradna) je tam opravdu jedna, do ktere neni videt nicim a kdo by to byl rekl, ze mam porad nekoho na prdeli...

[upravil dne 6/5/2007 Pata]

Odesláno

já jim raději drobet uhnu na kraj protože jedou a jedou pokud vezmu sportovní to jde ale ta větší jsou pomalu široká jak auta:super

pokud si jich všimnu tak jim to misto udělam,někteří dokonce i poděkují, nestojím oto aby mě podjížděli zprava přes krajnici.

Odesláno

Souhlasím s Petou!

K Medvedovi, mohl bys ty tvoje prihody na D1 rozvest, jezdim do Brna na motorky kazdy rok, takze jsem to mozna byl ja kdo Te ohrozil:P:D Rekl, ze to moc dramatizujes.., pokud Ti vadi, ze Te nekdo predjede rychleji nez jedes, tak se nepoustej do leveho pruhu - kdyz vidis motorku - minimalni pocet motorek jede v levem pruhu 130 ;)

Ono z naseho pohledu to je take jine, chtelo by si to vyzkouset, rekl bych ze minimalne polovina z Vas tady na silnejsi motorce jak 350ccm nejela

Odesláno

Pokud je stihnu spatřit ve zpětným zrcátku, tak jim uhybám stejně tak, jako pomalejší auta mě. Jsou to super stroje, a to, že na nich jede občas bezmozek, u mě nevrhá stín na ostatní motorkáře. Je to pěknej pohled když vedle mě profrčí nějaká mašinka

Odesláno

Pata: Nehážu všechny do jednoho pytle, teď nedávno jsem jednomu trochu uhnul, dal blinkr, on předjel a poděkoval :potlesk Jen mě mrzí, že takových je málo a dost se jich chová tak, jak jsem uvedl dříve. Nedávno jsem málem vyletěl z kůže, když jedu po městě a najednou se kolem mě zničehonic prohnala nějaká mašina minimálně 120 :grr:grr:grr Ještě podotknu, že to bylo ve všední den kolem druhé odpolední a po chodnících chodily děti ze školy...

Odesláno

Dundee: bezmozci jsou ale i v autech... Za blinkr a posunuti vozidla taky dekuju, nedavno jsem potkal kamion, ktery mi uhnul na velice uzke ceste a hodil blinkr na pravo a kyvl, ze daleko pred nim nic neni... kez by takovi byli vsichni :super

Mam motorku pro cestovani, ne na "blbnuti" v provozu - na to se mam az moc rad... Bohuzel nekdy si pripadam, jako lovena zver... :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...