Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak jste oslavili 100tis km?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

Původně zaslal: oddie

Koupil s 93? Tak to už dost možná těch 100tis slavil několikrát :D:aut

pan je uz od prirody takovy optimista az to nekdy boli :) Ale ani se nedivim, lepsi je kolikrat nevedet...

Kdepak od přírody, to se naučil až postupem času...

Odesláno

Ja mam za sebou zdarne 60k .. do stovky mi jeste neco chybi :D Ale urcite se taky dockam.. jen nevim jak to slavit kdyz ja si s autem slavim prakticky porad ;)

Odesláno

Tak u me ses stovky dohrabal predchozi majitel, spis si myslim ze majitelka a oslavili to tak ze udelali novej zadni naraznik po najeti do sloupu. Jeste na kufru je trosku prohnutej plech. Ale vsechnu cest, zpravoval to nejakej odbornik, je to poravdu kvalitne. Taky to bylo v nemecku

Odesláno

tohle me nikdy ani nenapadlo slavit..taky jsem k tomu teda jeste ani nemel prilezitost..audinu jsem koupil se 170tis. a prodal pri 190tis. a pezotek ma teprve neco kolem 65tis. a nez bude mit stovku, tak uz bude davno pryc:P

Guest fox.chosen
Odesláno

a já myslel, že to všichni oslavujou :aut navíc mě tak nějak nenapadá, co jiného ohledně auta se dá slavit... :D

Odesláno

Co? Třeba když ho ráno najdeš tam, kdes ho večer zaprakoval...

A nebo třeba když ho prodáš, a spočítáš si, že ztráta hodnoty z něj byla jen hrozná, a ne úplně šílená ;)

Guest fox.chosen
Odesláno

to asi jo, já ho zatím vždycky našel tam, kde jsem ho nechal... tak mi to tak slavnostní nepřišlo :D a prodávat ho nehodlám, je to miláček :aut

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: fox.chosen

Původně zaslal: Medvěd

To bych musel slavit skoro každý rok

to přeci nevadí :aut důvodů k oslavě není nikdy dost :super

Když si uvědomím, kolik mě většinou těch 100 tkm stojí, mám většinou po chuti cokoli slavit

Tez souhlasim s medvedem, ale ja to oslavil fotkou......mam to i na profilu mezi fotkama....nejdriv 99 999km a pak 100 000km....zrovna na ceste do Boleslavy....a jeste sme vyhrali 0:2 takze spokojenost!!!:potlesk

Odesláno

Osobně bych oslavil maximálně svých 100tis. na autě. 7 litrů je blbost, to najedu za pár měsíců.

Nejlepší by bylo oslavovat to, že sem "přežil 50tkm. v různých autech" protože nenechat se sejmout je fakt umění, jen nemám na ty různý auta knihu.

Odesláno
Původně zaslal: fox.chosen

a já myslel, že to všichni oslavujou :aut navíc mě tak nějak nenapadá, co jiného ohledně auta se dá slavit... :D

Mně to připadá docela úchylný slavit počet km, auto je dopravní prostředek a ne příbuznej, tak proč bych něco takovýho dělal. Až budeš mít ujeto pár stovek tisíc, tak na to třeba taky přijdeš, To co píše oddie je rozumný, když ho ráno najdu tam, kde jsem ho zaparkoval, tak jsem rád, ale slavit .... :super

Odesláno

Tak já za rok,co mám pegynu najel asi 7000 km,a současný stav tachometru je 208 500,takže stejným tempem,počítám.li dobře,budu dalších čistých 100 000,(resp.300 000 km) slavit asi někdy v roce 2020 v červnu,někdy začátkem:D

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...