M.a.R.i Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: Ajdamek To oslavím asi prodejem auta A koupím si lepčí :D Citovat
oddie Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: oddie Koupil s 93? Tak to už dost možná těch 100tis slavil několikrát pan je uz od prirody takovy optimista az to nekdy boli Ale ani se nedivim, lepsi je kolikrat nevedet... Kdepak od přírody, to se naučil až postupem času... Citovat
AKCZ Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Ja mam za sebou zdarne 60k .. do stovky mi jeste neco chybi Ale urcite se taky dockam.. jen nevim jak to slavit kdyz ja si s autem slavim prakticky porad Citovat
Escaper Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Tak u me ses stovky dohrabal predchozi majitel, spis si myslim ze majitelka a oslavili to tak ze udelali novej zadni naraznik po najeti do sloupu. Jeste na kufru je trosku prohnutej plech. Ale vsechnu cest, zpravoval to nejakej odbornik, je to poravdu kvalitne. Taky to bylo v nemecku Citovat
Tommy306 Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 tohle me nikdy ani nenapadlo slavit..taky jsem k tomu teda jeste ani nemel prilezitost..audinu jsem koupil se 170tis. a prodal pri 190tis. a pezotek ma teprve neco kolem 65tis. a nez bude mit stovku, tak uz bude davno pryc:P Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 a já myslel, že to všichni oslavujou navíc mě tak nějak nenapadá, co jiného ohledně auta se dá slavit... Citovat
oddie Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Co? Třeba když ho ráno najdeš tam, kdes ho večer zaprakoval... A nebo třeba když ho prodáš, a spočítáš si, že ztráta hodnoty z něj byla jen hrozná, a ne úplně šílená Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 to asi jo, já ho zatím vždycky našel tam, kde jsem ho nechal... tak mi to tak slavnostní nepřišlo a prodávat ho nehodlám, je to miláček Citovat
Georginek Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: fox.chosen Původně zaslal: Medvěd To bych musel slavit skoro každý rok to přeci nevadí důvodů k oslavě není nikdy dost Když si uvědomím, kolik mě většinou těch 100 tkm stojí, mám většinou po chuti cokoli slavit Tez souhlasim s medvedem, ale ja to oslavil fotkou......mam to i na profilu mezi fotkama....nejdriv 99 999km a pak 100 000km....zrovna na ceste do Boleslavy....a jeste sme vyhrali 0:2 takze spokojenost!!! Citovat
Fusion Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 Osobně bych oslavil maximálně svých 100tis. na autě. 7 litrů je blbost, to najedu za pár měsíců. Nejlepší by bylo oslavovat to, že sem "přežil 50tkm. v různých autech" protože nenechat se sejmout je fakt umění, jen nemám na ty různý auta knihu. Citovat
Mila_S Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 Původně zaslal: fox.chosen a já myslel, že to všichni oslavujou navíc mě tak nějak nenapadá, co jiného ohledně auta se dá slavit... Mně to připadá docela úchylný slavit počet km, auto je dopravní prostředek a ne příbuznej, tak proč bych něco takovýho dělal. Až budeš mít ujeto pár stovek tisíc, tak na to třeba taky přijdeš, To co píše oddie je rozumný, když ho ráno najdu tam, kde jsem ho zaparkoval, tak jsem rád, ale slavit .... Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 Georginek: moc pěkný, přesně to udělám Citovat
Oliver Riedel Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 Tak já za rok,co mám pegynu najel asi 7000 km,a současný stav tachometru je 208 500,takže stejným tempem,počítám.li dobře,budu dalších čistých 100 000,(resp.300 000 km) slavit asi někdy v roce 2020 v červnu,někdy začátkem:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.