Guest fox.chosen Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 protože já už se blížím zbývá jen asi 1500km... tak abych věděl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 nam na 206ce zbyva cca 13000km jinak se to oslavi velkmy servisem. Oprava vuli ve stabilizatorech:) [upravil dne 3/5/07 Marlin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fox.chosen Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 já mám až na hadičku k turbu a výfuk opraveno jenže těch 100tis budu mít do měsíce a pořád nějak nevím... možná nějaký výlet a pak hezky ručně umejt a naleštit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 To bych musel slavit skoro každý rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fox.chosen Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: Medvěd To bych musel slavit skoro každý rok to přeci nevadí důvodů k oslavě není nikdy dost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 To se ještě načekám. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Já jsem číslici 300.000 oslavil plnou nádrží, výměnou oleje, filtrů a umytím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: fox.chosen Původně zaslal: Medvěd To bych musel slavit skoro každý rok to přeci nevadí důvodů k oslavě není nikdy dost Když si uvědomím, kolik mě většinou těch 100 tkm stojí, mám většinou po chuti cokoli slavit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fox.chosen Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: Dundee Já jsem číslici 300.000 oslavil plnou nádrží, výměnou oleje, filtrů a umytím plnou nádrž tam cpu furt, olej s filtrama je ještě čerstvej takže zbývá umytí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 fox: No však to bylo úplně stejné, jako kterákoliv jiná číslovka na tachecu. Za chvíli mě to čeká znovu, už jen 3.500 km (plus ještě musim vysmejčit interiér, nějak se mi tam usadil prach a drobné nečistoty:D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fox.chosen Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: Dundee fox: No však to bylo úplně stejné, jako kterákoliv jiná číslovka na tachecu. Za chvíli mě to čeká znovu, už jen 3.500 km (plus ještě musim vysmejčit interiér, nějak se mi tam usadil prach a drobné nečistoty:D) musím něco vymyslet, přeci jen je to mé první auto, prvních 100tis ale zase že bych třískal šampusem o přední sklo, to asi ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Auta s méně než 100tis km jsem měl jen tři - VAZ 2101, Š105 a Š Favorit. Pažouty měly většinou mezi 200 a 500tis, a to ještě dost orientačně, takže nikdy nebylo co slavit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: fox.chosen musím něco vymyslet, přeci jen je to mé první auto, prvních 100tis ale zase že bych třískal šampusem o přední sklo, to asi ne A to kilčo jsi udělal ty nebo "pomáháš"? Když ne o přední sklo šampusem, můžeš vodkou o zadní :D:D Rozhodně bych mazlíka pořádně prohlídl a dal mu "mimořádnou" péči krom běžných úkonů (lepší palivo, pečlivé umytí s megadlouhým leštěním apod.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fox.chosen Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 A to kilčo jsi udělal ty nebo "pomáháš"? Když ne o přední sklo šampusem, můžeš vodkou o zadní :D:D Rozhodně bych mazlíka pořádně prohlídl a dal mu "mimořádnou" péči krom běžných úkonů (lepší palivo, pečlivé umytí s megadlouhým leštěním apod.) nene, já ho koupil na 93tis ale na těch 98,5 co má teď jsem ho dotlačil jen a jen já když jsme u těch flašek tak ty by se mohly vypít místo třískání o skla, možná by se to hodilo více jako oslava ale to je pak zase bez výletu... tak nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Koupil s 93? Tak to už dost možná těch 100tis slavil několikrát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Ale tak , nekažme mu radost :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fox.chosen Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 tss, no toto stejně si to oslavím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 To oslavím asi prodejem auta A koupím si lepčí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Kez bych byl teprve u 100 000... Kdybych se rano probudil a auto mi omladlo na tech 100 000 tak bych taky oslavoval... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Původně zaslal: oddie Koupil s 93? Tak to už dost možná těch 100tis slavil několikrát pan je uz od prirody takovy optimista az to nekdy boli Ale ani se nedivim, lepsi je kolikrat nevedet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts