Jump to content
  • Current Donation Goals

Jak jste oslavili 100tis km?

Guest fox.chosen

Recommended Posts

Guest fox.chosen

já mám až na hadičku k turbu a výfuk opraveno :aut jenže těch 100tis budu mít do měsíce a pořád nějak nevím... možná nějaký výlet a pak hezky ručně umejt a naleštit? :mrk

Guest fox.chosen
Původně zaslal: Medvěd

To bych musel slavit skoro každý rok

to přeci nevadí :aut důvodů k oslavě není nikdy dost :super

Původně zaslal: fox.chosen

Původně zaslal: Medvěd

To bych musel slavit skoro každý rok

to přeci nevadí :aut důvodů k oslavě není nikdy dost :super

Když si uvědomím, kolik mě většinou těch 100 tkm stojí, mám většinou po chuti cokoli slavit

Guest fox.chosen
Původně zaslal: Dundee

Já jsem číslici 300.000 oslavil plnou nádrží, výměnou oleje, filtrů a umytím :D

plnou nádrž tam cpu furt, olej s filtrama je ještě čerstvej takže zbývá umytí :aut

fox: No však to bylo úplně stejné, jako kterákoliv jiná číslovka na tachecu. Za chvíli mě to čeká znovu, už jen 3.500 km :D (plus ještě musim vysmejčit interiér, nějak se mi tam usadil prach a drobné nečistoty:D)

Guest fox.chosen
Původně zaslal: Dundee

fox: No však to bylo úplně stejné, jako kterákoliv jiná číslovka na tachecu. Za chvíli mě to čeká znovu, už jen 3.500 km :D (plus ještě musim vysmejčit interiér, nějak se mi tam usadil prach a drobné nečistoty:D)

musím něco vymyslet, přeci jen je to mé první auto, prvních 100tis :aut ale zase že bych třískal šampusem o přední sklo, to asi ne :D

Původně zaslal: fox.chosen

musím něco vymyslet, přeci jen je to mé první auto, prvních 100tis :aut ale zase že bych třískal šampusem o přední sklo, to asi ne :D

A to kilčo jsi udělal ty nebo "pomáháš"? Když ne o přední sklo šampusem, můžeš vodkou o zadní :D:D:D Rozhodně bych mazlíka pořádně prohlídl a dal mu "mimořádnou" péči krom běžných úkonů (lepší palivo, pečlivé umytí s megadlouhým leštěním apod.) :super

Guest fox.chosen

A to kilčo jsi udělal ty nebo "pomáháš"? Když ne o přední sklo šampusem, můžeš vodkou o zadní :D:D:D Rozhodně bych mazlíka pořádně prohlídl a dal mu "mimořádnou" péči krom běžných úkonů (lepší palivo, pečlivé umytí s megadlouhým leštěním apod.) :super

nene, já ho koupil na 93tis ;) ale na těch 98,5 co má teď jsem ho dotlačil jen a jen já :aut když jsme u těch flašek tak ty by se mohly vypít místo třískání o skla, možná by se to hodilo více jako oslava :aut ale to je pak zase bez výletu... tak nevím :myslim:)

Původně zaslal: oddie

Koupil s 93? Tak to už dost možná těch 100tis slavil několikrát :D:aut

pan je uz od prirody takovy optimista az to nekdy boli :) Ale ani se nedivim, lepsi je kolikrat nevedet...