Georginek Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Zdravim, hele kdy mi konci technicka kdyz mam na nalepce dirku v 2007 a 5???? Asi kveten....ale zajima me jestli je nejakej limit na technickou rekneme kdyz bude treba 2.5. a policajti me chytnou tak bude taky pokuta???? Neni tam jeste nejakej casovej limit????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Nedavno se presne tohle tady resilo, zkus hledani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 TK ti končí květen 2007. Tedy příští měsíc musíš na emise + STK. ;);) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Přesně to máš ve velkém techničáku a datum do kdy musíš na STK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginek Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 Takze to nemusi byt pred zacatkem kvetna????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 V TP máš datum, tak si to tam přečti. Do toho data platí technická, pak už ne. Nálepka je jen orientační, když je na ní jen měsíc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Asi takhle ... sice máš na známce 5/2007, ale v TP máš přesný termín, do kdy ti to trvá. Jinými slovy, když tě chtnou policajti, tak si piš, že si to daji přesně zjistit, kdy ti měla zkončit (kor, když to bude ten daný měsíc) a i když bude 5.května a STK ti zkončilo 4týho, tak čus bus ... adiéééé :papa Takže se vyplatí si to ohlídat ... !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Kua ... proč jsem takocej rychlopisálek??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Platí měsíc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginek Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 Hmm velkej technicak tu nemam ale koukal jsem do knizecky o emisich a mam tam datum 18. TO asi teda znamena ze mi to konci 18 kvetna,ze???? Takze teda NE CELEJ KVETEN..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Když tam máš datum 18.5, tak platí do 18.5. 19.5 už můžeš dostat pokutu, pokud bude policajt aktivní. A pokud bys 19.5 někoho naboural, tak budeš mít velké problémy s pojišťovnou, která se logicky bude snažit snížit plnění... takže to přetahovat není zrovna dobrý nápad. Hlavně kvůli té pojišťovně, protože to je pro ní hodně laciná záminka, a naprosto a zcela zbytečná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginek Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 Mno je fajn ze to neni do konce dubna.... Potahnu tam asi pristi tyden jeste musim najit nekoho Ochotnyho KDO MI UDELA EMISE bez katu :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Původně zaslal: Georginek Mno je fajn ze to neni do konce dubna.... Potahnu tam asi pristi tyden jeste musim najit nekoho Ochotnyho KDO MI UDELA EMISE bez katu :mad: Třeba projdeš i bez katu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzin Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Přesně tak, platí to co je ve velkém techničáku. Taky jsem to nevěděl (myslel jsem že platí celý daný měsíc), a když jsem jel z emisí, chytli mě cejti, hned si to přesně zjistili (i když jsem tvrdil že nevím, že velký techničák nemám) a měl jsem ji dva dny propadlou. Tisícovka pokuta, hádka, pak 1500 pokuta, to jsem se okamžitě hádat přestal a ještě měli nápink, že bych si to auto měl nechat odtáhnout. No nic moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PŘEMA Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 TP ti platí do konce května ale doporučuji ti jsi tam zajít o něco dřív at nemáš případné problémy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Původně zaslal: PŘEMA TP ti platí do konce května ale doporučuji ti jsi tam zajít o něco dřív at nemáš případné problémy. Jistě, a to datum s výslovným uvedením "platí do" je tam jen tak pro srandu králíkům, aby se úředníci nenudili, že... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzin Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Jak říká Oddie, doopravdy je to do toho 18. a ne do konce měsíce. Cajti to mají zjištěné do minutky a už tě pokutují. Navíc minulý týden srazili kolegu na kole, řidič auta (jeho chyba) neměl zaplacené povinné a je z toho soud a škody vymáhají po něm - v případě propadlé technické by to dopadlo obdobně. Ne že bych Ti něco přál, ale podle mého to nestojí za risk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Pokud by jsme šli do důsledků, tak platí do konce měsíce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Původně zaslal: OK406 Pokud by jsme šli do důsledků, tak platí do konce měsíce. na zaklade ceho jako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts