Pata Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz No to snad není pravda, malinko přehlidnul jo, dyk je v tech dveřích díra jak do p..... propasti :( Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 couval no a vzal to rohem, skrabanec tam je malinky, ale jak ma to Iveco silu tak to holt takhle moc promacklo. Ale nastesti ty dvere jsou orezle, takze jsem je stejne chtel menit a dostanu aspon novy lak na bok (snad, dvere urco budou mit novy lak) a jeste rikal ze mi strikne i zadni kapotu, kera ma diny lak a loupe se to. BTW, dvere taky samozrejme budou novy. Citovat
.mycTD Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: OK406 To chce garáž:myslim:myslim garaz nepomuze. Jednou vyjet musis a nekterym expertum staci chvilka:grr Citovat
.mycTD Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: Marlin nebudu kvuli tomu zakladat samostatne tema.... m jde taky cerna kraska na kosmetiku :( aby se predeslo zbytcnym nepodlozenym informacim, tak ja v tom aute nesedel, kdyz se to stalo, ani to to auto nejelo kdyz se to stalo a dokonce to auto i bylo nepojizdne, kdyz se to stalo. Holt, majitel servisu kdyz jell odtahovkou, tak ho malinko prehlidnul jj, v servisu bezpecno neni nikdy. Dodo by mohl vypravet:) Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 taky jsem si na nej vzpomnel, kdyz jsem to uzrel Citovat
Fusion Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Vypadá to jak po powerslidu do nějaké překážky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: Fusion Vypadá to jak po powerslidu do nějaké překážky Že by to už mělo opravený motor a Marlin při cestě domů zkoušel v zatačce pořádně přidat:D:D:D:aut:aut Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 :roll ale motor uz opraveny teda je. A dokonce to ma i nove predni brzdy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: Marlin couval no a vzal to rohem, skrabanec tam je malinky, ale jak ma to Iveco silu tak to holt takhle moc promacklo. Ale nastesti ty dvere jsou orezle, takze jsem je stejne chtel menit a dostanu aspon novy lak na bok (snad, dvere urco budou mit novy lak) a jeste rikal ze mi strikne i zadni kapotu, kera ma diny lak a loupe se to. BTW, dvere taky samozrejme budou novy. Tak to ti vyrovná fénem a dusikem, ne:aut Citovat
Marlin Odesláno 6. srpen 2007 Odesláno 6. srpen 2007 Tak me se uz cerna kraska z kosmetiky vratila. Dvere jsou jasne, ale to viko kufru je potesujci. Byl totiz na nem docela brutalne popraskany lak. Citovat
Pata Odesláno 6. srpen 2007 Odesláno 6. srpen 2007 Marlin: copak to tam stoji za kocicka s kardanem? Citovat
Marlin Odesláno 6. srpen 2007 Odesláno 6. srpen 2007 cece nevim. Mam pocit ze moto guizi bo neco takoveho. Jsou u nas na dovolene Frantici, tak prijely timhle Citovat
M.a.R.i Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Nevítě o někom, kdo dělá to samé poblíž Jížních Čech? Dost by mi to bodlo, nechce se mi jet 200km daleko. Citovat
Dave405 Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Paráda, nevíte o někom, kdo tohle dělá na ostravsku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.