olda Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: tommino-upnet marena za 145 tis. z roku 2000? bez klimatizace )))))))))), drahy, moooc drahy, kamos ma tu stejnou ale z klimou, stejnej rok a ma ji za 100 000 rovnych nalitano to ma 110 tis., jinak je to vybornej stehovak fakt velkej kufr, oproti moji alficce ktera ma ten kufr faakt malinkatej, akorat na 52 kg labradora ) :xvulKlimu to má a dokonce velmi slušnou výbavu,klima je napsaná jako první a podle fotek má dokonce i spínač na klimošku. Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 No jo, dráhy, móc dráhy... ten ročník za tu cenu... klasika. Lepší je koupit někde nějakej stočenej slepenec, ušetřit na něm 30, ale 50 nacpat do oprav, jako to vidím dnes a denně, že? Tohle je přesně ten důvod, proč bazary a auta v nich vypadaj tak jak vypadaj - každej čumí jen na rok a cenu, stav nikoho nezajímá. Resp., ty, které zajímá v první řadě stav, a vědí, že stav je to, za co se platí, těch je naprosté minimum. A bohužel, ti kteří jsou ochotni si připlatit za stav, pak prakticky nemají na výběr... to je to, o čem jsem psal. Pohádky o těch \"kamarádech\" co koupili \"super\" káru s málo najeto za směšnou cenu slýchám taky denně, a pak stačí takové auto vidět - pokud to není někdo, kdo vyloženě dělá servis, dovozy či výkupy, tak je taký kup výjímkou vyjádřenou ani ne v jednotkách procent. Tudíž někomu, kdo nic z toho vyjmenovaného nedělá (99% lidí zde) doporučuju jít v první řadě po stavu a důvěryhodnosti prodejce, nedivit se, že auto u něj je typicky klidně o 30% dražší než je průměr, a máte celkem slušnou šanci, že koupíte dobře. A Rakar řadím k těm, kam to auto nemusím jet ani prohlížet. Takže každému co jeho jest, vaše volba - ale taky vaše odpovědnost, když si vyberete blbě jen kvůli zaslepení cenou, tak si taky pak sobě nadávejte. Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 á už i vím, o jakou Alfu konkrétně šlo ale prohlížet jí tedy nepojedu Citovat
Driver Odesláno 28. březen 2007 Autor Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: oddie á už i vím, o jakou Alfu konkrétně šlo ale prohlížet jí tedy nepojedu Jo tak už jsi jí vypátral jo? Hele a jaký máš v poslední době reference o bazaru Stuchlík? Někdy před rokem a půl, když jsem tam kupoval auto tak se právě měnil majitel ze Stuchlíka na paní Stuchlíkovou, protože se snad rozváděli nebo co. Tak by mě zajímalo jak to s tím bazarem vypadá teď. Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Nemám reference, nevím o něm nic. Nedávno jsem tam o něčem uvažoval, ale kouknout jsem se tam nebyl. Ani to nevypadalo extra důvěryhodně, proto jsem tam nejel. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: oddie á už i vím, o jakou Alfu konkrétně šlo ale prohlížet jí tedy nepojedu Jo tak už jsi jí vypátral jo? Hele a jaký máš v poslední době reference o bazaru Stuchlík? Někdy před rokem a půl, když jsem tam kupoval auto tak se právě měnil majitel ze Stuchlíka na paní Stuchlíkovou, protože se snad rozváděli nebo co. Tak by mě zajímalo jak to s tím bazarem vypadá teď. Myslíš Auta Stuchlík - Dovoz auta Pečky? -- http://www.dovozauta.cz/ [upravil dne 28/3/07 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Když jsem kupoval auto vloni v srpnu tak jsem se byl u nich podívat, předtím jsem tam zavolal a auto mi vychválili do nebe, že je v super stavu, na fotkách bylo taky popisovaný jako super stav. Když jsem tam přijel tak jsem koukal jako blázen, tolik aut s poškozenou kapotou, dolíkem ve střeše, nebo s kapotou po požáru, zničeným interierem a všechny prý v super stavu, auto na ktery jsem se jel kouknout mělo shnilý zadní lem (406 1998 - 115 000kč) a neseděly dveře, prý nebylo nikdy bouraný. Odjížděl jsem odtamtud docela zklamaný. Vozej otlučený dobytý opotřebovaný auta co jinde nikdo nechce. Jo pár jich tam asi bylo lepších ale to bylo zase o jiný ceně, ale mnoho jich nebylo [upravil dne 28/3/07 Radek Hurvajz] Citovat
Driver Odesláno 28. březen 2007 Autor Odesláno 28. březen 2007 No já tam právě koupil 306ku cca před tím rokem a půl a můžu říct, že jsem spokojenej. Byl jsem se tam na to nejdřív podívat s Vašendou a i on mí říkal, že tam prodávají celkem slušný auta. Ale to se od tý doby právě mohlo změnit společně s majitelem. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: Driver No já tam právě koupil 306ku cca před tím rokem a půl a můžu říct, že jsem spokojenej. Byl jsem se tam na to nejdřív podívat s Vašendou a i on mí říkal, že tam prodávají celkem slušný auta. Ale to se od tý doby právě mohlo změnit společně s majitelem. Hm tak je to možny že se zhoršily, nebo jsem tam přijel zrovna v blbou dobu kdy tam měli samý plečky:( Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 No, on má dvě části, klasický bazar a pak vrakoviště, tak je otázka, kam jsi koukal Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: oddie No, on má dvě části, klasický bazar a pak vrakoviště, tak je otázka, kam jsi koukal Ale no tak, vím kam jsem koukal:D:D:D:D O tom že má dvě části vím;) Citovat
Kurt Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Ale no tak, vím kam jsem koukal:D:D:D:D O tom že má dvě části vím;) On někdy ale ten rozdíl moc poznat není. Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 No tak aspoň podle toho, že v té druhé části maj ty auta většinou volant na špatné straně Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 ... a ta Marea z Rakaru už je prodaná (a vůbec ne překvapivě), tak jak, má jí na svědomí ten kolega, a nebo zaváhal? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.