Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už jsem doma z tohodle supr srazu,a musím říct,že jako vždy naprosto supr... vše...Tak chci tímto poděkovat všem,kteří se tohoto srazu zůčastnili... bylo to supr... DÍKY..... :super :super :super :super:super:super:super

Odesláno

Musim za me i za mou drahou polovicku podekovat organizatorum kteri se podileli na srazu pac byl super :super . jen velka skoda toho ze trval jen vikend :( uz ted se budem na vas tesit priste na dalsi klubove akci :D .

Odesláno

Já můžu pouze jen závidět:(Co nějaké fotečky budou?Rád bych se mrkl.Na zimním klouzání se ale určitě ukáži:aut a možná i na vánoční besídce v Praze jen nevím jestli se ukáži autem po nemilé zkušenosti :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Já můžu pouze jen závidět:(Co nějaké fotečky budou?Rád bych se mrkl.Na zimním klouzání se ale určitě ukáži:aut a možná i na vánoční besídce v Praze jen nevím jestli se ukáži autem po nemilé zkušenosti :nevim

To asi budou, ale budes muset pockat na jiny. Fakt to ale za to stalo.

Odesláno

musim se pripojit k podekovani organizatorum a vsem lidem ktery dorazili.. bylo to moc fajn, jako vzdy jsem si to krasne uzil:super

PS: jen ty rana byly horsi..:D

Odesláno

Taky diky vsem organizatorum. Skvely srazek se skvelyma lidickama. :super Hlavne dekuji za upravu trestnych km v orientacnim zavode :D Pe.Tre priste je to urcite tvoje...

[upravil dne 16-9-2007 Escaper]

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Taky diky vsem organizatorum. Skvely srazek se skvelyma lidickama. :super Hlavne dekuji za upravu trestnych km v orientacnim zavode :D Pe.Tre priste je to urcite tvoje...

[upravil dne 16-9-2007 Escaper]

Taky děkuji všem kdo se podíleli na přípravě srazu, bylo to skvělý:super No a druhé místo s Pe.Trem taky paráda, že jo Escapere:D Jdu malinko poladit fotky ať máte na co koukat:)
Odesláno
Původně zaslal: agresssor

MatrixChoze:Taky sem se docela divil:) nakonec se prej obalka č 2 z ty prhrady to bylo taky pozměněny, a jinak sme najeli 119 km:)

Ale co s tou obalkou? Nejak ted nechapu co tim chces rict. Nemas ICQ?

Odesláno

jsem moc rád že jsem se zučastnil vašeho srazu, a budu se těšit na další sraz, i když ten oryentak jsme na konec vzdali,ale jinak medvede dekuju za pozvani i vsem ostatnim,i kdyz jsem prijel jenom se 106.Ale i to je peugeot - i když vemete že jsem tam byl jedinej se 106.

:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...