Hugo Boss Odesláno 14. září 2007 Odesláno 14. září 2007 tak jsem se jel projet do Kostelce na mašině a už se to tam sjíždí a počásko fajn:) mě a moje auto tam zítra uvidíte:super Citovat
John Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Tak už jsem doma z tohodle supr srazu,a musím říct,že jako vždy naprosto supr... vše...Tak chci tímto poděkovat všem,kteří se tohoto srazu zůčastnili... bylo to supr... DÍKY..... :super :super:super:super:super Citovat
paul jane Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Musim za me i za mou drahou polovicku podekovat organizatorum kteri se podileli na srazu pac byl super . jen velka skoda toho ze trval jen vikend uz ted se budem na vas tesit priste na dalsi klubove akci . Citovat
Blizzard Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 taktéž děkuji všem co měli s tímto srazem co dočinění. Bylo to super, užil jsem si to Citovat
Přema Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Taky jse přidávám a děkuji všem co se podíleli na supr srazu.....:super Citovat
MatrixChose Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Bylo to fakt naprosto skvelý a uz se tesim na dalsi na kterym budu celou dobu. Sobota je malo Fakt za :super:super Citovat
Zipík Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Já můžu pouze jen závidět:(Co nějaké fotečky budou?Rád bych se mrkl.Na zimním klouzání se ale určitě ukáži:aut a možná i na vánoční besídce v Praze jen nevím jestli se ukáži autem po nemilé zkušenosti Citovat
MatrixChose Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Původně zaslal: Zipík Já můžu pouze jen závidět:(Co nějaké fotečky budou?Rád bych se mrkl.Na zimním klouzání se ale určitě ukáži:aut a možná i na vánoční besídce v Praze jen nevím jestli se ukáži autem po nemilé zkušenosti To asi budou, ale budes muset pockat na jiny. Fakt to ale za to stalo. Citovat
@re Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Moc děkuji všem za skvělý sraz. Zvlášť dík patří organizátorům... Opravdu super... Díky Citovat
Béďa Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 musim se pripojit k podekovani organizatorum a vsem lidem ktery dorazili.. bylo to moc fajn, jako vzdy jsem si to krasne uzil:super PS: jen ty rana byly horsi.. Citovat
agresssor Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 To jo super organizace:) skvělej sraz:) Ale souhlasim s Béďou jen ty horší rána:) MAtrixChoze: Nakonec sme dojeli 4:) Citovat
MatrixChose Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Původně zaslal: agresssor To jo super organizace:) skvělej sraz:) Ale souhlasim s Béďou jen ty horší rána:) MAtrixChoze: Nakonec sme dojeli 4:) Fakt??? :o Tak to jsme celkem profici :super Citovat
Escaper Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Taky diky vsem organizatorum. Skvely srazek se skvelyma lidickama. Hlavne dekuji za upravu trestnych km v orientacnim zavode Pe.Tre priste je to urcite tvoje... [upravil dne 16-9-2007 Escaper] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Původně zaslal: Escaper Taky diky vsem organizatorum. Skvely srazek se skvelyma lidickama. Hlavne dekuji za upravu trestnych km v orientacnim zavode Pe.Tre priste je to urcite tvoje... [upravil dne 16-9-2007 Escaper] Taky děkuji všem kdo se podíleli na přípravě srazu, bylo to skvělý No a druhé místo s Pe.Trem taky paráda, že jo Escapere:D Jdu malinko poladit fotky ať máte na co koukat:) Citovat
agresssor Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 MatrixChoze:Taky sem se docela divil:) nakonec se prej obalka č 2 z ty prhrady to bylo taky pozměněny, a jinak sme najeli 119 km:) Citovat
MatrixChose Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 Původně zaslal: agresssor MatrixChoze:Taky sem se docela divil:) nakonec se prej obalka č 2 z ty prhrady to bylo taky pozměněny, a jinak sme najeli 119 km:) Ale co s tou obalkou? Nejak ted nechapu co tim chces rict. Nemas ICQ? Citovat
boltn 406 Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 tak už jsme konečně taky doma. Srázek jako vždycky perfektní. velké diky organizátorum. :potlesk:potlesk:potlesk. rána byvali opravdu krušnější:D Citovat
Ondrys Odesláno 16. září 2007 Odesláno 16. září 2007 jsem moc rád že jsem se zučastnil vašeho srazu, a budu se těšit na další sraz, i když ten oryentak jsme na konec vzdali,ale jinak medvede dekuju za pozvani i vsem ostatnim,i kdyz jsem prijel jenom se 106.Ale i to je peugeot - i když vemete že jsem tam byl jedinej se 106. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.