Kurt Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: aka tak povest nelhala...jsou TAM a cekaji!!!:D:D hezka ucast a mimojine me moc tesi, ze i ostatni foti bowling stylem-zadek na jedne noze :D:aut Děti mé neplačte, nezoufej můj kraji... Fotit bowling zepředu je jen pro drsňáky. Citovat
aka Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 fotit ho zepredu......no, pro drsnaky je to spis zepredu s bleskem:D:D:D:D:Dnebyl to dobrej napad:roll Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Jako neúčastníka by mě zajímalo, co se to stalo s tolikrát focenou 405kou??? A pak jsem si povšiml, že jste mezi sebe pustili i mnohými tak nenáviděné škodovkáře - děkuji i za ně. Citovat
Pepito Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Ten 405kař několikrát projel tu velkou louži,ale při průjezdu této louže na zpátečku ulomil přední spojler:grr A co se týče toho škodovkáře,tak to byl nějakej \"obyvatel\"zahrádek,kterému jsme nevědomky zatarasili cestu Jinak fotky jsou skvělé! Díky za ně Citovat
Tommy306 Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 ad 405: no myslím, že z fotek jde poznat, že mu něco upadlo:( ad škodofky: jestli myslíš tu hundrtku, tak ten se snažil skrz nás projet někam na zahradu:myslim..jestli myslíš jakýkoliv jiný auto z fotek, tak to je způsobeno tím, že v tu samou dobu si tam udělali sraz i nějací tuzingáři:aut Citovat
@re Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: Medvěd Jako neúčastníka by mě zajímalo, co se to stalo s tolikrát focenou 405kou??? A pak jsem si povšiml, že jste mezi sebe pustili i mnohými tak nenáviděné škodovkáře - děkuji i za ně. Majitel chtěl 405tku v kaluži umýt... no a najel do ní zpateckou... během otáčení proud vody nárazník vyrval to má za to, že mně při podobném manévru celého ošplíchnul kaluží ne, dělám si srandu, je to nepříjemné, ale stalo se a musí se při podobných skotačeních s něčím podobným počítat... Děda se 100vkou chtěl vjet do uličky, kterou jsme nevědomky zatarasili... Citovat
Tommy306 Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 tak tady je výsledková listina ze slalomu... v závorce je uveden počet trefených kyblíků..za každý byly připočteny 4 sek. [upravil dne 4/3/07 Tommy306] Citovat
aka Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 teda ale dokumentaci mate fakt skvelou!!!!! Citovat
Tommy306 Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 dík;) ale k dokonalosti chybí ještě zápis ze šipek:D:D Citovat
aka Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 tak to bych chtela fakt videt:D:D:Dv zivote sem nic takovyho nevidela a ani bych tak po dvou hrach nedala dohromady:D:Da to ani kdo vyhral natoz hihi dat podobnej rozpis jak u bowlingu:D:D:D Citovat
Tommy306 Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 tohle už fakt nesvedu:D..jediný, co vím, kdo vyhrál první hru:roll Citovat
aka Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 ten posledni smajlik je tam proto, ze si nevzpominas, jak to dopadlo dal, nebo ze to nechces rict?:D Citovat
janča205 Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Seš fakt šikulka!Aspoň každej víme jak jsme dopadli! Chybí ještě výsledek kulečníku,ale moc bych to nezveřejňovala. Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 A taky vysledek fotbalku.... Jinak nejake fotky jeste mozna prihodim az prijedu domu. Jinak jsem si z Olomouce privezl dokonce i srdicko na bocnim skle u ridice, akorat jsem si nevsiml kdy se tam objevilo, tak netusim kdo ho mohl udelat.. Ad. placeni: Ja a Dan jsme platili vsechno hned, takze od nas na listku fakt nic nezustalo. Citovat
barenst Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Jo placeni na listku mame zkusenosti i z Olesne a take to byl jednou čaj + mineralka , ja mel jak jiz bylo psano Pepsi 2x a jeden saletek . K obsluze se nema smysl vyjadrovat , vsak to i sam rekl , ze ho to tam pracovat nebavi a ze to vzal je ,ze nemeli nikoho . Jinak setkani to bylo super , az na PEPITO ,ktery jel druhe kolo o neco lepsi nez ja Citovat
Escaper Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 K tomu placení, asi se ktomu nedopídíme. Ale je to jedno, složili jsme se na to tak to nebylo tak zlé. Vynahradili jsme si to ve Varne né že by jsme neplatili ale byla to akce k nezaplacení. Mrzí mě že sem se vykašlal na druhé kolo slalomu. Po prvním kole jsem byl druhej a pak mě dost lidi předjelo, ale co už asi budu muset jet na další sraz a vynahradit si to:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.