Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

tak povest nelhala...jsou TAM a cekaji!!!:D:D:D

hezka ucast :super

a mimojine me moc tesi, ze i ostatni foti bowling stylem-zadek na jedne noze :D:D:aut

Děti mé neplačte, nezoufej můj kraji...

Fotit bowling zepředu je jen pro drsňáky. ;)

Odesláno

Jako neúčastníka by mě zajímalo, co se to stalo s tolikrát focenou 405kou???

A pak jsem si povšiml, že jste mezi sebe pustili i mnohými tak nenáviděné škodovkáře - děkuji i za ně.

Odesláno

Ten 405kař několikrát projel tu velkou louži,ale při průjezdu této louže na zpátečku ulomil přední spojler:grr A co se týče toho škodovkáře,tak to byl nějakej \"obyvatel\"zahrádek,kterému jsme nevědomky zatarasili cestu :)

Jinak fotky jsou skvělé! :super Díky za ně :papa

Odesláno

ad 405: no myslím, že z fotek jde poznat, že mu něco upadlo:(

ad škodofky: jestli myslíš tu hundrtku, tak ten se snažil skrz nás projet někam na zahradu:myslim..jestli myslíš jakýkoliv jiný auto z fotek, tak to je způsobeno tím, že v tu samou dobu si tam udělali sraz i nějací tuzingáři:aut

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jako neúčastníka by mě zajímalo, co se to stalo s tolikrát focenou 405kou???

A pak jsem si povšiml, že jste mezi sebe pustili i mnohými tak nenáviděné škodovkáře - děkuji i za ně.

Majitel chtěl 405tku v kaluži umýt... no a najel do ní zpateckou... během otáčení proud vody nárazník vyrval :D to má za to, že mně při podobném manévru celého ošplíchnul kaluží :D ne, dělám si srandu, je to nepříjemné, ale stalo se a musí se při podobných skotačeních s něčím podobným počítat... :(

Děda se 100vkou chtěl vjet do uličky, kterou jsme nevědomky zatarasili... :D

Odesláno

tak to bych chtela fakt videt:D:D:Dv zivote sem nic takovyho nevidela a ani bych tak po dvou hrach nedala dohromady:D:Da to ani kdo vyhral natoz hihi dat podobnej rozpis jak u bowlingu:D:D:D

Odesláno

A taky vysledek fotbalku.... ;) Jinak nejake fotky jeste mozna prihodim az prijedu domu.

Jinak jsem si z Olomouce privezl dokonce i srdicko na bocnim skle u ridice, akorat jsem si nevsiml kdy se tam objevilo, tak netusim kdo ho mohl udelat.. :myslim

Ad. placeni: Ja a Dan jsme platili vsechno hned, takze od nas na listku fakt nic nezustalo.

Odesláno

Jo placeni na listku mame zkusenosti i z Olesne a take to byl jednou čaj + mineralka :myslim , ja mel jak jiz bylo psano Pepsi 2x a jeden saletek .

K obsluze se nema smysl vyjadrovat , vsak to i sam rekl , ze ho to tam pracovat nebavi a ze to vzal je ,ze nemeli nikoho .

Jinak setkani to bylo super , az na PEPITO ,ktery jel druhe kolo o neco lepsi nez ja :(

Odesláno

K tomu placení, asi se ktomu nedopídíme. Ale je to jedno, složili jsme se na to tak to nebylo tak zlé. Vynahradili jsme si to ve Varne :P né že by jsme neplatili ale byla to akce k nezaplacení.

Mrzí mě že sem se vykašlal na druhé kolo slalomu. Po prvním kole jsem byl druhej a pak mě dost lidi předjelo, ale co už asi budu muset jet na další sraz a vynahradit si to:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...