@re Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: Escaper Sraz super, vydrzel jsem do konce a stalo to za to :super Natocil sem nejaky videa na fotak tak sem to hodil na web a je to na adresach: nevim kdy to zacne fungovat je to tam cerstve:D Jenom se vsem omlouvam ze jsem zapomnel zapnout nahravani zvuku tak neni slyser rev motoru a jasot velikeho obecenstva:aut Fotky co jsem mel jsem poslal Tommymu tak je tam vecer hodi. PS: Nejak na me v Bestu vyslo posledni placeni a hadehjte, no jasne bylo toho trochu vic nez sem mel. Nevim kdo zapomnel. na tom videu to vypadá jakoby ty auta jely krokem s tím placením to je pech... já měl jen presso a vodu a za to jsem zaplatil... Citovat
Escaper Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 @re: no vypada, sem premyslel ze bych to zrychlyl ale zase sem nechtel kazit realitu to placeni nevim kdo nezaplatil nebo jestli ta prijemna obsluha neco neodepsala schvlane za ty piva [upravil dne 4-3-2007 Escaper] Citovat
Escaper Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: @re na tom videu to vypadá jakoby ty auta jely krokem s tím placením to je pech... já měl jen presso a vodu a za to jsem zaplatil... a co měl tvuj kolega co jste jeli do ostravy? jestli mel caj a vodu tak to sedi a cisnik to neodpocital Citovat
@re Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: @re na tom videu to vypadá jakoby ty auta jely krokem s tím placením to je pech... já měl jen presso a vodu a za to jsem zaplatil... a co měl tvuj kolega co jste jeli do ostravy? jestli mel caj a vodu tak to sedi a cisnik to neodpocital nene, měl salát a tuším že dvě pepsi light... platili jsme spolu... Citovat
Escaper Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: @re nene, měl salát a tuším že dvě pepsi light... platili jsme spolu... Hmm tak nevim zase tapu Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 No - úděl společného lístku a posledního platícího je vždy totožný (na mě onehdá zbylo 24 zmrzlinových pohárů, což jsem fakt nemohl zkonzumovat - ale už se to, vzhledem k tomu, že jsem nebyl zcela střízliv a byl jsem z celé bandy jako poslední, nedalo dokázat). PROTO SE VŽDY SNAŽÍM, ABY BYLY LÍSTKY PODEPSANÉ A KAŽDÝ PLATIL SÁM ZA SEBE (nebo musím mít prověřenou obsluhu, třeba na Džbáně, kde vše +- vychází) [upravil dne 4/3/2007 Medvěd] Citovat
aka Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 pak jsou take situace, kdyz jdes platit jako posledni a zjistis, ze jsi za treba osm hodin posezeni mel jeden dzus(kterej si opravdu nemel), na ktery si jeste nekdo vzpomene a chce ti to dat.... Citovat
Escaper Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: Medvěd No - úděl společného lístku a posledního platícího je vždy totožný (na mě onehdá zbylo 24 zmrzlinových pohárů, což jsem fakt nemohl zkonzumovat - ale už se to, vzhledem k tomu, že jsem nebyl zcela střízliv a byl jsem z celé bandy jako poslední, nedalo dokázat). PROTO SE VŽDY SNAŽÍM, ABY BYLY LÍSTKY PODEPSANÉ A KAŽDÝ PLATIL SÁM ZA SEBE (nebo musím mít prověřenou obsluhu, třeba na Džbáně, kde vše +- vychází) [upravil dne 4/3/2007 Medvěd] No pro priste uz vime, nebylo to ale tak strasny jako 24 zmrizlinovych poharu;) Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: aka pak jsou take situace, kdyz jdes platit jako posledni a zjistis, ze jsi za treba osm hodin posezeni mel jeden dzus(kterej si opravdu nemel), na ktery si jeste nekdo vzpomene a chce ti to dat.... Ano, i na takovou situaci si vzpomínám, není však příliš častá a většinou vzniká u dobrých part lidí, kdy pokud si někdo není jistý, zda měl 4 nebo 5 piv, raději zaplatí 6 piv, aby náhodou někdo na jeho sklerózu nemusel doplácet (myslím si, že třeba na pražských srazech to už poměrně dlouho přesně takhle funguje - ve čtvrtek jsme na sebe koukali s číšníkem, já tvrdil, že chci zaplatit mňam, mňam žebírka, on tvrdil, že si je vědom, že jsem si je objednal a dokonce i že jsem je snědl, nicméně na lístku na mě nezbyly. Následně jsem se dozvěděl, že je za mě - z neznámých a předpokládám i nezištných důvodů zaplatil Vertex, který z nich neměl ani kůžičku) - tak nevím:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
aka Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Medo, ale to uz se preci vysvetlilo, jak tahle vertexova akce vznikla:D:D:D Citovat
janča205 Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Srázek byl naprosto super a noční Olomouc taktéž!Skvěle jsem se bavila a doufám,že to brzo zopakujeme!:super Citovat
Zdeny Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Ahojte,jen pro pořádek,já jsem měl presso s mlíkem,tři Sprity(ve skutečnosti 7-Upy) a svíčkovou.Víc jsem toho ani nestihl,i když jsem chtěl,protože číšník jaksi nedozaril...:autTen zbytek mě mrzí,nedávno nám s kamarádama zbylo po zaplacení všech 20 piv!!!:mrkVěřte,že kdyby to byla pravda,tak se domů plazím. Citovat
KIRRA Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Sraz super, Janci205 velikanskej dik... A vsem zucastnenym, co nevydrzeli az do pul sesty do rana...vzkazik - bylo to super a stalo to za to... Tesim se na priste!!! :potlesk:super Citovat
@re Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: janča205 Srázek byl naprosto super a noční Olomouc taktéž!Skvěle jsem se bavila a doufám,že to brzo zopakujeme!:super sakryš, tak to vypadá, že jsem v tom nejlepším jel domů... tak příště Citovat
Pepito Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Ahojky Před chvíií jsem dorazil domů a hned na stránky.Srázek byl super!Slalom,bowling,večeře i šipky,všechno paráda,až na tu pomalou obsluhu,ale to nás nemůže rozházet Jen škoda,že jsem musel domů(po 21.hod.).Díky Tommymu 306 jsem poznal skvělé lidičky a budu se těšit na další srázek Citovat
Tommy306 Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 tak fotky ode mě a Escapera jsou na ftp..věřím, že brzo se objeví i v galerii na úvodní stránce..tak a jdu nějak spáchat tabulku slalomu:myslim Citovat
Kurt Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: Tommy306 tak fotky ode mě a Escapera jsou na ftp..věřím, že brzo se objeví i v galerii na úvodní stránce..tak a jdu nějak spáchat tabulku slalomu:myslim Jsou TAM Citovat
aka Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 tak povest nelhala...jsou TAM a cekaji!!!:D:D hezka ucast a mimojine me moc tesi, ze i ostatni foti bowling stylem-zadek na jedne noze :D:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.