Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Sraz super, vydrzel jsem do konce a stalo to za to :super :super :super

Natocil sem nejaky videa na fotak tak sem to hodil na web a je to na adresach:

nevim kdy to zacne fungovat je to tam cerstve:D

Jenom se vsem omlouvam ze jsem zapomnel zapnout nahravani zvuku :mad: tak neni slyser rev motoru a jasot velikeho obecenstva:aut

Fotky co jsem mel jsem poslal Tommymu tak je tam vecer hodi.

PS: Nejak na me v Bestu vyslo posledni placeni a hadehjte, no jasne bylo toho trochu vic nez sem mel. Nevim kdo zapomnel.

na tom videu to vypadá jakoby ty auta jely krokem :D

s tím placením to je pech... já měl jen presso a vodu a za to jsem zaplatil... :P

Odesláno

@re: no vypada, sem premyslel ze bych to zrychlyl ale zase sem nechtel kazit realitu ;) to placeni nevim kdo nezaplatil nebo jestli ta prijemna obsluha neco neodepsala schvlane za ty piva :super

[upravil dne 4-3-2007 Escaper]

Odesláno
Původně zaslal: @re

s tím placením to je pech... já měl jen presso a vodu a za to jsem zaplatil... :P

a co měl tvuj kolega co jste jeli do ostravy? jestli mel caj a vodu tak to sedi a cisnik to neodpocital

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Původně zaslal: @re

a co měl tvuj kolega co jste jeli do ostravy? jestli mel caj a vodu tak to sedi a cisnik to neodpocital

nene, měl salát a tuším že dvě pepsi light... platili jsme spolu...

Odesláno

No - úděl společného lístku a posledního platícího je vždy totožný (na mě onehdá zbylo 24 zmrzlinových pohárů, což jsem fakt nemohl zkonzumovat - ale už se to, vzhledem k tomu, že jsem nebyl zcela střízliv a byl jsem z celé bandy jako poslední, nedalo dokázat).

PROTO SE VŽDY SNAŽÍM, ABY BYLY LÍSTKY PODEPSANÉ A KAŽDÝ PLATIL SÁM ZA SEBE (nebo musím mít prověřenou obsluhu, třeba na Džbáně, kde vše +- vychází)

[upravil dne 4/3/2007 Medvěd]

Odesláno

pak jsou take situace, kdyz jdes platit jako posledni a zjistis, ze jsi za treba osm hodin posezeni mel jeden dzus(kterej si opravdu nemel), na ktery si jeste nekdo vzpomene a chce ti to dat....

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

No - úděl společného lístku a posledního platícího je vždy totožný (na mě onehdá zbylo 24 zmrzlinových pohárů, což jsem fakt nemohl zkonzumovat - ale už se to, vzhledem k tomu, že jsem nebyl zcela střízliv a byl jsem z celé bandy jako poslední, nedalo dokázat).

PROTO SE VŽDY SNAŽÍM, ABY BYLY LÍSTKY PODEPSANÉ A KAŽDÝ PLATIL SÁM ZA SEBE (nebo musím mít prověřenou obsluhu, třeba na Džbáně, kde vše +- vychází)

[upravil dne 4/3/2007 Medvěd]

No pro priste uz vime, nebylo to ale tak strasny jako 24 zmrizlinovych poharu;)

Odesláno
Původně zaslal: aka

pak jsou take situace, kdyz jdes platit jako posledni a zjistis, ze jsi za treba osm hodin posezeni mel jeden dzus(kterej si opravdu nemel), na ktery si jeste nekdo vzpomene a chce ti to dat....

Ano, i na takovou situaci si vzpomínám, není však příliš častá a většinou vzniká u dobrých part lidí, kdy pokud si někdo není jistý, zda měl 4 nebo 5 piv, raději zaplatí 6 piv, aby náhodou někdo na jeho sklerózu nemusel doplácet (myslím si, že třeba na pražských srazech to už poměrně dlouho přesně takhle funguje - ve čtvrtek jsme na sebe koukali s číšníkem, já tvrdil, že chci zaplatit mňam, mňam žebírka, on tvrdil, že si je vědom, že jsem si je objednal a dokonce i že jsem je snědl, nicméně na lístku na mě nezbyly. Následně jsem se dozvěděl, že je za mě - z neznámých a předpokládám i nezištných důvodů zaplatil Vertex, který z nich neměl ani kůžičku) - tak nevím:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Ahojte,jen pro pořádek,já jsem měl presso s mlíkem,tři Sprity(ve skutečnosti 7-Upy) a svíčkovou.Víc jsem toho ani nestihl,i když jsem chtěl,protože číšník jaksi nedozaril...:autTen zbytek mě mrzí,nedávno nám s kamarádama zbylo po zaplacení všech 20 piv!!!:mrkVěřte,že kdyby to byla pravda,tak se domů plazím.:D

Odesláno

Sraz super, Janci205 velikanskej dik...

A vsem zucastnenym, co nevydrzeli az do pul sesty do rana...vzkazik - bylo to super a stalo to za to...

Tesim se na priste!!!

:super:potlesk:super

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Srázek byl naprosto super a noční Olomouc taktéž!Skvěle jsem se bavila a doufám,že to brzo zopakujeme!:super:super

sakryš, tak to vypadá, že jsem v tom nejlepším jel domů... tak příště :super

Odesláno

Ahojky :papa Před chvíií jsem dorazil domů a hned na stránky.Srázek byl super!Slalom,bowling,večeře i šipky,všechno paráda,až na tu pomalou obsluhu,ale to nás nemůže rozházet :myslim Jen škoda,že jsem musel domů(po 21.hod.).Díky Tommymu 306 jsem poznal skvělé lidičky a budu se těšit na další srázek :potlesk:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

tak fotky ode mě a Escapera jsou na ftp..věřím, že brzo se objeví i v galerii na úvodní stránce..tak a jdu nějak spáchat tabulku slalomu:myslim

Jsou TAM

Odesláno

tak povest nelhala...jsou TAM a cekaji!!!:D:D:D

hezka ucast :super

a mimojine me moc tesi, ze i ostatni foti bowling stylem-zadek na jedne noze :D:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...