Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejezdím na spotřebu, ale relativně svižně, proto mě průměr 7,8 nehněte. A že bych si z auta vyráběl bouchací autíčko dodatečnou montáží LPG, to po mě nemůže nikdo chtít ani omylem (na diesela to stejně nejde :P:P:P:P:P:P)

Odesláno

Já mám 406 break 80kW, v létě jen po Praze 7,2 a v zimě 9,1 (kromě letošní), většinou pospíchám, takže než se prokličkuju Prahou...chystám se na chip, tak uvidím, jak se to změní. Jinak fotřík má 406 break 98´2.1T a ten se nad 6,5 nedostane...ale jezdí dálky, na nádrž přes 1300 km...o tom by se mi mohlo jen zdát:D

Odesláno
Původně zaslal: kuboSE

a co tak sem napisat aky motor mate??? ci 66kw alebo 80kw???

A co kdyz uz nemam ani jeden?? :D:D:D

[upravil dne 8/2/07 f3Rd@]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nejezdím na spotřebu, ale relativně svižně, proto mě průměr 7,8 nehněte. A že bych si z auta vyráběl bouchací autíčko dodatečnou montáží LPG, to po mě nemůže nikdo chtít ani omylem (na diesela to stejně nejde :P:P:P:P:P:P)

ale co som pocul ide a cital teda :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: kuboSE

a co tak sem napisat aky motor mate??? ci 66kw alebo 80kw???

A co kdyz uz nemam ani jeden?? :D:D:D

[upravil dne 8/2/07 f3Rd@]

tiez ma vela krat napada co tak to dat cipnut ale proste zdravy rozum mi to zakazuje :super:super:super inac ta spotreba a to zrychlenie :D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

mam 2.0 HDI 81kW když jedu na delši vzdálenost tech 90v hodině tak jsem se podle počítače dostal na 4,5l ale neda se to udržet takže kolem 100-120 tech 5litru. cesta do Alp a zpět v lednu po dalnicich 5,3 litrů. nejvic to žere když jezdív do prace tak kolem 8km daleko to je přes 6liru.

Odesláno

HDI 2.0 66kW - v ideálním počasí, malém provozu a dostatku času, max. 90 km/h, převážně na tempomat - Praha - Kutná hora 4,3 l/100km. V průměru asi jako ostatní

Odesláno
Původně zaslal: Leška

2.0hdi čip 126psi 50 na 50 dlouhé i krátké trasy mám přesně půl nádrže 590km.

To máš bezva, přesně 1180 km na nádrž (...sem se zapotil...):D

Naivní dotaz: jak velkou máš nádrž?:D

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Tento víkend jsem najel 1250 km 50% dálnice a 50% okresky... docela dost jsem to honil cca kolem 140 km/hod okresky, dálnice kolem 180km/hod a výsledná spotřeba 6,0litrů.

Nejméně jsem měl 4,7 a to na trase Praha - Poděbrady po okreskách a rychlost maximálně do 100km/hod. Nejvíce jsem měl Praha – Nový Jičín plně naložené auto a vlek 8,1 litrů na 100 km.

.

po OKRESKACH 140???!!! po ceskych okreskach?! :bojim:

Odesláno

Leska,

co nas tu tahas za nos :bojim ta spotreba co tu udavas , to ti nikto neveri, nezabudaj, ze vsetci tu mame Peugeoty 406.

A co tie keci o additivach ??

Tak povedz aku si mal spotrebu pred tym ako si ich pridal a co zac su tie additiva.

A uz tu nepis take vymysly:grr

Odesláno
Původně zaslal: Keeper

Leska,

co nas tu tahas za nos :bojim ta spotreba co tu udavas , to ti nikto neveri, nezabudaj, ze vsetci tu mame Peugeoty 406.

A co tie keci o additivach ??

Tak povedz aku si mal spotrebu pred tym ako si ich pridal a co zac su tie additiva.

A uz tu nepis take vymysly:grr

no nechcem sa teraz nikoho zastavat ale nema nahodou Leska pazouta 206??? a tam bude ta spotreba asi o daco lepsia ako na 406 ne? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...