Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to určitě cena za jednu poklici - srovnávat je s poklicema z TESCA mi přijde poněkud úsměvné (zatímco originálky mi vždycky na autě vydržely celou dobu, po kterou jsem auto měl - VW i Piškot - tak poklice Made in Poland (TESCO a ostatní markety) mi během pár měsíců auto opustily - a to vždy během jízdy, nikdy mi naštěstí poklice neukradly)

Odesláno

Tak to jsem z toho jelen, v pondělí zajedu k požoutovi a zjistim cenu, ale pokud je to za jednu tak se skoro vyplatí koupit nějaké liťáky,to je skoro stejná cena.

Jinak díky za info a pokud by snad někdo měl na prodej poklice origo 15ky tak napište, díky

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Je to určitě cena za jednu poklici - srovnávat je s poklicema z TESCA mi přijde poněkud úsměvné (zatímco originálky mi vždycky na autě vydržely celou dobu, po kterou jsem auto měl - VW i Piškot - tak poklice Made in Poland (TESCO a ostatní markety) mi během pár měsíců auto opustily - a to vždy během jízdy, nikdy mi naštěstí poklice neukradly)

Tak to jasný,že se to nedá srovnávat,to bych si ani nedovolil:D

Jen sem myslel,že v poměru té ceny je to akorát cena za sadu.

Já sám osobně mám výborné:P zkušenosti s poklicema made in TESCO,pokud nepraskly hned při nandavání,stalo se mi několikrát,že při přejezdu zpomalovacího prahu nebo železničního přejezdu praskl ten nasazovací kolíček a poklice pak za jízdy ulítla.Jo,a bylo na škodárně,ne na Peugeotovi.

Opravdu sem ale nečekal,že cena 1200,- kč je za jednu poklici,ikdyž kvalitní a z dobrých materiálů.

Odesláno

Já kupoval ty poklice z pozice 2 15\" na vrakáči,ale jen dvě protože byly kolem do kola oštípaný asi od obrubníku ( to ne já,předchozí majitel ) a chtěli 200 kč za jednu.Máme tady jeden celkem šikovnej vrakáč v Prunéřově u Kadaně a na peugeoty dost věcí.To víte kousek od hranic,do Německa kousek,takže toho sem tahaj fůry,ale musí člověk smlouvat jsou to vydřiduchové.:P

Odesláno

poklice:) tak na 206 ku me staala 1poklice 500kc priimo v servise, musiim priznat,ze se me neliiiibily hned od novoti a nejsem ten tip,co musii miit vsechno origos(snad kvuuli lidem..neviim,koho k tomu co vede..),takze jsem si na pumpe koupila novee,meemu oku liibivejsii a vsechny4 za400kc :super d7 :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jelikoz me nekdo v noci u prace ukrad vsechny 4 poklice tak jsem se byl informovat u prodejce Peugeot kolik stoji nové. Poklice 541694 tedy obr. 2 stojí 1396 Kč s DPH za 1 ks. Docela palba asi koupim nejaké neorig.

Odesláno

JJ, když jsem kupoval mladý nějaký to oblečení \"P\", tak měli shodou okolností i nějakou slevu na poklice. Chtěli \"jen\" 800,- za jednu (14\") no nekup to :aut

Odesláno
Původně zaslal: prosis

Jelikoz me nekdo v noci u prace ukrad vsechny 4 poklice tak jsem se byl informovat u prodejce Peugeot kolik stoji nové. Poklice 541694 tedy obr. 2 stojí 1396 Kč s DPH za 1 ks. Docela palba asi koupim nejaké neorig.

jen takovej tip - obejdi par bazaru po meste a treba je najdes, mohla je tam odnest nejaka smazka co potrebovala prachy na chlast nebo neco do zily

Odesláno

Jednou jsem dal do servisu Peugeot Famko Brno auto na přestříkání dveří, jeden hloupej učitel mi škodovkou 120 očesal celou stanu. Nalakovali mi to, do teď se to loupe.

Koukám na auto a přední poklice na druhé straně jak po havárce. Tak se ptám co to je? To mi nic:roker . Tak to ne pánová ta byla nová:mad: ta stojí 1200,- . To ne jenom 7OO,-. Možná v nákupu, na prodejně ji máte za 1200,-.

No navalili novou...

Odesláno

Taky jsem o ně přišel a zloději mi nechali za stěračem vzkaz , že děkujou !!!! šmejdi no :xvul, tak jsem zajel do peugeota a řekli mi 1150,- kč za jednu origo poklici \"15\", tak jsem raději koupil elektrony 2000,- za jeden v akci. Pač je blbost dát za 4 poklice skoro 5 tisíc :mad:

Odesláno
Původně zaslal: Toomm

Taky jsem o ně přišel a zloději mi nechali za stěračem vzkaz , že děkujou !!!! šmejdi no :xvul, tak jsem zajel do peugeota a řekli mi 1150,- kč za jednu origo poklici \"15\", tak jsem raději koupil elektrony 2000,- za jeden v akci. Pač je blbost dát za 4 poklice skoro 5 tisíc :mad:

Kdopak ma jaky elektrony za 2k v akci? Zrovna naky pekny schanim ;)

[upravil dne 21/1/07 buml]

Odesláno
Původně zaslal: buml

Původně zaslal: Toomm

koupil jsem tyhle před rokem, ale koukám, že už na P 406 nemaj, jen na 407 a atd http://www.elektrony.cz/?&volba=Elektrony&kolo=MAM&id=1117

hmmm, skoda ty jsou zrovna pekny a temer za cenu origo poklic :D

zkus tam zavolat po dohodě ti je udělají i na tvé auto, u kolegy to vyšlo a koupil si je na octavii, ikdyž je v nabídce na jeho auto v té době neměly a byly za stejnou cenu.

Já jsem si tam k tomu rovnou koupil i celekovový ventilky a sadu pojistných šroubů a to vše jsem dostal do 4 dnů po objednání, poštovné zdarma :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...