pavlii Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 tak doufám, že mi tenhle sraz jakožto premiéra vyjde Citovat
janča205 Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Jestli dojedeš tak si to určitě užiješ! Citovat
Garfield Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Tak mě napadá, jestli i ten novej provozovatel na Šebetově bude točit pivo Černá Hora a tudíž Garfield zůstane u limonády jako loni... Nebo jestli bude mít něco pitelnějšího než Černou Horu? Citovat
Trundik Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: Garfield Tak mě napadá, jestli i ten novej provozovatel na Šebetově bude točit pivo Černá Hora a tudíž Garfield zůstane u limonády jako loni... Nebo jestli bude mít něco pitelnějšího než Černou Horu? Co ti na ČH vadí? Jasně, plzeň, je plzeň, ale je to dost dobrý pivko. Citovat
KoudaK Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: pavlii tak doufám, že mi tenhle sraz jakožto premiéra vyjde taky to bude moje premiéra... Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Uvidíme, jestli nový nájemce bude mít aspoň Lemurovy kvality Citovat
Guest ZILA Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Dufajme že nas alespon pusti na hřiše a že nebudeme stat po celej ceste aš na vlakáč :D:D:D Citovat
Trundik Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Původně zaslal: ZILA Dufajme že nas alespon pusti na hřiše a že nebudeme stat po celej ceste aš na vlakáč :D:D:D Toto je domluvený. Byla to jedna z podmínek. Citovat
kujon106 Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Tak zvažuju že bych taky s Béďou vyrazil, samozřejmě každej vlastnim lvem Citovat
Medvěd Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Že by základ Chotěbořský kolony??? (MK, Béďa - to už jsme si zvykli, tak teď ještě Kujon) Citovat
Netopýrka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Kdo je kujón106? Teda avatar mě dostal, jestli je majitel taky tak roztomilej :mrk:mrk:aut:aut:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 počitam že z Prahy pojede kolona peugeotu v patek, ale v kolik? aspon jestli dopo nebo odppo ,at si to mohu zařidit v praci. Citovat
kujon106 Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Majitel avataru je ještě roztomilejší :D Medvěd> Jojo, třebe jestli ještě Kvasky vyrazí, tak pojedeme ve 4ech Citovat
Pepito Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: pavlii tak doufám, že mi tenhle sraz jakožto premiéra vyjde taky to bude moje premiéra... i moje Citovat
Medvěd Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr počitam že z Prahy pojede kolona peugeotu v patek, ale v kolik? aspon jestli dopo nebo odppo ,at si to mohu zařidit v praci. Pe.Tře - zatím neplaš, z Prahy určitě kolona potáhne (běžně se odjíždí kolem 17 hodiny z Průhonic), vše se bude určitě řešit včas. Citovat
kujon106 Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Pepito Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: pavlii tak doufám, že mi tenhle sraz jakožto premiéra vyjde taky to bude moje premiéra... i moje moje též Když teda nepočítám mini sraz na vysočině Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.