Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle statistik, které jsem si vedl v letech 2001-2002 to vycházelo 2,3 a 2,5 piva na den, tj. 420 a 456 litrů za rok. To byla však studentská léta. Teď, coby otec od rodiny, jdu na pivo 2x týdně po 3 kouscích, čili 156 litrů za rok. K tomu poznamenám, že se mi i rapidně snížil počet cigaret, a to z původních 3650 na současných 1000 za rok. (fuj, to je docela hodně, mi tak připadá)

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Podle statistik, které jsem si vedl v letech 2001-2002 to vycházelo 2,3 a 2,5 piva na den, tj. 420 a 456 litrů za rok. To byla však studentská léta. Teď, coby otec od rodiny, jdu na pivo 2x týdně po 3 kouscích, čili 156 litrů za rok. K tomu poznamenám, že se mi i rapidně snížil počet cigaret, a to z původních 3650 na současných 1000 za rok. (fuj, to je docela hodně, mi tak připadá)

Vidíš, kdybys nekouřil, nechlastal a občas sportem tělo své potrápil, tak bys mohl za chvíli mít v garáži dalšího nového piškota pořízeného z ušetřených peněz

a rodina by Tě měla radši

Odesláno

Vidíš, kdybys nekouřil, nechlastal a občas sportem tělo své potrápil, tak bys mohl za chvíli mít v garáži dalšího nového piškota pořízeného z ušetřených peněz a rodina by Tě měla radši

Nojo, jenže to jsem za studentských let právě dělal. Sportoval jsem (kolo), ale po sportu pak taky chlastal :) A investice do výbavy taky nebyla zrovna zanedbatelná. S tou rodinou, že by mě měla radši, to máš pravdu, ale co bych z toho života pak měl :)

Odesláno

pivo neberu,občas,tj tak 3x do roka si dám na strávení studený,dobře vychlazený pito,tj, na narozeniny,na vánoce,na silvestra,to se vždycky přežeru a pak je mi těžko

Odesláno

A tak poměrem objemu alkoholu v pivu a vínu ( zhruba 1:3 ) by měla být i ta hranice odpovídající jedné třetině? Stíháš to ?

[upravil dne 27/12/07 kobra]

Odesláno
Původně zaslal: tomyka

kedze nepijem alkoholicke napoje, tak to nepocitam :)

Ehm, Ehm

?????????????????????????????????????????????????????????????

Odesláno

Hmm, tak ja si myslim ze u mě ten pruměr asi není problém (studentsky leta) a pivo, to ja muzu :). Takze to radsi ani nepocitam, protoze bych se asi zhrozil, ale 160l za rok urcite neni problem....A to obcas ty vikendove akce....no hruza :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...