Ladis Odesláno 1. leden 2007 Odesláno 1. leden 2007 Pokud jsou volnoběžné otáčky od poslechu srovnatelné s volnoběhel ostatních aut, tak sytič to není. Sytič dává jenom více nafty, což znamená u dieselu přímou úměru. Čím víc nafty, tím větší otáčky. U benziňáku todle neplatí, tam se sytičem se otáčky nezvedají a nelze podle otáčer určit zda je zapnut či ne. Citovat
Guest PP205 Odesláno 1. leden 2007 Odesláno 1. leden 2007 spis zkuz ubrat davku nafty tim nic nezkazis pri pohledu na cerpadlo je zezadu sroubek zajistenej 8 matkou utahovanim se pridava povolovanim ubira zkus to ubrat tak o ctvrt otacky a uvidis. kdysi sem mel 605 2.1D a ubranim nafty sem se dostal na 5,5l. Citovat
brko Odesláno 1. leden 2007 Autor Odesláno 1. leden 2007 no nevim jestli se me chce drbat do cerpadla,abych pak neco nezmrndil,nemuzou se pak treba dlouhodobe zapect krouzky nebo podpalit ventily nebo neco podobneho? Citovat
Pata Odesláno 1. leden 2007 Odesláno 1. leden 2007 jake mas kola a pneu? spatny rozmer kol ti muze spatne udavat pocet ujetych km a tim padem i spotrebu... Bratranek jezdi s 1,9D v 306 za 5 Citovat
Dundee Odesláno 1. leden 2007 Odesláno 1. leden 2007 Původně zaslal: brko no nevim jestli se me chce drbat do cerpadla,abych pak neco nezmrndil,nemuzou se pak treba dlouhodobe zapect krouzky nebo podpalit ventily nebo neco podobneho? Pokud neubereš dávku vyloženě hodně, tak to i pojede celkem slušně a motoru tím neublížíš, třeba je lehce přidaná dávka na čerpadle... Citovat
brko Odesláno 1. leden 2007 Autor Odesláno 1. leden 2007 mam origo 175 r13 takze tim to asi neni,sice byvaji i 14ky ale tyto mam i v TP,no asi budu muset zkusit to cerpadlo,ale nejdriv uvidim co to bude delat ted kdyz sem odpojil sytic,jinak co potom starty kdyz tomu uberu? Citovat
zoby Odesláno 1. leden 2007 Odesláno 1. leden 2007 jestli máš ujeto jen kolem 1000 km, tudíž cca jednu nádrž, je podle mě brzy dělat nějaké závěry. taky jednu nádrž vyjedu se spotřebou 5,7 l/100 km a druhou se 7 l /100 km (motor 1,9 TD) tankuješ po trochách, nebo vyjedeš nádrž až k rezervě a pak bereš plnou? (jsem slyšel, že u nejmenovaných levných pump šidí počítadlo) když na to šlápneš hulí to? buď koukni do zrcátka nebo ať jede někdo za tebou. pokud to hulí, někdo připdal na čerpadle a jde tam moc nafty. ale asi bych začal správným seřízením čerpadla. Citovat
brko Odesláno 1. leden 2007 Autor Odesláno 1. leden 2007 nejprve sem vyjel asi 35litru nafty,spocital jen od oka a zjistil ze je to nejak kua moc,dotankoval na omv uplne az do plna ze sem videl v hrdle,a merim to zhruba po 100-150km ale porad je to stejne,jinak to prave nehuli,jde to pekne po plynu a zadny dym,jeste to premerim jednou bez syticu a pak kdyztak to cerpadlo Citovat
Pata Odesláno 1. leden 2007 Odesláno 1. leden 2007 brko: no ono zalezi i na vysce pneumatik, jinak drzim palce Citovat
Vvitty Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 no merit neco po 100km je blbost. neni problem na nadrzi rozdil 2 litry podle toho, jak moc plnou das... Citovat
brko Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 nadrz davam plnou u stejne benzinky a stejneho stojanu az mi to tece skoro ven,prst bych si v tom omacal ,jeste tomu davam posledni sanci Citovat
Neon Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Já měl spotřebuá za rok 2006. 22,5tis km - z toho tak 12 po Praze. 6,1l/100km a to nejezdim zase uplně lážoplážo styl \"lehká noha\" ... a myslim, že na spotřebce ještě přidaj nějakou decku větší trony a laďák ... Třeba si původní majitel pohrával s čerpadlem a máš ho nastavený špatně ... ono si to na spotřebě svou daň v podobě jednoho litříku bezproblému vezme ... Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 Původně zaslal: brko nadrz davam plnou u stejne benzinky a stejneho stojanu az mi to tece skoro ven,prst bych si v tom omacal ,jeste tomu davam posledni sanci A co bude po té poslední šanci? Já bych to vyhodil do šrotu, třeba ke mě Citovat
brko Odesláno 3. leden 2007 Autor Odesláno 3. leden 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: brko nadrz davam plnou u stejne benzinky a stejneho stojanu az mi to tece skoro ven,prst bych si v tom omacal ,jeste tomu davam posledni sanci A co bude po té poslední šanci? Já bych to vyhodil do šrotu, třeba ke mě sem rikal,jak to p bude pres 6 tak asi 106 nebo saxo nebo starou dobrou 205ku Citovat
brko Odesláno 3. leden 2007 Autor Odesláno 3. leden 2007 ale zda se ze je to vyresene odpojil sem ten sytic a najel sem temer v kuse 170km,natankoval klasika az sem si macal prsty a vyslo to 4,5 kdyz vezmu nejakou odchylku tak to bude dobre diky za rady chlapy at to jezdi a nezere Citovat
brko Odesláno 3. leden 2007 Autor Odesláno 3. leden 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: brko nadrz davam plnou u stejne benzinky a stejneho stojanu az mi to tece skoro ven,prst bych si v tom omacal ,jeste tomu davam posledni sanci A co bude po té poslední šanci? Já bych to vyhodil do šrotu, třeba ke mě sem rikal,jak to p bude pres 6 tak asi 106 nebo saxo nebo starou dobrou 205ku Citovat
C.J. Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 Původně zaslal: brko vyslo to 4,5 4,5l/100km ?? pryč s benzínem, chci naftu !! :potlesk Citovat
Neon Odesláno 4. leden 2007 Odesláno 4. leden 2007 Původně zaslal: C.J. Původně zaslal: brko vyslo to 4,5 4,5l/100km ?? pryč s benzínem, chci naftu !! :potlesk Vydrž do polojara ... o jedný bílý 405tce budu vědět ... H L E Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.