Guest chmeldaGTI Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 A proč ne ? :-) Ne, sou to stránky nashí kapílky....... Citovat
Oliver Riedel Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 A na co hraješ ty?Docela dobrý fotky. Citovat
Kurt Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel A na co hraješ ty?Docela dobrý fotky. S Tebou je sranda jako včera! Fotky jsou strašný a navíc jen samotnej náhled má od 300kB vejš! Přesně v tomhle klubu jsem fotil taky: http://bu-fu.webz.cz/1905.php a fotky tam odtud můžou vypadat dobře. P.S.: nic osobního. Citovat
Oliver Riedel Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Oliver Riedel A na co hraješ ty?Docela dobrý fotky. S Tebou je sranda jako včera! Fotky jsou strašný a navíc jen samotnej náhled má od 300kB vejš! Přesně v tomhle klubu jsem fotil taky: http://bu-fu.webz.cz/1905.php a fotky tam odtud můžou vypadat dobře. P.S.: nic osobního. To je normálka,já být přírodní blonďák:DTak na co hraje? Jinak to beru podle toho,jak vypadají fotky od nás z Bahna,to je děs běs... [upravil dne 31/12/06 Oliver Riedel] Citovat
Kurt Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel To je normálka,já být přírodní blonďák:DTak na co hraje? No já nevím - v životě jsem je neviděl a snad po tom ani nijak netoužím, ale autor tohodle tématu má v popisu činností v kapele \"el. kytara, zpěv\". Zajímavý je, že jsem to na tom jejich webu nenašel - asi se stydí. Citovat
Oliver Riedel Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Jen dotaz Kurte-znáš kapelu Cocotte Minute? Citovat
Kurt Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Jen dotaz Kurte-znáš kapelu Cocotte Minute? nj, něco jsem o nich (a od nich) slyšel. Citovat
Oliver Riedel Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Vidiš to,když začínali,pes by po nich neštěk,jejich kytarista má snad ještě teď u nás v Lounech obchod,kde dělá prodavače(myslim).A snad se prý dostali mezi nejlepších 10 kapel ve Zlatým slavíkovi.Takže nesmíme nic novýho podceňovat:D Citovat
Guest chmeldaGTI Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 jo kytara, zpěf a nestydim se , ale stránky sou furt tak ňáko ve výstavbje, proto i ty velký náhledy a tak, nebude to dlouho trvat a ush budem mít normálně placený com, nebo eu, mno uvidíme :-) Citovat
Oliver Riedel Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: chmeldaGTI jo kytara, zpěf a nestydim se , ale stránky sou furt tak ňáko ve výstavbje, proto i ty velký náhledy a tak, nebude to dlouho trvat a ush budem mít normálně placený com, nebo eu, mno uvidíme :-) Pěkná kytara,SG,můžu se zeptat na značku?Tipuju Epiphone Citovat
Guest chmeldaGTI Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Dík... nene, je to Fokus - napodobenina, teĎ na ně strashně nadávaj, ale já sem ji kupoval před třema rokama a známej kytarář mi ji vybral z ňáký povedený serie... dal sem novej snímač za 3 litry a nemůžu si stěžovat , ty taky na něco hrajesh ? [upravil dne 31.12.06 chmeldaGTI] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: chmeldaGTI jo kytara, zpěf a nestydim se , ale stránky sou furt tak ňáko ve výstavbje, proto i ty velký náhledy a tak, nebude to dlouho trvat a ush budem mít normálně placený com, nebo eu, mno uvidíme :-) Pěkny, chmeldaGTI jen přestaň šišlat prosim tě, kdo to má luštit:o Takhle mluví a píše moje neteř, je jí 14let:D [upravil dne 31/12/06 Radek Hurvajz] Citovat
Kurt Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: chmeldaGTI Dík... nene, je to Fokus - napodobenina, teĎ na ně strashně nadávaj, ale já sem ji kupoval před třema rokama a známej kytarář mi ji vybral z ňáký povedený serie... dal sem novej snímač za 3 litry a nemůžu si stěžovat , ty taky na něco hrajesh ? [upravil dne 31.12.06 chmeldaGTI] Ta čeština.... Jeden by řekl, že bys ve 22 už mohl mít rozum. Citovat
Marlin Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Kurte, ty delas jako kdybych ho ja mel :D Citovat
Oliver Riedel Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: chmeldaGTI Dík... nene, je to Fokus - napodobenina, teĎ na ně strashně nadávaj, ale já sem ji kupoval před třema rokama a známej kytarář mi ji vybral z ňáký povedený serie... dal sem novej snímač za 3 litry a nemůžu si stěžovat , ty taky na něco hrajesh ? [upravil dne 31.12.06 chmeldaGTI] Varhany,akordeon,kytara a baskytara.Ale jen doma. Citovat
Kurt Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Varhany,akordeon,kytara a baskytara.Ale jen doma. Ty máš doma varhany? Neměly to bejt \"klávesy\"? Citovat
Oliver Riedel Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Oliver Riedel Varhany,akordeon,kytara a baskytara.Ale jen doma. Ty máš doma varhany? Neměly to bejt \"klávesy\"? Jo,klávesy,já si nemohl vzpomenout jak se jim nadává:D:D Dík Citovat
vix Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Klávesy má doma každej.. pořiď si harmonium Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.