Tommy306 Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: Jogin ... zajed k nam do hradce... do jakyho Hradce?? prece jenom znam Hradcu vic:D za chvili asi pujdu odhrnout snih z auta a projedu Budejice..treba na nejaky mistecko narazim..ale jestli jsou ve meste silnicari aktivni stejne jak tady v Knezskejch, tak ani hledat nebudu muset:aut Citovat
Tommy306 Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: Jogin ...Jo a jinak jak ti to jezdi... docela dobre, ale za tu dobu co auti mam jsem si uz na to tak zvyk, ze pokukuju po necem silnejsim..uz se mi zda, ze to netahne, ikdyz spolujezdci si mysli neco uplne jinyho:roll:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Vrchlabí hlásí 1-2cm sněhu. Všechna střediska si nachumelila sněhu dost, lyžuje se takřka všude vč. Herlíkovic. A v Praze že taky chumelí? O jéje, 1cm, to zase bude kalamita cooo A ty telátka přijedou na letních k nám na lyže, to si zase užijeme Citovat
aka Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 to sou pomluvy, u nas pred domem uz jsou aspon dva!!!! cm:D:D:D Citovat
Pinďa Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: Tommy306 to já pokukuju z okna, jestli to sem z té Prahéé náhodou nejde...kéž bych se ráno vzbudil a venku několikacentimetrová vrstva:roll...bych se jel hnedka kouknout po nějakým plácku:mrk Ták Tommy306 už je to i na moravě !!:aut!!:aut!! [upravil dne 28/12/06 Pinďa] Citovat
Pinďa Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: komisar Pinďo to máme taky ale nemám foťák poruce:D:D Před dvěma hodinama tu nebylo nic jen námraza. Hele není náhodou Tommy306 u Vás v Budějicích. On někde od tama pochází (jako někdo pochází z Přerova). Cituji Tommyho306: \"zní to lákavě..možná bych mohl přizpůsobit trochu cestu do budějic a vzít to přes Prahu ...ale zatím nic neslibuju \" viz: [upravil dne 28/12/06 Pinďa] Citovat
aka Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: aka to sou pomluvy, u nas pred domem uz jsou aspon dva!!!! cm:D:D:D já myslel 2 m:D:D:D:D a co bychom tu s tim delali?:D:D:mrk Citovat
barenst Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 U nas tosame jako u Pindi , jen me to zajima jak to bude nasilvestra loni to bylo taky tak 28 pomalu a na silvetsra 30cm , ja vedel proc obouvam nove zimaky a kupuji plny kanystr benzinu do snehove frezy :D:D Citovat
Pinďa Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: barenst U nas tosame jako u Pindi , jen me to zajima jak to bude nasilvestra loni to bylo taky tak 28 pomalu a na silvetsra 30cm , ja vedel proc obouvam nove zimaky a kupuji plny kanystr benzinu do snehove frezy :D:D No metličku už mám v autě (to mi zatím stačí, frézu \"doufám\" nebudu potřebovat ). Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Nesnáším ten bílej humáč, kterej studí, klouže a vůbec dělá neplechu - letos byl až do dubna, tak ať zase klidně sleze a dá pokoj Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: Medvěd Nesnáším ten bílej humáč, kterej studí, klouže a vůbec dělá neplechu - letos byl až do dubna, tak ať zase klidně sleze a dá pokoj Jo přesně tak:D Citovat
chechet Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 na zlin uz se to taky sype jsem si suchou zimu docela uzival. skoda. snad to rychle zmizi. Citovat
Tommy306 Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: Pinďa ... Hele není náhodou Tommy306 u Vás v Budějicích. On někde od tama pochází (jako někdo pochází z Přerova). ... jj..jsem v budějicích..ale pocházím z Moravy:P zrovna jsem se vrátil z noční projížďky..člověk by nevěřil kolik se může v 10 večer objevit lidí na zasněženým parkovišti:D:aut:D 2 Komisar: byl jsem i u toho výstaviště, ale jezdilo tam chvílemi dost aut, tak jsem musel občas odstavit auto do rožku, abych nepřišel k újmě...ale nejvíc srandy stejně je na tom plácku u Vltavy..je tam aspoň dost prostoru, aby to člověk mohl pořádně rozjet a pak to bral nějakých 30m dveřma napřed a vzápětí druhým bokem a otočka a zpět..:mrk:mrk:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Nadšeně souhlasím s předsedou!!! PS: Jsou za to nějaké plusové body? Citovat
Péťa Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: aka Peto!nesplhej! Te stve, ze jsem Te predebehl, ze? Citovat
KIRRA Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 V Brně padá takyyyyyyyyyyy... A padá a padá...no a pro změnu zase padá... Citovat
KoudaK Odesláno 28. prosinec 2006 Odesláno 28. prosinec 2006 Tak jsem byl dnes sněhovou nadílkou překvapen,ale hned jsem toho využil a zajel sem si zadovádět.... hned mám lepší náladu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.