Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jogin

... zajed k nam do hradce...

do jakyho Hradce?? prece jenom znam Hradcu vic:D

za chvili asi pujdu odhrnout snih z auta a projedu Budejice..treba na nejaky mistecko narazim..ale jestli jsou ve meste silnicari aktivni stejne jak tady v Knezskejch, tak ani hledat nebudu muset:aut

Odesláno
Původně zaslal: Jogin

...Jo a jinak jak ti to jezdi...

docela dobre, ale za tu dobu co auti mam jsem si uz na to tak zvyk, ze pokukuju po necem silnejsim..uz se mi zda, ze to netahne, ikdyz spolujezdci si mysli neco uplne jinyho:roll:D

Odesláno

Vrchlabí hlásí 1-2cm sněhu. Všechna střediska si nachumelila sněhu dost, lyžuje se takřka všude vč. Herlíkovic.

A v Praze že taky chumelí? O jéje, 1cm, to zase bude kalamita cooo :D

A ty telátka přijedou na letních k nám na lyže, to si zase užijeme :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

to já pokukuju z okna, jestli to sem z té Prahéé náhodou nejde...kéž bych se ráno vzbudil a venku několikacentimetrová vrstva:roll...bych se jel hnedka kouknout po nějakým plácku:mrk

Ták Tommy306 už je to i na moravě !:aut!:aut!:aut!:aut!:aut! :aut:P:aut

[upravil dne 28/12/06 Pinďa]

post-0-1410959510271_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Pinďo to máme taky ale nemám foťák poruce:D:D

Před dvěma hodinama tu nebylo nic jen námraza. :nevim

Hele není náhodou Tommy306 u Vás v Budějicích.:myslim

On někde od tama pochází (jako někdo pochází z Přerova). :aut

Cituji Tommyho306: \"zní to lákavě..možná bych mohl přizpůsobit trochu cestu do budějic a vzít to přes Prahu ...ale zatím nic neslibuju \"

viz:

[upravil dne 28/12/06 Pinďa]

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: aka

to sou pomluvy, u nas pred domem uz jsou aspon dva!!!! cm:D:D:D

já myslel 2 m:D:D:D:D

a co bychom tu s tim delali?:D:D:D:mrk

Odesláno

U nas tosame jako u Pindi , jen me to zajima jak to bude nasilvestra loni to bylo taky tak 28 pomalu a na silvetsra 30cm

, ja vedel proc obouvam nove zimaky a kupuji plny kanystr benzinu do snehove frezy :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: barenst

U nas tosame jako u Pindi , jen me to zajima jak to bude nasilvestra loni to bylo taky tak 28 pomalu a na silvetsra 30cm

, ja vedel proc obouvam nove zimaky a kupuji plny kanystr benzinu do snehove frezy :D:D:D

No metličku už mám v autě :D (to mi zatím stačí, frézu \"doufám\" nebudu potřebovat :myslim ).

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

...

Hele není náhodou Tommy306 u Vás v Budějicích.:myslim

On někde od tama pochází (jako někdo pochází z Přerova). :aut

...

jj..jsem v budějicích..ale pocházím z Moravy:P

zrovna jsem se vrátil z noční projížďky..člověk by nevěřil kolik se může v 10 večer objevit lidí na zasněženým parkovišti:D:aut:D

2 Komisar: byl jsem i u toho výstaviště, ale jezdilo tam chvílemi dost aut, tak jsem musel občas odstavit auto do rožku, abych nepřišel k újmě:nevim...ale nejvíc srandy stejně je na tom plácku u Vltavy..je tam aspoň dost prostoru, aby to člověk mohl pořádně rozjet a pak to bral nějakých 30m dveřma napřed a vzápětí druhým bokem a otočka a zpět..:mrk:mrk:mrk:D:D:D

Odesláno

Tak jsem byl dnes sněhovou nadílkou překvapen,ale hned jsem toho využil a zajel sem si zadovádět.... hned mám lepší náladu....:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...