Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poraďte....kryty světel-už vyřešeno, jen už se plácaj blbosti

Recommended Posts

Odesláno

předpokládám, že sis tam dal(mračítka),kámoš to má na 306 a na STK nemá žádný problémy,akorát by mě zajímalo,jak to vypadá na 307,ještě jsem to neviděl.já jdu příští týden na STK a mám zadní tuning světla chrom,dával to tam před. majitel ale dal mi k tomu i origoš,tak jsem zvědav jestli to bude OK,nechce se mi to měnit,kdyžtak řeknu,že to takle bylo dovezený z F.(je to dovoz) 307 2.0 HDi 110FAP

Odesláno
Původně zaslal: zaza

předpokládám, že sis tam dal(mračítka),kámoš to má na 306 a na STK nemá žádný problémy,akorát by mě zajímalo,jak to vypadá na 307,ještě jsem to neviděl.já jdu příští týden na STK a mám zadní tuning světla chrom,dával to tam před. majitel ale dal mi k tomu i origoš,tak jsem zvědav jestli to bude OK,nechce se mi to měnit,kdyžtak řeknu,že to takle bylo dovezený z F.(je to dovoz) 307 2.0 HDi 110FAP

Záleží na koho narazíš,zda-li na blbce tak si mu mužeš říkat co chceš:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Hhonza

Koukám že pán je nejchytřejší a asi velký odpůrce úprav na vozidle....

Co se týče STK tak z ní máš možná výtr ty, ne já. Sponzorovat Policii ČR nebudu, už to nedělám několik let a dlouho nebudu, tomu věř.

A když nevíš jak jsopu popraskaný, tak nemel o tom, že mě vyhodí z STK, kdyby jsis pořádně přečetl můj příspěvek tak jsem psal, že jsou to jen takové ty povrchní prasklinky....

Pan neni nejchytrejsi a ani to netvrdi, odpurcem uprav rozhodne nejsem, sam mam na aute nekolik doplnku, lec vsechno co jsem si kdy daval na auto je original peugeot (krome zadnich cirych svetel) a schvalene. A policii taky nesponzoruju, za tech priblizne 100000km, ktery jsem zatim kdy najel jsem kupodivu nemel s policii nikdy zadny vystup a nikdy jsem neplatil

Mno jo takovych co, nemaji vItr z STK tu bohuzel po republice jezdi dost a pak to ma k necemu v nasem state vypadat, spousta lidi totiz nema vitr z niceho a mysli si, ze kdyz mame tu demokracii tak se proste nejake predpisy nemusi dodrzovat, protoze ty jsou prece jen pro ty blby, co se boji a s...rou v koute ...

A k tem prasklinkam, ano sice nevim jak moc hluboky ty prasklinky jsou, ale na druhou stranu, ty vis co to s nima udela napriklad za pul roku, teplo ze zarovek, UV slunecni zareni, spina ktera se do nich nachyta atd ? Treba nakonec ty svetla uplne zmatni, nebo popraskaji jeste vic a hloubeji

Ale coz kazdy at dela jak umi, blizi se nam svatky a nebudem se tu prece navzajem postuchovat

[upravil dne 21/12/06 Ferry]

Odesláno

Pan neni nejchytrejsi a ani to netvrdi, odpurcem uprav rozhodne nejsem, sam mam na aute nekolik doplnku, lec vsechno co jsem si kdy daval na auto je original peugeot (krome zadnich cirych svetel) a schvalene. A policii taky nesponzoruju, za tech priblizne 100000km, ktery jsem zatim kdy najel jsem kupodivu nemel s policii nikdy zadny vystup a nikdy jsem neplatil

Mno jo takovych co, nemaji vItr z STK tu bohuzel po republice jezdi dost a pak to ma k necemu v nasem state vypadat, spousta lidi totiz nema vitr z niceho a mysli si, ze kdyz mame tu demokracii tak se proste nejake predpisy nemusi dodrzovat, protoze ty jsou prece jen pro ty blby, co se boji a s...rou v koute ...

A k tem prasklinkam, ano sice nevim jak moc hluboky ty prasklinky jsou, ale na druhou stranu, ty vis co to s nima udela napriklad za pul roku, teplo ze zarovek, UV slunecni zareni, spina ktera se do nich nachyta atd ? Treba nakonec ty svetla uplne zmatni, nebo popraskaji jeste vic a hloubeji

Ale coz kazdy at dela jak umi, blizi se nam svatky a nebudem se tu prece navzajem postuchovat

[upravil dne 21/12/06 Ferry]

To nevím co se stane za půl roku, snad nic, ale třeba budeš mít pravdu. Ale už to vidělo více lidí a jejich názor je stejnej - nic s tím nedělat, páč to je jen povrchní a je to OK.

S tím že si nic nedělám z STK je asi proto, že mám vše v pořádku a rozhodně kryty světel (od Mattigu, tudíž nic domácího) nebudou příčinou aby mě z STK vyhodili. A co se týče dodržování předpisů-jsem možná jeden z mála ve svým okolí, kterej jakžtakž jezdí dle předpisů, páč mě by jako policistu třeba porušení rychlosti či dokonce alkohol apod. stálo mnohem víc než jiné, tudíž s přednáškou o stavu dodržování pravidel jsi na špatným místě.

Odesláno
Původně zaslal: zaza

Mračítka ne, dal jsem tam kryty světel....vyfotím to ať jsi moudřejší, ale teď nemám nabitý foťák a pak už bude tma, tak zítra. Nevypadá to špatně, mám to v černé barvě, i když původně to mělo být ve stříbrné jako auto, ale to by tolik nevyniklo.

Odesláno

Cituji: \"...sám sobě si to přece zakazovat nebudu\" ...jinými slovy \"Jsem sám policista a v našich zkorumpovaných řadách to funguje tak, že když mi zastaví kolegové, jen vytáhnu placku (i přes to, že nejsem momentálně ve službě) a oni mě nechají jet dál, i kdybych měl na autě třeba křídlo z Boeing 747\"

Hned je mi lépe, když vím, že náš systém zdárně funguje a policie ma jen jeden metr pro všechny! :nevim

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Cituji: \"...sám sobě si to přece zakazovat nebudu\" ...jinými slovy \"Jsem sám policista a v našich zkorumpovaných řadách to funguje tak, že když mi zastaví kolegové, jen vytáhnu placku (i přes to, že nejsem momentálně ve službě) a oni mě nechají jet dál, i kdybych měl na autě třeba křídlo z Boeing 747\"

Hned je mi lépe, když vím, že náš systém zdárně funguje a policie ma jen jeden metr pro všechny! :nevim

Ááááá....koukám že tvůj přípsěvek je spíše výkřikem závisti....a neříkej že tě toto překvapuje....kolegialita je v každé profesi-např. číšník dá lepší pivo kámošovi než cizímu, kuchař uvaří známýmu z lepšího masa, řezník dá libovější svýmu kolegovi, na úřadě můžeš u kolegy předběhnout a tvoji žádost vyřídí přednostně...je to prostě všude a pokud děláš někde kde to nejde tak nezáviď ostatním-máš možnost to taky dělat, kampaň Hledám parťáka je stále platná...tak pojď mezi nás a jen nedržkuj, takových je ve státě dost co rozumí všemu a hovno vědí

Odesláno

Hhonzo,nevím co by ti Destiny záviděl !!:o:D:D:D Já osobně radši půjdu do špitálu utírat důchodcům posraný prdele,než abych byl fízl ! Ale nic proti,každá profese má svoji důležitost.:super A s tou korupcí s tebou souhlasím.Podle mě je to normální lidská vlastnost a je to všude. Čagos !!:papa

Odesláno

Původně zaslal: lamancha

ty brďo, jak popraskalo ? Předpokládám že jen povrchově, nebo se snad ty praskliny šíří i mimo přelepene - odmaštěné místo ?:o

Asi to budou jen takovéty povrchové praskliny, nejsou velký ale je jich tam mraky....no jsou všude tam, kde jsem to očišťoval a jelikož při očišťování tím hadrem přejedeš prakticky přes půlku světel, tak se prasklinky pod kryty neschovaly a jsou vidět. Pokusím to vycvaknout a přidám foto jestli se povede. Ale každýmu komu jsem to říkal tak na mě čuměl jak tele na nový vrata.....

Teda, to koukám. Já bral světla technickým benzínem nebo ředidlem a nic... I rámečky okolo světel jsem vzal ředidlem, a to jsou z plastu, blýskavé a blýskají se dál...

Teda, z čeho to teď ti francouzi dělají... :bojim

Odesláno

Ááááá....koukám že tvůj přípsěvek je spíše výkřikem závisti....a neříkej že tě toto překvapuje....kolegialita je v každé profesi-např. číšník dá lepší pivo kámošovi než cizímu, kuchař uvaří známýmu z lepšího masa, řezník dá libovější svýmu kolegovi, na úřadě můžeš u kolegy předběhnout a tvoji žádost vyřídí přednostně...je to prostě všude a pokud děláš někde kde to nejde tak nezáviď ostatním-máš možnost to taky dělat, kampaň Hledám parťáka je stále platná...tak pojď mezi nás a jen nedržkuj, takových je ve státě dost co rozumí všemu a hovno vědí

Máš pravdu, že kolegialita funguje takřka v každém oboru a vesměs proti ní nic nemám. Bohužel však v případě policie se jedná o porušování zákona, nikoliv o kolegialitu! Jestliže řezník dá libovější maso známému, nedá se to srovnat s tím, že policista přehlédne u kolegy, porušení zákona nebo vyhlášky!!! Co se týká mé závisti, tak mi věř, že Ti Tvé zaměstnání ani trochu nezávidím! (Zvláště teď, po odsouhlasení nového znění Zákoníku práce ;)

Tvůj názor \"...nezáviď ostatním-máš možnost to taky dělat\" mě opravdu dostal. :potlesk Myslím si, že na základě takového názoru jsem si o Tvé inteligenci udělal dokonalý obrázek a neomylně Tě zařadil do skupiny lidí, se kterými si rozhodně nemám co říct!

A to, že podle Tebe rozumím všemu a hovno vím, je nejspíš ten důvod, proč nedělám policistu a nemám kryty na světlech! :D

Už se vidím, jak mne dohání má slepá závist k tomu, že prodávám firmu, propouštím všechny zaměstnance a nastupuji k policii, abych mohl využívat výhod policejní kolegiality v podobě přehlížení dopravních a jiných přestupků. :super:D Buď si jistý, že i přes to, že vím hovno, tak má práce sebou přináší mnohem více výhod, než práce policisty a zmínka o závisti z mé strany nebyla rozhodně na místě. Nehledě na to, že dostáváš svou výplatu především kvůli tomu, že já a mne podobní (co vědí hovno) řádně platí daně!

Přeji Ti hodně pracovních úspěchů v roce 2007 ;)

Odesláno

Máš pravdu, že kolegialita funguje takřka v každém oboru a vesměs proti ní nic nemám. Bohužel však v případě policie se jedná o porušování zákona, nikoliv o kolegialitu! Jestliže řezník dá libovější maso známému, nedá se to srovnat s tím, že policista přehlédne u kolegy, porušení zákona nebo vyhlášky!!! Co se týká mé závisti, tak mi věř, že Ti Tvé zaměstnání ani trochu nezávidím! (Zvláště teď, po odsouhlasení nového znění Zákoníku práce ;)

Tvůj názor \"...nezáviď ostatním-máš možnost to taky dělat\" mě opravdu dostal. :potlesk Myslím si, že na základě takového názoru jsem si o Tvé inteligenci udělal dokonalý obrázek a neomylně Tě zařadil do skupiny lidí, se kterými si rozhodně nemám co říct!

A to, že podle Tebe rozumím všemu a hovno vím, je nejspíš ten důvod, proč nedělám policistu a nemám kryty na světlech! :D

Už se vidím, jak mne dohání má slepá závist k tomu, že prodávám firmu, propouštím všechny zaměstnance a nastupuji k policii, abych mohl využívat výhod policejní kolegiality v podobě přehlížení dopravních a jiných přestupků. :super:D Buď si jistý, že i přes to, že vím hovno, tak má práce sebou přináší mnohem více výhod, než práce policisty a zmínka o závisti z mé strany nebyla rozhodně na místě. Nehledě na to, že dostáváš svou výplatu především kvůli tomu, že já a mne podobní (co vědí hovno) řádně platí daně!

Přeji Ti hodně pracovních úspěchů v roce 2007 ;)

Koukám, že s tebou je to rozhovor typu \"já o voze ty o koze\". No nic......jen podotýkám, že hlášek typu \"platím na vás daně\" jsem slyšel mraky a nic jiného než se smát nemůžu. A navíc, když bych porovnal zaplacené daně většině lidí a podnikatelů, tak dojdeme k tomu, že vlastně my sami na sebe platíme nejvíc, páč nám daně hlídá stát a nemůžeme v nich dělat podvody a machinace.....No nic, taktéž ti popřeju spokojený rok 2007 a tobě a všem podobným přeji abyste nikdy nás zkorumpované, blbé, buzerující a skvělé placené policisty z vašich daní nemuseli nikdy potřebovat.

Odesláno

citujem:

Koukám, že s tebou je to rozhovor typu \"já o voze ty o koze\". No nic......jen podotýkám, že hlášek typu \"platím na vás daně\" jsem slyšel mraky a nic jiného než se smát nemůžu. A navíc, když bych porovnal zaplacené daně většině lidí a podnikatelů, tak dojdeme k tomu, že vlastně my sami na sebe platíme nejvíc, páč nám daně hlídá stát a nemůžeme v nich dělat podvody a machinace.....No nic, taktéž ti popřeju spokojený rok 2007 a tobě a všem podobným přeji abyste nikdy nás zkorumpované, blbé, buzerující a skvělé placené policisty z vašich daní nemuseli nikdy potřebovat.

tak na toto mi neda nereagovat, zase jeden, co v kazdom podnikatelovi vidi spinu, podvodnika, zlodeja, proste svinu...Verim tomu, ze si presne taky isty ako vacsina ludi, ktori si myslia, ze to a hento luxusne auto si urcite poctivo dany podnikatel nezasluzil, lebo nanho urcite nakradol a nedajboze tym okradol aj teba, urcite ich s radostou zastavujes a nechys im to \"vyzrat\", sviniam jednym zlodejskym...kde beries tu istotu, ze ostatni poctivo dane neplatia a len policajti?

Odesláno

Kolegialita funguje. Kolegovi v práci nedal prednosť policajt, ktorý nebol v službe a bol na svojom súkromnom aute. Kto bol na vine??????????, no proste bežný občan. Tak po \"vyšetrovaní\" na policajnej stanici, môj kolega zaplatil pokutu 5000,-SK. Nám pre istotu pred vianocami vykradli firmu. Prišli policajti a ešte odomňa chceli aby som im povedal, kto to urobil ... vivat policajný rozum

Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

Nám pre istotu pred vianocami vykradli firmu. Prišli policajti a ešte odomňa chceli aby som im povedal, kto to urobil ... vivat policajný rozum

nemyslis vazne :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Admine,símTě zamkni tohle vlákno než se nám to tady popere, diskuze je :xvul vypadá to, že v podstatě rozumní lidi tady teď ze sebe dělají idioty, což mi na P-C vůbec nechybělo:rolljinak

a/nejsem policista

b/nejsem podnikatel

c/ obě skupiny jsou v tomhle státě (světě) zapotřebí a v obou skupinách se najdou grázli a tupci (stejně jako mezi doktory, pedagogy, řezníky atd.) protože všechna povolání dělají LIDI - takže ať se nejdřív každý koukne na sebe a pak plive na ostatní - což je ovšem to nejtěžší a není toho schopen takřka nikdo.Howgh

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

Admine,símTě zamkni tohle vlákno než se nám to tady popere, diskuze je :xvul vypadá to, že v podstatě rozumní lidi tady teď ze sebe dělají idioty, což mi na P-C vůbec nechybělo:rolljinak

a/nejsem policista

b/nejsem podnikatel

c/ obě skupiny jsou v tomhle státě (světě) zapotřebí a v obou skupinách se najdou grázli a tupci (stejně jako mezi doktory, pedagogy, řezníky atd.) protože všechna povolání dělají LIDI - takže ať se nejdřív každý koukne na sebe a pak plive na ostatní - což je ovšem to nejtěžší a není toho schopen takřka nikdo.Howgh

Nechtěl jsem na nikoho házet špínu a už vůbec ne na policii jako celek. Jen mi prostě trochu zvedly ze židle názory typu \"na auto si můžu dát co chci a pokuty se bát nemusím, jsem sám policista\" nebo názor \"závidíš mi, že můžu podvádět? Tak pojď k policii a můžeš podvádět taky.\" a po té, co jsem upozornil na to, že s takovým přístupem nesouhlasím jsem byl nazván někým, kdo \"všemu rozumí a ve skutečnosti ví hovno\", tak jsem na to reagoval a dotyčnému naznačil, že prominout někomu porušení zákona není kolegialita, ale spíš korupce a že se necítím jako někdo, kdo ví hovno, když zaměstnávám desítky lidí a řádně platím daně, ze kterých je placen právě ten člověk, který mě tak nazval. To je celé a souhlasím, že je téma OFF TOPIC!

[upravil dne 4.1.07 destiny]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...