Jump to content
  • Aktuální cíle darů

406 (1998) seřízení světel

sajdlik

Recommended Posts

Původně zaslal: jkmtrnava

Do boku je ten na vnutornej strane svetiel. A ten imbus ma dva sposoby: Ak máš nastavovacie kolečko (0,1,2) vedla volantu na lavo tak to nastavuješ elektricky, a druhý sposob ručne priamo na tom imbuse.

Světla se nastavují při poloze kolečka na 0. To je základní nastavení, kolečkem to potom sklopíš jen v případě potřeby.

[upravil dne 23/11/06 Radek Hurvajz]

Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Ferry

TADY je docela dobrej zpusob jak spravne seridit svetla pouze s kolmou rovnou stenou a kouskem placku pred ni

je to dobrý,ale chtělo by to pro některý aspoň foto kde se regulují světla,nehledě při seřizování dati přední kolečko na regulování na 0.:papa

serizovaci sroub si holt kazdej musi najit sam :D u 406tky to prasti do oci, ten bilej spunt se sestihranem uvnitr primo vyzyva k tomu, aby do nej byl strcen imbus a stelovalo se

Ta poznamka s regulatorem v kabine na pozici 0 je dobra, ale myslim ze vetsina lidi ho ma stejne porad v poloze 0 a ani ho nepouzivaji, aspon si to myslim podle toho co potkavam za auta na silnicich, pac nektery dost slusne oslnujou a je treba videt ze jsou dost nalozeny, popr. tam sedi 5 lidi

• 3 months later...

U 205 je to taky do očí bijící, u mě je to ale na klasický plochý šroubovák. A seřízení světel mi z místa řidiče funguje, ale nějak moc se mu nechce zůstávat v dané poloze (vždycky se samo postupně vrátí na 0 : )

Tak jsem si dal do své 406 nové H7 Philips a světla jsou krátké a to mám nastaveno regulaci na 0. Jsou krátké jak tlumené, tak i dálkové. Ale původní H7 mi svítili dobře. Že by problém v H7???

• 1 month later...

nemate niekto manual na to ako sa nastavuju svetla na 406??? samozrejme mechanicky ked mam nastavenu polohu 0 na ovladaci v nutri v kabine....zda sa mi ze svetla svietia strasne daleko aj ked som sam v aute a ma ich nastavene co najnizsie ako to len ide tou elektrikou....dik :super

Původně zaslal: kuboSE

nemate niekto manual na to ako sa nastavuju svetla na 406??? samozrejme mechanicky ked mam nastavenu polohu 0 na ovladaci v nutri v kabine....zda sa mi ze svetla svietia strasne daleko aj ked som sam v aute a ma ich nastavene co najnizsie ako to len ide tou elektrikou....dik :super

Zajed někam kde seřizují světla, na technickou nebo do nějakyho servisu kterej to dělá a má Regloskop, obvykle to stojí kolem 100kč, a máš to jistý.

[upravil dne 8/5/07 Radek Hurvajz]