sajdlik Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ...jsem na to koukal a žádný štelovák jsem nenašel. Je tam zhora imbus, tak nevím zda-li s ním zatočit. Nebo jinde?! Díky za radu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal cermak Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Na seřízení je ten imbus,tak neváhej a toč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkmtrnava Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Do boku je ten na vnutornej strane svetiel. A ten imbus ma dva sposoby: Ak máš nastavovacie kolečko (0,1,2) vedla volantu na lavo tak to nastavuješ elektricky, a druhý sposob ručne priamo na tom imbuse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Původně zaslal: jkmtrnava Do boku je ten na vnutornej strane svetiel. A ten imbus ma dva sposoby: Ak máš nastavovacie kolečko (0,1,2) vedla volantu na lavo tak to nastavuješ elektricky, a druhý sposob ručne priamo na tom imbuse. Světla se nastavují při poloze kolečka na 0. To je základní nastavení, kolečkem to potom sklopíš jen v případě potřeby. [upravil dne 23/11/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Tak tak. Jen dodám, že stranově se světla seřizujou plastovým,kvazi zubatým černým kolečkem,který je za zadní stranou světlometu a je k němu hodně zlej přístup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajdlik Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 ..teď jen doma vyrobit regloskop a mám to. Ba ne, pošteloval jsem to podle bráchy, ten má new car. ..díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daja535 Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 new car nic neznamená záleží fakt na detailech nastavení a osobní zkušenosti s novými auty jsou velmi špatné tedy co se nastavení týče daja535 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 TADY je docela dobrej zpusob jak spravne seridit svetla pouze s kolmou rovnou stenou a kouskem placku pred ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Ferry TADY je docela dobrej zpusob jak spravne seridit svetla pouze s kolmou rovnou stenou a kouskem placku pred ni je to dobrý,ale chtělo by to pro některý aspoň foto kde se regulují světla,nehledě při seřizování dati přední kolečko na regulování na 0. serizovaci sroub si holt kazdej musi najit sam u 406tky to prasti do oci, ten bilej spunt se sestihranem uvnitr primo vyzyva k tomu, aby do nej byl strcen imbus a stelovalo se Ta poznamka s regulatorem v kabine na pozici 0 je dobra, ale myslim ze vetsina lidi ho ma stejne porad v poloze 0 a ani ho nepouzivaji, aspon si to myslim podle toho co potkavam za auta na silnicich, pac nektery dost slusne oslnujou a je treba videt ze jsou dost nalozeny, popr. tam sedi 5 lidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 U 205 je to taky do očí bijící, u mě je to ale na klasický plochý šroubovák. A seřízení světel mi z místa řidiče funguje, ale nějak moc se mu nechce zůstávat v dané poloze (vždycky se samo postupně vrátí na 0 : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Tak jsem si dal do své 406 nové H7 Philips a světla jsou krátké a to mám nastaveno regulaci na 0. Jsou krátké jak tlumené, tak i dálkové. Ale původní H7 mi svítili dobře. Že by problém v H7??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboSE Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 nemate niekto manual na to ako sa nastavuju svetla na 406??? samozrejme mechanicky ked mam nastavenu polohu 0 na ovladaci v nutri v kabine....zda sa mi ze svetla svietia strasne daleko aj ked som sam v aute a ma ich nastavene co najnizsie ako to len ide tou elektrikou....dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Původně zaslal: kuboSE nemate niekto manual na to ako sa nastavuju svetla na 406??? samozrejme mechanicky ked mam nastavenu polohu 0 na ovladaci v nutri v kabine....zda sa mi ze svetla svietia strasne daleko aj ked som sam v aute a ma ich nastavene co najnizsie ako to len ide tou elektrikou....dik Zajed někam kde seřizují světla, na technickou nebo do nějakyho servisu kterej to dělá a má Regloskop, obvykle to stojí kolem 100kč, a máš to jistý. [upravil dne 8/5/07 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboSE Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 no tam sa uz chystam asi pol roka ale stale dako nemam cas a chcel som aspon jedno svetlo dat podstatne nizsie lebo strasne svietilo do hora...tak preto ten manual ktoru skrutku pohnut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Tady je seřízení předních světel: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboSE Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Původně zaslal: OK406 Tady je seřízení předních světel: ok dik uz som to pochopil...budem musiet kupit nove motorceky lebo tie stare su zle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts