Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

My Te radi uvidime :) ostatne jako vsechny Brnaky!:D:D:aut

já mám taky Pražáky rád:DTeda pokud se nenavážejí do Brňáků,což v Clubu určitě nefunguje:aut My jsme Johna v Brně taky rádi viděli a všichni si ho vážili,že přijel na 3 hodiny takovou dálku:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Zdeny

já mám taky Pražáky rád:DTeda pokud se nenavážejí do Brňáků,což v Clubu určitě nefunguje:aut My jsme Johna v Brně taky rádi viděli a všichni si ho vážili,že přijel na 3 hodiny takovou dálku:potlesk

vsak ja vim, ze me ste ten prigl predtim taky byli nadseny:D:D:D

Odesláno

vsak ja vim, ze me ste ten prigl predtim taky byli nadseny:D:D:D

Škoda,že jsem tehdá nemohl:( Bez auta a v Brně!:o To bych taky koukal:D:papa

Odesláno

Brno - to je těch pár domků v zatáčce mezi Prahou a Vídní?????

Ne, kluci, opravdu jsem se nechtěl nikoho dotknout a už vůbec nikomu nebráním v příjezdu na Džbán (ostatně už ho nějaký ten pátek ani neorganizuju), jen jsem chtěl upozornit, že je to právě jen a pouze to večerní tlachání u PITA a dobrého jídla se zajímavými lidmi spojené stejným koníčkem - pokud tohle bude dostatečná náplň, klidně přijeďte, myslím, že budete vítáni.

Odesláno

No Brňáci a okolňáci. Dost vážně uvažuju nad tím, že se do Práglu podívám. Mám v autě ještě 4 volný místa a přijal bych i nějaký ty objednávky na místenky v mém voze. O cenu za dopravu mým LPG vozem se podělíme a máme to skoro zadarmo, ne??????

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

No Brňáci a okolňáci. Dost vážně uvažuju nad tím, že se do Práglu podívám. Mám v autě ještě 4 volný místa a přijal bych i nějaký ty objednávky na místenky v mém voze. O cenu za dopravu mým LPG vozem se podělíme a máme to skoro zadarmo, ne??????

Sakra,je to nabídka jak řemen,ale kókl sem do diáře a mám večer práci,takže já nic.:(

Odesláno
Původně zaslal: PINGUÍ

ja tlacham u piva, ale to je jen nepodstatny detajl...:aut

jo provokace , hrrrrrr na ni:mrk

ps: ale pito je pito :P

To neni provokace;) to je fakt:aut:D

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

ja tlacham u piva, ale to je jen nepodstatny detajl...:aut

Mohu potvrdit. Velice to Vendulce tlachalo v Chomutově. Bylo to tam super a Vendulka roztomilá :D:papa

Jeeeee dekuju:mad:

Sem poznala lichotku, se zlepsuju :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: PINGUÍ

Tak jo nepřijedu, čestné pionýrské:P

tak jestli prijede tenhle tak to se musim taky prijit podivat :)

PS: dubnany zdravi kyjov :D

Odesláno

Z Budějek do Prahy bych preferoval cestu přes Písek, pokud ale potřebuješ opravdu do Tábora, pak bych jel z Budějek kolem Tlemelína do Týna a dále přes Sudoměřice u Tábora bych po krásné volné (i když poněkud klikaté) silničce vplul do Tábora (nevím, jak je na tom momentálně Planá s průjezdností, v létě to prý byl horor). Z Tábora (pokud tam fakt musíš) už bych jel do Prahy přes Benešov a D1, Sedlčany a R4 je dost zajížďka.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Z Budějek do Prahy bych preferoval cestu přes Písek, pokud ale potřebuješ opravdu do Tábora, pak bych jel z Budějek kolem Tlemelína do Týna a dále přes Sudoměřice u Tábora bych po krásné volné (i když poněkud klikaté) silničce vplul do Tábora (nevím, jak je na tom momentálně Planá s průjezdností, v létě to prý byl horor). Z Tábora (pokud tam fakt musíš) už bych jel do Prahy přes Benešov a D1, Sedlčany a R4 je dost zajížďka.

Nechceš mi dělat v autě džípíesku? :potlesk:P:D

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

To by byla dost nic moc džípíeska, protože když už je čověk náhodou u Temelína, tak je zajímavější nejezdit odtud do Tábora, alébrž přes Milevsko na tu jž zmiňovanou R4. Jinak z Budějc bych jel rovnou přes Písek, jak už tu padlo.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Vertex

To by byla dost nic moc džípíeska, protože když už je čověk náhodou u Temelína, tak je zajímavější nejezdit odtud do Tábora, alébrž přes Milevsko na tu jž zmiňovanou R4. Jinak z Budějc bych jel rovnou přes Písek, jak už tu padlo.

Taky bych preferoval jinou cestu než přes Tábor, ale Vix ho ve svém dotazu přímo zmiňoval

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...