Radek_306 Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 nebo to bude mit souvislost s tim ze jsem pred dvema dny nabral plnou nadrz z jednoho cerneho zdroje, ale ma vice odberatelu a nikdo zatim potiz nemel, ja jel k nemu prvne a hned tohle Citovat
raspa Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 asi osobní úvaha na téma palivo a jak na něm ušetřit Citovat
barenst Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 To vite Ostrava tady se setri a neni cas se rozkecavat :-) Citovat
bagr Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Původně zaslal: Radek_306 nebo to bude mit souvislost s tim ze jsem pred dvema dny nabral plnou nadrz z jednoho cerneho zdroje, ale ma vice odberatelu a nikdo zatim potiz nemel, ja jel k nemu prvne a hned tohle Von krmí pažouta uhlím???:D Citovat
chuck11 Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 přemýšlím přemýšlím a furt nic:nevim To uhlí by to ale vysvětlovalo:potlesk Citovat
skupko Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Původně zaslal: bagr Původně zaslal: Radek_306 nebo to bude mit souvislost s tim ze jsem pred dvema dny nabral plnou nadrz z jednoho cerneho zdroje, ale ma vice odberatelu a nikdo zatim potiz nemel, ja jel k nemu prvne a hned tohle Von krmí pažouta uhlím???:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Původně zaslal: skupko Původně zaslal: bagr Původně zaslal: Radek_306 nebo to bude mit souvislost s tim ze jsem pred dvema dny nabral plnou nadrz z jednoho cerneho zdroje, ale ma vice odberatelu a nikdo zatim potiz nemel, ja jel k nemu prvne a hned tohle Von krmí pažouta uhlím???:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D By mě teda zajímalo kolik to tak muže žrát, a jestli není drahej kotel do pažouta, třeba se to vyplatí přejít na tuto alternativu.:aut Citovat
Vopičí Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Buďte rádi, že vůbec něco napsal, za chvíli tady vyprdí kupu písmen a bude se vstekat, že mu nikdo neodpoví:D Citovat
Neon Odesláno 21. říjen 2006 Odesláno 21. říjen 2006 Ale koukám, ža vy se i beztak vyblbnete dosytosti ... a napíšete sem příspěvků, jak smetí . . . Citovat
reyjim Odesláno 21. říjen 2006 Odesláno 21. říjen 2006 ..jo palivo to je hodně veselé téma..řehtám se od začátku do konce...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Xantik Odesláno 21. říjen 2006 Odesláno 21. říjen 2006 Myslím, že se to týkalo tohohle: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=18214 To jsem ale bystrý hoch, že???? :oD Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.