Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pořídil jsem si 206 1,4. Po zapnutí zapalování se rozsvítí teploměr oleje, ručička tak na 10 vteřin vyjede na maximum a pak spadne na nulu a teploměr zhasne. Při jízdě pořád ukazuje nulu. Co je špatně?

Odesláno

Pri zapnuti zapalovania ti najprv odmeria hladinu oleja, preto ti vyjde rucicka uplne hore (zrejme ho mas dost :D )

Potom uz ukazuje teplotu...Nulu ukazuje aj po dlhsiej jazde ked je zahriaty motor?

Odesláno

Zdravim, koukam bydliste Pocatky - to jsou ty Pocatky u Pelhrimova ? jestli jo, tak to jsme z jednoho mesta ;) Neni ta fotka co mas v profilu focena u silnice na Stojcin, hned v ty prvni zatacce u rybnika za Pocatkama :D ?

K tomu ukazateli - nema to auto vymeneny palubni ukazatele ? Ted nemam katalog nahradnich dilu u sebe, abych zjistil, jeslti ma vubec motor 1.4 ve 206tce cidlo teploty oleje a cidlo mnozstvi oleje ( napriklad 406ka 1.8 16V ty cidla nema, ale 2.0 uz jo, takze kdyz se pak vymeni budiky z auta s 2.0 motorem do auta s 1.8motorem, neni zadne cidlo teploty oleje k zapojeni a teplomer pak neukazuje a to same plati pak pro ten snimac oleje, rucicka tak sice po otoceni klickem vyjede nahoru, ale mnozstvi to neukazuje )

[upravil dne 12/10/06 Ferry]

Odesláno

Oleje tam mám cca uprostřed mezi ryskami. teplota se nehýbe vůbec, ani po 300 km.:bojim

Jestli je to předělávaný netušim, ale chový se to přesně jak popisuje Ferry.

No hlavně to super jezdí a nejsou z toho žádné problémy.

Díky za rady.:super

Ještě k Ferrymu: jsou to TY Počátky u PE.:D Bydlím na sídlišti. Ale focený je to jinde.

Odesláno

No, házím sem fotku mojich budíků...mám 1.4i xs r.v.2000. Prvních asi 10 sekund to ukazuje množství oleje (to funguje-ukazuje to na té svítící stupnici). Pak to zhasne a ukazuje to teplotu oleje - ale nad 90 stupňů sem se taky nikdy nedostal - tak nevim jestli to hlásí správný hodnoty

[upravil dne 12.10.06 tanagy]

post-0-14109594912536_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: kennax

... Ještě k Ferrymu: jsou to TY Počátky u PE.:D Bydlím na sídlišti. Ale focený je to jinde.

No vidis, ja bydlim na tom spodnim namesti, kdyz se jede na Studenou, mozna uz jsi me videl s cervenou 406kou, myslim ze je v Pocatkach jedina :D

Odesláno
Původně zaslal: tanagy

No, házím sem fotku mojich budíků...mám 1.4i xs r.v.2000. Prvních asi 10 sekund to ukazuje množství oleje (to funguje-ukazuje to na té svítící stupnici). Pak to zhasne a ukazuje to teplotu oleje - ale nad 90 stupňů sem se taky nikdy nedostal - tak nevim jestli to hlásí správný hodnoty

Přesně tak se mi to chová...takže to je asi OK. Teplota vyleze jen po první čárku, ale moc to nehoním.

Díky

[upravil dne 15/10/06 kennax]

Odesláno

No mě v 406ce hladinu oleje ukazuje display v tachu, Budík na olej měří pouze teplotu, a to tak že se pomale zahřívá, pomaleji než voda a při delší jízdě ve větších otáčkách (dálnice) jde přes 90, tipl bych to kolem 110 -120. Za pár dní dám nový olej, ale přes 90 to chodí skoro vždy, byť je na max, takže ho není v motoru málo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...