Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

nejsem si jist možná bych někde našel, nejsou to ty šrouby co jsou na RZ ale podobné co se používají k plastovým oknům.

Odesláno

Já bych se zkusil optat ve Škodováckým servisu. Na nových Octaviích se nesmí dávat přední SPZ do rámečku, z důvodu snížení citlivosti předních čidel nárazu. Já to měl u služební Octávky a byly tam dva modrý a dva bílý šrouby.

Odesláno

Já bych se zkusil optat ve Škodováckým servisu. Na nových Octaviích se nesmí dávat přední SPZ do rámečku, z důvodu snížení citlivosti předních čidel nárazu. Já to měl u služební Octávky a byly tam dva modrý a dva bílý šrouby.

Odesláno

Sehnat v CZ modrou cepicku na sroubek ..... Pokud se nekomu povede beru hned 4ks.

Ja se ptal i v BMW a tam na me koukal jako tele.

Ikdyz v jejich katalogu to bylo nadherne vyfoceny / Bohuzel byl z nemecka - katalog.

Odesláno

Ty modrý je asi fakt problém sehnat.

Každopádně chválím Šaldu, že to chce mít pěkný. Mě se taky líbí, když jsou šrouby ve značce souměrně.

:super

Guest servisman
Odesláno

Detajlisto :D tenkrát byly jen bílé čepičky a nejsem si jist do modrého to nesmělo zasahovat :myslim

lepší tak jak to mám já než soused ho má šejdrem a značka mu jde z kopce :D

[upravil dne 7/6/14 08:31 od servisman]

Odesláno
Jsou prostě věci který musí být udělaný tak jak to má být, a osobně ani nechápu že by někdo byl schopen tu značku provrtat nějak nesouměrně:D

To by ses divil, kolik aut to má uděláno pěkně hnusně.

To se pak děsím toho, když kupuji auto se starou značkou, jak to někdo kdysi bezmyšlenkovitě přidělal...

Zvlášť typy kolem roku 1992, který měli dírky - a někdo to klidně provrtá ještě jinde... :(

Ale to vrtání nových značek vedle modrého pruhu je dost časté na autech...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím dneska jsem ve spojovacím materiálu objevil ruznobarevne texy včetně pryzove a železné podložky vše v barvě šroubů za 2kč za kus už jsou ve znackach.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...