Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na tom Bavoráku je karosářskej problém s těma dveřma.

Sklo se totíž při otevření mírně otevře (sklo nemá dveřní rám) a při zavření zase zvedne.

Pokud kastle špatně dolíhá tak se s tím autem nedá jezdit v dešti.

BMW mám taky jako teoretickou volbu dalšího auta ale předem si nachystám peníze na malou dovolenou k sousedům.

Takový auto bych tady nekoupil ani náhodou.

Odesláno

oddie: I tam je to obcas docela zborka, ja koukam tady i tam, ale zatim se nevyskytlo moc aut, ktery bych urcite bral, at uz tady, nebo tam...

Odesláno

Fusion: Tady dolejhaly na gumu dobre, evidentne tam neteklo, ale byly proste trochu sejdrem. Spara vepredu u sloupku se smerem nahoru zuzovala, proste ty dvere byly nahnuty jako \"lambo doors\" pro otevreni tak o 3-4 mm, a to je docela dost... Ale proste celkove to auto nebylo stavem nejak uzasny, ani jsem to nebyl projet...

Odesláno

Jo a další varování:D

http://www.tipcar.cz/karta/BMW/1151332215/4,AEA,A,1995,1999,od:,do:,00,cz,A/BMW_Rada_3_7702575.htm

Šlo přes střechu, docela dobře opravené, ale děkuji, nechci:aut:roll

EDIT: Už mám vyhlídnuto v Německu, není to ani přehnaně drahý, ani přehnaně daleko, takže to patrně vyjde a příští tejden pro to asi jedu.

EDIT2: Asi jsem si vybral fakt dobre, inzerat se tam objevil v 11 vecer a v pul devaty rano kdyz jsem volal, bylo auto bohuzel fuc

[upravil dne 12.9.06 Fx]

[upravil dne 13.9.06 Fx]

• O 2 týdny později...
Odesláno

http://www.annonce.cz/cgi-bin/online?action=show_photo&ad_id=1018636346&prev_action=search&string=323i&ranges=&region=0&subregion=0&maxage=0&exact=ne&filter=

Resumé: Z informací podaných do telefonu to bylo bouraný na zadní blatník a dobře spravený, nikde to nehnije.

Opět jsem to ze znechucení ani nebyl projíždět... Kytovaná kapota, oba přední blatníky, pravý přední sloupek, jeden zadní blatník, a z toho vylézaly obrovské pupence koroze. Počínající koroze taky na lemech vepředu (nic tragického) a po stranách masky; popraskaný přední blinkr.

Když jsem mu to vypočítával, začal říkat pořád \"ale jede to rovně, ale je to auto bez investic, je tam dobrá spojka, nový tlumiče a destičky\"... Za ty peníze prý lepší nekoupím Laughing

No, odešel jsem kvapem, hledám opravdu jiné auto.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Fx: ztrácíš čas... obhlížet tyhle inzeráty.

V Německu vyhlížím, ale momentálně mě zaujalo pouze jedno auto, a to je momentálně mimo mé finanční možnosti (hlavně proto, že je nějakých 700 km daleko a cena s dovozem, převozkama a přihlášením by byla dost hrůzná) - a za obhlídnutí těchhle pár aut jsem nic nedal, kromě dejme tomu 50 korun za telefon.

A zas třeba tu někdo (třeba Fusion) už vyhlíží taky nějaké BMW - tak je to možnost mu pomoct. V D to taky není růžové, udělal jsem si výlet 700 km, abych řekl \"nechci\"...

Odesláno

Momentálně čas mám, práci mám uzavřenou a škola mi začíná druhého... Takže kromě vyhlížení a příležitostné práce koukám i po tom, co je nabízeno v ČR (převážně v Praze). Náhoda je blbec a i tady se najde pěkné auto. Jen to trvá. A taky tu jsou auta, která byla bouraná třeba ze všech stran, ale nejsou debilně spravená. Pár takových znám.

Odesláno

Po tom, co mi vše prošlo rukama, mám o autě na normální ježdění (ne na doježdění), a za normální cenu (ne za výkup) poměrně jasnou představu. Auto bourané ze všech stran už mě nezajímá, i kdyby ho opravoval pánbůh. Prostě nezajímá, není důvod. Vždycky to někde v něčem zůstane znát, prostě úplně vždycky. Jediné, co jsem ochoten brát, je malé poškození měkkých částí - žádný zásah do nosníků, ani važení, ani rovnání. Jen měkké výměnné části, a ne již po opravě, opravu si zajistím sám. Jen za takové situace by pro mě stálo auto za úvahu. Jestli je takové u nás ale 1 ze 100, tak je to moc, a v některých kategoriích to není žádné - viz třeba případ toho co shání (resp., sháněl) Rebik, 406 3,0 v takovém tu v republice podle mě vůbec ani není.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Po tom, co mi vše prošlo rukama, mám o autě na normální ježdění (ne na doježdění), a za normální cenu (ne za výkup) poměrně jasnou představu. Auto bourané ze všech stran už mě nezajímá, i kdyby ho opravoval pánbůh. Prostě nezajímá, není důvod. Vždycky to někde v něčem zůstane znát, prostě úplně vždycky. Jediné, co jsem ochoten brát, je malé poškození měkkých částí - žádný zásah do nosníků, ani važení, ani rovnání. Jen měkké výměnné části, a ne již po opravě, opravu si zajistím sám. Jen za takové situace by pro mě stálo auto za úvahu. Jestli je takové u nás ale 1 ze 100, tak je to moc, a v některých kategoriích to není žádné - viz třeba případ toho co shání (resp., sháněl) Rebik, 406 3,0 v takovém tu v republice podle mě vůbec ani není.

Ano, názor máme stejný;) Ale náhoda je blbec a kdoví, třeba bych natrefil na dobrý, to se prostě taky stává. Kamarád tu v ČR koupil krásnou E30 bez koroze, bouraná byla kdysi na předek, ale jen na vyměnitelné části.

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Pokud to vyjde... tak to bude opravdu moc fajn Coupe...... Ale víc jedině osobně, tohle by i někdo vyfouk....

a kdy by tak mohlo byt ? Ze bych se prijel podivat, stejne asi budu potrebovat vymenit svicky a olej ;):D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...