Ferin007 Odesláno 9. listopad 2006 Odesláno 9. listopad 2006 www.elektrony.cz - hafo ráfků, fakt \"problém\" si vybrat. Citovat
Ferin007 Odesláno 9. listopad 2006 Odesláno 9. listopad 2006 Jinak ta navigace se dá aktualizovat. Citovat
VCMason Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 Už jsem koupil Alessia, ale když jsme to zkoušeli v servisu, sedlo to na předek tak tak. Měli tam i DEZENT P, který je homologován právě pro 407, ale ten tam nevlezl.... Když jsem pro tohle auto zkoušel koupit liťáky, každý prodejce včetně velkých internetových konstatoval : Jó, 407 v 2,0 HDI - tam je problém s brzdiči. Oni ve fabrice montovali, co jim padlo pod ruku a nikdo neví, jaké brzdiče jsou na konkrétním vozidle, takže to, co na jednu 407 sedí v pohodě na jinou se nedá dát. Takže objednej, zaplať, vyzkoušej a když to nebude pasovat, možná to za něco vyměníme a uděláme nový pokus.... Citovat
Jamesz Odesláno 9. duben 2007 Odesláno 9. duben 2007 No nevím jak vy , ale ja si myslím, že na utě vůbec nevypadají špatně originál kola, protože jsou vždy s uutem sladěny. Jsem majitel 16´Alu Hortaz a vypadají super Citovat
Milhaus65 Odesláno 11. duben 2007 Odesláno 11. duben 2007 U neoriginálních litých kol je problem s brzdiči zadních kol. Jsou dost masivní, ale s originály to samo nehrozí. Nechápu jak si někdo koupí auto skoro za milion a ušetří pár tisíc za Alu kola z blata. Jsou potom docela problemy to vyvážit atd. nehledě na to , že originál Alu disk lze objednat jeden i po pár letech. Citovat
mora Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 nevite prosim vas nekdo jak se da aktualizovat navigace pro 407? Citovat
mora Odesláno 20. duben 2007 Odesláno 20. duben 2007 prosim kde se da sehnat navigace ČR pro 407? Diky Citovat
julis Odesláno 23. duben 2007 Odesláno 23. duben 2007 ahoj tady se řeší mapa čr do RT3 http://www.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?t=1837&start=150 Citovat
Cerepce Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 Všetkých Vás zdravím. Chcel by som doplniť svoje skúsenosti po ďaľších najazdených kilometroch. Teraz mám necelých 53tis. km. 1. cca 47tis. km: odišlo riadenie. Oprava (výmena) necelých 70tis. Sk. Chcem poznamenať že svoje auto mám naozaj rád, a šetrím ho = na 95% nejazdím ako ako darca orgánov, ani po jamách (na našich Bratislavských cestách je mrte kanálov, jám; všetkému sa vždy nevyhnem). 2. cca 51tis. km: hlási chybu: vypálená žiarovka. Vypisuje hlavne hmlovku a mnoho iných, niekedy to pípne aj 10x za sebou v jednej minúte (žiarovky sú samozrejme OK). 3. cca 52tis. km: nefunkčný ostrekovač (momentálne som ostrekovač ja) 4. Servo (to nové) vytláča olej cez veko kde sa nalieva = nedostatok oleja a servo vynecháva (dopĺňam aby som sa/niekoho nezabil) 5. Interiér vŕzga stále (zadné dvere, sedačky, volant, strop, niekedy aj palubovka): Toto už ani nevnímam (zapnuté rádio). Btw, v servise to nevedia spraviť. Bod 2,3 a 4 sa bude riešiť v servise 8.1.08. Potom napíšem čo a ako... Btw, aj keď mám problémy a niekedy som STRAŠNE nahnevaný a mám chuť to auto hodiť do kanála, moja 407 sa mi zdá čím ďalej tým krajšia A keď ju umyjem, som z nej úplne hotový.... (moja žena si myslí že som chorý...). Dúfam, že nie som. Prajem Vám všetkým pekný deň. Citovat
MatrixChose Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Auto je to nadherny ale ty zavady , to je opravdu hruza Citovat
jp Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Tak to mě sklamala, já bych autu odpustil vše krom vrzání. Citovat
omegaalfa Odesláno 29. únor 2008 Odesláno 29. únor 2008 no já o 407 přemýšlel jako o svým dalším autí tak za cca3 roky, ale po tom co sem se tu dočetl je to jako 307 v bledě modrým, takže to nejspíš bude nový mitsu lancer, který je sice menší ale i podstatně levnejší ps o nový 407 bych za tu cenu ani neuvažoval, spíš o nečem předváděcím za 4 kila Citovat
marisw Odesláno 29. únor 2008 Odesláno 29. únor 2008 TO cerepce: NO TO JE POMERNE DOST VELA PROBLEMOV NA AUTO S TýMITO KILOMETRAMI....HOVORIS ZE NEJAZDIS AKO DARCA ORGANOV, A PRI TOM V UVODE OHTO VLAKNA PISES ZE BY MOHLO BYT AUTO LEPSIE ODHLUCNENE , PRETOZE V RYCHLOSTI NAD 180 KM/H TO ASI DOST HUCI......TWEN CO CHODI NA 407 CEZ 180 JE DARCA ORGANOV..... UZ SI NENI TAKY OPTIMISTA AKO SI BOL V UVODE:D:D:D Citovat
mARTasP Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Neřešil jste někdo problém pomalého nástupu turba při akceleraci? Několikrát jsem to reklamoval, ale nikdy se na nic nepřišlo, a bylo mi vysvětleno, že je to víceméně normální. Bohužel se mi ještě nepodařilo to ozkoušet v jiné 407. Nejakutnější je to při rozjezdu na křižovatce, párkrát jsem už zažil horké chvilky. Je mi jasné, že u turba vždycky nějaká prodleva bude, měl jsem oktávku TDI, jezdil jsem i Mondeem TDCI, ale HDI je tragicky horší. Tak si říkám, jestli to je takhle normální, musí to spoustu majitelů štvát??!! Co vy na to?? Citovat
hnusoba Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: mARTasP Neřešil jste někdo problém pomalého nástupu turba při akceleraci? Několikrát jsem to reklamoval, ale nikdy se na nic nepřišlo, a bylo mi vysvětleno, že je to víceméně normální. Bohužel se mi ještě nepodařilo to ozkoušet v jiné 407. Nejakutnější je to při rozjezdu na křižovatce, párkrát jsem už zažil horké chvilky. Je mi jasné, že u turba vždycky nějaká prodleva bude, měl jsem oktávku TDI, jezdil jsem i Mondeem TDCI, ale HDI je tragicky horší. Tak si říkám, jestli to je takhle normální, musí to spoustu majitelů štvát??!! Co vy na to?? Buď je to normálne alebo máš v prdeli elmag. ventil ovládania turba poprípade snímač kopírovanej polohy turba...Toť najčastejšia choroba týchto motorov Citovat
mARTasP Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Hnusobo, díky za reakci. Ventil mi v servisu kdysi měnili, ale žádná změna. S tím snímačem nevím, řešil jsem to průběžně celou záruku, to už se mi vykouřilo z hlavy. Pokud je to takhle normální, tak se zdá, že páni inžernýři z Francie trochu dřímou na vavřínech. Ono když v klidu vjedete na křižovatku a nečekaně se na vás vyřítí šílenec zpoza rohu a vy jenom bezmocně dvě sekundy ( v téhle situaci smrtelně dlouhá doba ) stojíte na plynu a čekáte kdy zabere 136 koní, tak na jejich adresu neposíláte zrovna publikovatené výrazy. A že těhle situací vzniká v Praze poměrně dost mi jistě všichni situace znalí potvrdí. Člověk má samozřejmě jezdit předvídavě ale za roh fakt kolikrát nevidíte. Co nějaký chip tuning? V autorizovaným servisu mě od toho odrazovali, údajně je to u HDi na úkor trvanlivosti motoru. Radši ale oželim životnost motoru než svojí vlastní, když to bude v rozumné mezi. Má s tuningem HDi někdo delší zkušenost, tak 100000 km???? Nepotřebuji zvednout výkon, ale hlavně zrychlit reakci turba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.