Přejít na obsah

mARTasP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

mARTasP's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. mARTasP

    smyka spojka

    vy mě děsíte, mam 2.0 hdi, 75000, a spojku číslo 3. Doteď jsem věřil, že jsem měl 2 x smůlu ale vypadá to, že je to běžné. Odchází mi pravidelně po 30000 km. Auto mám po záruce, ale pokud to takhle bude pokračovat, tak jedna spojka vydrží na rok provozu, to by ale měla být samostatná záruka na tu vyměněnou spojku??? ... platit se mi to fakt nechce... máte někdo zkušenost?
  2. mARTasP

    Economy mode

    Zipíku: to mě zajímá! Mě se okýnka po aktivaci eco modu ani nehnou, dokud nenastatuju motor. Říkáš že tobě stačí otočení klíčku??
  3. mARTasP

    KLIMATIZACE

    To jo, ale zanese se klidně i dřív a to tak, že je na 80% neprůchozí - osobní zkušenost.
  4. mARTasP

    KLIMATIZACE

    Zkus zkontrolovat, vymenit pylovy filtr. Zaneseny se projevuje mensim pruchodem vzduchu - cili mensi chlazeni. ... teda predpokladam, že to máš starší.... [upravil dne 13.4.2008 mARTasP]
  5. mARTasP

    Economy mode

    ... a neni co řešit. O pánech ve Francii si můžu myslet své. Koupím si další rádio a lampičku, tu připojím na zadní 12 V zásuvku, která běží pořád, místo okýnka budu otvírat celé dveře a spokojenost je zpátky.
  6. mARTasP

    Economy mode

    Myslim že ve 407 mam 65 Ah aku, rádio má cca 4 x 30 W hudební výkon, čili tak 4 x 7 W DIN. To je ale při max výkonu, normálně tak 4 x 0,7 W ( věřnevěř ), + ostatní obvody dávají spotřebu cca zhruba asi tak 6 W průměrně ( pro porovnání viz přenosná rádia na monočlánky ). To mi dává výdrž 65 hodin. Co v autě běží za jiné obvody při vytažených klíčcích nevím. Octavku jsem taky měl a rádio mi hrálo když jsem chtěl i při vytažených klíčcích. Ale řešíme zbytečný věci, každý může mít jiné požadavky, mě prostě tenhle mod nevyhovuje takže bych chtěl připomenout otázku kvůli které tohle téma vzniklo. VÍ NĚKDO JAK ECOMOD VYPNOUT????!!!!
  7. mARTasP

    Economy mode

    Myslím, že automatické vypnutí rádia po 20 minutách nemá co do činění s ochrannou akumulátoru proti vybití, viz fyzika tak 5 třídy. Taky myslím, že jsme narazili na jeden z důvodů, proč tohle auto prakticky nevidíte jako taxi. Být ten taxikář, taky by mi nebavilo každých 20 minut bojovat o to abych si mohl číst noviny nebo poslouchat rádio nebo přivřít okýnko atd. Shrnul bych to: eco mod dobrý nápad, ale opět nedotažený jako bohužel dost věcí na tomhle autě.
  8. mARTasP

    palubní počítač

    Trochu mi to zkomplikovalo hledani vhodneho Torxu, ale povedlo se. Stejne budu ale muset do sevisu, na aktivaci AUX prepnuti na Source, snad se podari pristi tyden. Jinak tech koliku vzadu na radiu je pomerne dost nebyl by tam i Preout pro vstup na subwooofer? Nevi nekdo?? ... manual mam porad nekde zasantrocenej
  9. mARTasP

    Economy mode

    Sorry Another, to je pekna blbost, to by vsechna ostatni auta mela v haji baterie. Osobne me to taky pekne s..., kdyz sedis v aute se stocenym okynkem a za 20 minut ho nezavres jinak nez ze nastartujes!
  10. mARTasP

    palubní počítač

    Matusko, díky za info.
  11. mARTasP

    palubní počítač

    Tak jsem dneska volal do jineho Peugeot servisu, ale ani tam si nevedeli rady, zvali me na osobni navstevu . Takze diky za ten odkaz, snad to bude fungovat, o vikendu vyzkousim. Vite nekdo jak vyndat to radio? Strci se tam nejake tycky a vysune se?
  12. mARTasP

    palubní počítač

    Na mou duši, že jsem to v servisu řešil. Po závěru, že to jejich technik neni schopen vyřešit jsem to vzdal a dva roky vymýšlím co s tím ale víceméně jsem rezignoval. Takže tahle info by mi fakt vytrhla trn z paty, hned zítra zavolám do jiného servisu a dám vědět.
  13. mARTasP

    palubní počítač

    To by mě taky zajímalo. Jestli se bavíme o rádiu bez MP3, tak to jsem v autorizovaném zkoušel ( vyvést AUX ) ale rady si s tím nevěděli.
  14. mARTasP

    Bavme sa o 407

    Hnusobo, díky za reakci. Ventil mi v servisu kdysi měnili, ale žádná změna. S tím snímačem nevím, řešil jsem to průběžně celou záruku, to už se mi vykouřilo z hlavy. Pokud je to takhle normální, tak se zdá, že páni inžernýři z Francie trochu dřímou na vavřínech. Ono když v klidu vjedete na křižovatku a nečekaně se na vás vyřítí šílenec zpoza rohu a vy jenom bezmocně dvě sekundy ( v téhle situaci smrtelně dlouhá doba ) stojíte na plynu a čekáte kdy zabere 136 koní, tak na jejich adresu neposíláte zrovna publikovatené výrazy. A že těhle situací vzniká v Praze poměrně dost mi jistě všichni situace znalí potvrdí. Člověk má samozřejmě jezdit předvídavě ale za roh fakt kolikrát nevidíte. Co nějaký chip tuning? V autorizovaným servisu mě od toho odrazovali, údajně je to u HDi na úkor trvanlivosti motoru. Radši ale oželim životnost motoru než svojí vlastní, když to bude v rozumné mezi. Má s tuningem HDi někdo delší zkušenost, tak 100000 km???? Nepotřebuji zvednout výkon, ale hlavně zrychlit reakci turba.
  15. mARTasP

    Bavme sa o 407

    Neřešil jste někdo problém pomalého nástupu turba při akceleraci? Několikrát jsem to reklamoval, ale nikdy se na nic nepřišlo, a bylo mi vysvětleno, že je to víceméně normální. Bohužel se mi ještě nepodařilo to ozkoušet v jiné 407. Nejakutnější je to při rozjezdu na křižovatce, párkrát jsem už zažil horké chvilky. Je mi jasné, že u turba vždycky nějaká prodleva bude, měl jsem oktávku TDI, jezdil jsem i Mondeem TDCI, ale HDI je tragicky horší. Tak si říkám, jestli to je takhle normální, musí to spoustu majitelů štvát??!! Co vy na to??
×
×
  • Vytvořit...