Medvěd Odesláno 22. květen Odesláno 22. květen (upraveno) Včera jsem byl pracovně v Kounici u Českého Brodu a tam mají u přechodů a v místech předpokládaného pohybu školáků takovouhle umělou školačku - pro řidiče zvenčí je to určitě prvek, co tu nohu z plynu donutí sundat Fotka je z ulice u školy, ale viděl jsem jí asi na třech různých místech v obci Upraveno 22. květen uživatelem Medvěd Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. květen Odesláno 22. květen Věc která se používá skoro stejně jako papundeklovej polda. Funguje to pouze na " cizí " místní si na to časem zvyknou. Citovat
Medvěd Odesláno 22. květen Autor Odesláno 22. květen Tak těch poldů jsem viděl za ty roky co jezdím X, tuhle holku poprvé Samozřejmě, že místní si zvyknou, ale místňák asi nepojede kolem školy v době vyučování neopatrně Péťa ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 22. květen Odesláno 22. květen před časem to bylo v tv , mělo to i negativní účinek nebo tak něco .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.