Péťa Odesláno Neděle v 15:28 Odesláno Neděle v 15:28 Založit téma jde, ale když se chci podívat na starší, tak "HTTP status code - 429 Too Many Requests" @Schreek @MJSytic @admin Citovat
MJSytic Odesláno Neděle v 15:35 Odesláno Neděle v 15:35 Zkus si změnit DNS server. Na NTB mám výchozí a zlobí to. Na MT jsem ho změnil na dns.adquard-dns.com a jede to OK případně ještě zkus ipconfig /flushdns Citovat
Schreek Odesláno Neděle v 19:07 Odesláno Neděle v 19:07 Tak snad by to mělo být už opraveno, mě už to jde... Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno Neděle v 19:45 Autor Odesláno Neděle v 19:45 před 40 minutami, Schreek napsal: Mě to dělá taky, poslal jsem Alešovi Alešovi jsem to posílal v pátek dopoledne. Psal, že DDoS a řeší to s Tebou Citovat
Schreek Odesláno Neděle v 19:47 Odesláno Neděle v 19:47 To byl... Ale tohle dělala až následně zapnutá ochrana proti tomu útoku... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.