VojtouNerCZ Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Kopíruji inzerát. Prodám peugeot 307 sw, 2002, motor 2.0i RFN + 3 roky staré LPG Stag. Levný provoz na plyn, nádrž 55L, vejde se tam 50L, osobně najedu cca 470km na nádrž, spotřeba okolo 10L/100 ale dá se i méně. Na autě v posledních pár letech uděláno spoustu věcí, vzadu komplet pružiny, tlumiče, horní uložení + uložení zadní nápravy, vepředu tlumiče, pružiny, uložení, ramena, čepy, tyčky a čepy řízení, klouby poloos + gufera, veškeré silenbloky a držáky motoru a převodovky. Rozvody dělaný před 40k km, značka Ina, olej a filtry 3k km zpátky. Nový termostat a topení, doplněná klimatizace (neuniká), hydroštely na motoru, lanovody, zadní třmeny + brzdy, vepředu větší třmeny z xsary VTS (tam by chtěly kotouče i desky vyměnit, pasují z 307 2.0hdi 100kw), případně mám ještě původní třmeny. Nový EGR ventil. Aktuálně vyměněn alternátor který odešel. Z výbavy ABS, ESP, ASR, origo alarm, senzor stěračů, automatické vnitřní zrcátko, vnější zrcátka komplet elektrická, všechny okna elektrické, digi klima, rádio RD4 + face displej a budíky, polokůže s výhřevem. Zadní parkovací senzory. Vytlumené dveře i podlaha, repro JBL. Face zadní lampy. Letní R17 origo RC line kola i s pokličkama, gumy kormoran ultra high performance se slušným vzorkem, zimní ALU r16, barum polaris 5 taktéž slušný vzorek. Sundavací origo tažné. Nedostatky. Vzhledem k věku a nájezdu, pro tyto auta typické, se začal loupat lak na kapotě a nárazníku, nějaké menší oděrky, mírná koroze vzadu na prahu, ale žádná zásadní rez na autě není. Dutiny pravidelně voskovány. Přední brzdy na brzkou výměnu. Občas se za jízdy vypne a zapne rádio-nejspíš něco s převodníkem VAN na CAN. Neřešil jsem. Řidičovo okno ve dveřích nové, stejně tak zrcátko po strážce s cyklistou, od něj zůstal menší šrám na sloupku. Bylo to tehdy na jeho pojistku ale padlo rozhodnutí, že je lepší na sloupek nehrabat. K autu origo webasto (prasklo v něm těsnění a vytopila se jednotka, sadu těsnění i jednotku mám novou ale jelikož to topí samo o sobě dost, nedostal jsem se ns to), + nějaké nové ND (čepy, tyčky, uložení...) Auto jako takové v pohodě. 2 měsíce stojí, já začal jezdit do práce dodávkou a koupil jsem si C8, takže nevyužiji, jinak bych se ho nezbavoval. STK do 6/26, před TK by chtělo seřídit ručku (jak auto stálo zatuhla), jinak garantuji, že projde bez sebemenšího problému. Auto vlastním od roku 2018, v ČR první majitel. Plní normu Euro 4. K vidění ve Starém Kolíně Cenu nastřelím 50 000, dá se o ní diskutovat u vozu.
VojtouNerCZ Odesláno 16. březen Autor Odesláno 16. březen @Charlie 1Jasný, dej vědět Mám zájemce z Liberce, kdy by auto skončilo jako taxik, i za menší prodejní cenu by mi bylo milejší, kdyby auto skončilo u někoho, kdo ho nevyjezdí do mrtě a nehodí do šmelce.
VojtouNerCZ Odesláno 16. březen Autor Odesláno 16. březen Čím dřív se s někým odsud domluvím, tím lépe. Ať auto zbytečně neodříkám a ve výsledku mi tu nezůstane stát
Péťa Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen Jako by nebylo jedno, kde skončí. Hlavně, že odjede. A myslím, že vždy je lepší to prodat cizímu. Nejhorší je to nechat v rodině, byť zadarmo.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.