Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím . Neví někdo jestli by se tady dala dát rezerva? Tady je jakýsi asi držák ale nevím na co. Asi budu muset něco vyrobit. 

IMG_20260211_153016_376.jpg

Odesláno (upraveno)

Partner II držák rezervy měl, tak asi z vrakáče, vzadu to držel hák se čroubem kterej byl na hraně podlahy

Ale podle tohoto to nedrží na tom držáku co tam už máš

https://www.citroeny.cz/drzaky-rezervy/drzak-nahradniho-kola-pro-citroen-berlingo-xl--opel-combo-xl--peugeot-rifter-partner-a-toyota-proace-city--9820723280--1677096780--2/

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Díky, o tomto držáku vím ale já tam nemám úchyty , proto se ptám co je tohle za úchyt a jestli na tohle něco pasuje nebo jestli si někdo držák nedělal.

Odesláno
před 14 hodinami, ozzy56 napsal:

dal bych tam origo držák rezervy,  nemáš tam nic, protože auto bylo nové prodané s lepící sadou  :myslim

A na co ho upevním? Ten držák co tam mám asi bude zavazet? Samozřejmě že bych chtěl originál, proto píšu jestli něco sem existuje a na co je tam ten držák. Jinak díky.

Odesláno
před 12 hodinami, Dave_k napsal:

Držák vypadá viz. obrázek.

Za co je zaháknutej u nápravy nevím. Šroub by měl jít povolovat skrz otvor v nárazníku tuším. :myslim 

partnerrezerva.jpg

Díky. O tomto vím ale nemám to jak uchytit.

Odesláno
před 5 hodinami, hanzy napsal:

A na co ho upevním? Ten držák co tam mám asi bude zavazet? Samozřejmě že bych chtěl originál, proto píšu jestli něco sem existuje a na co je tam ten držák. Jinak díky.

v autorizáku ses ptal ?   pokud dodávají koš rezervy, tak musí jít i namontovat, to je přece jasné  ;), beztak je do kastle jen nasunutý, a šroub je jasný  :myslim

Odesláno (upraveno)

Moc dík, našel jsem je nevím kam sem před tím 3x čučel. Ty jsi objevil leví já praví. A tam ten držák bude asi na ten zátěžák.

IMG_20260211_153016_376.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna zbytečná citace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...