hanzy Odesláno 11. únor Odesláno 11. únor Zdravím . Neví někdo jestli by se tady dala dát rezerva? Tady je jakýsi asi držák ale nevím na co. Asi budu muset něco vyrobit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. únor Odesláno 11. únor (upraveno) Partner II držák rezervy měl, tak asi z vrakáče, vzadu to držel hák se čroubem kterej byl na hraně podlahy Ale podle tohoto to nedrží na tom držáku co tam už máš https://www.citroeny.cz/drzaky-rezervy/drzak-nahradniho-kola-pro-citroen-berlingo-xl--opel-combo-xl--peugeot-rifter-partner-a-toyota-proace-city--9820723280--1677096780--2/ Upraveno 11. únor uživatelem Radek Hurvajz Citovat
hanzy Odesláno 11. únor Autor Odesláno 11. únor Díky, o tomto držáku vím ale já tam nemám úchyty , proto se ptám co je tohle za úchyt a jestli na tohle něco pasuje nebo jestli si někdo držák nedělal. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. únor Odesláno 11. únor bude to znit blble ale neni to drzak zadnch mechu kam se montuje snimac vysky ?? ale to asi partner nemel Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor Odesláno 11. únor dal bych tam origo držák rezervy, nemáš tam nic, protože auto bylo nové prodané s lepící sadou Citovat
Dave_k Odesláno 11. únor Odesláno 11. únor Držák vypadá viz. obrázek. Za co je zaháknutej u nápravy nevím. Šroub by měl jít povolovat skrz otvor v nárazníku tuším. Péťa ohodnotil 1 Citovat
hanzy Odesláno 12. únor Autor Odesláno 12. únor před 14 hodinami, ozzy56 napsal: dal bych tam origo držák rezervy, nemáš tam nic, protože auto bylo nové prodané s lepící sadou A na co ho upevním? Ten držák co tam mám asi bude zavazet? Samozřejmě že bych chtěl originál, proto píšu jestli něco sem existuje a na co je tam ten držák. Jinak díky. Citovat
hanzy Odesláno 12. únor Autor Odesláno 12. únor před 12 hodinami, Dave_k napsal: Držák vypadá viz. obrázek. Za co je zaháknutej u nápravy nevím. Šroub by měl jít povolovat skrz otvor v nárazníku tuším. Díky. O tomto vím ale nemám to jak uchytit. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor před 5 hodinami, hanzy napsal: A na co ho upevním? Ten držák co tam mám asi bude zavazet? Samozřejmě že bych chtěl originál, proto píšu jestli něco sem existuje a na co je tam ten držák. Jinak díky. v autorizáku ses ptal ? pokud dodávají koš rezervy, tak musí jít i namontovat, to je přece jasné , beztak je do kastle jen nasunutý, a šroub je jasný Citovat
Dave_k Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor (upraveno) Měla by tam být oka. Jedno tam máš (červeně) a jedno chybí (žlutě). Tady je aj video montáže. Upraveno 12. únor uživatelem Dave_k ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor Ten bazmek co tam máš má vícero. variant. Péťa ohodnotil 1 Citovat
hanzy Odesláno 13. únor Autor Odesláno 13. únor (upraveno) Moc dík, našel jsem je nevím kam sem před tím 3x čučel. Ty jsi objevil leví já praví. A tam ten držák bude asi na ten zátěžák. Upraveno 13. únor uživatelem pavelu96 Odstraněna zbytečná citace Citovat
ozzy56 Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor před 33 minutami, hanzy napsal: Ty jsi objevil leví já praví. jasně, nejsme kroužek češtiny--ale tohle je faul jak cyp pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.