Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano, udělá.  Občas někteří mají ohýbačku. Otázka je, jestli se do toho bude chtít někdo pustit, hlavně jestli je potřeba vyměnit i výztuhy. Pokud se jedná jenom o ten vnější plech, tak se většinou mění bez toho prostoru pod dveřmi,  takže by asi šly použít z normální verze.  Nebo hledat s co nejpodobnějšími rozměry a tvarem a koupit z nějakého jiného coupe nebo třídvířka 

Odesláno

na 406 se bude těžko měnit jenom venkovní práh :myslim, ale pokud stála 20 roků v teplé garáži tak asi joo 😉

obvykle je třeba toho vyměnit (a u 406 i vyrobit) podstatně více--mezipraží, spodek vnitřního prahu, někdy i část podlahy, podle toho, kolik je toho shnilého...

Odesláno

No to není žádná sranda teda... ja mam poměrně hezky stav, jen mam v planu lakovat, a vím ze v tom prahu jsou porezlá místa... místy to vylezlo... a úplně se mi nechce čekat až mi to pod novým lakem vyleze. Klempíř mi řekl že po spravování COčkem to stejne po roku nebo dvouch vyleze... nehledě na to že říkal, že je pro něj jednodušší vyměnit celý práh, když seženu díl, než někde neco tvarovat. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...