pepa56 Odesláno 31. říjen 2025 Odesláno 31. říjen 2025 Ahoj, nikde jsem nenašel. Jak moc je reálné sehnat prahy na coupe? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2025 Odesláno 31. říjen 2025 (upraveno) Šikovnej klempíř je udělá. Koupit to dneska pujde asi jedině že to má někdo doma nepoužitý někde na půdě. Upraveno 31. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
pepa56 Odesláno 1. listopad 2025 Autor Odesláno 1. listopad 2025 @Radek Hurvajz udělá? Nevím jestli jsem to dobře napsal, me jde hlavně o vnějšek toho prahu... ta nosná část by měla byt shodná se 406 ne? Citovat
PaKr Odesláno 1. listopad 2025 Odesláno 1. listopad 2025 Ano, udělá. Občas někteří mají ohýbačku. Otázka je, jestli se do toho bude chtít někdo pustit, hlavně jestli je potřeba vyměnit i výztuhy. Pokud se jedná jenom o ten vnější plech, tak se většinou mění bez toho prostoru pod dveřmi, takže by asi šly použít z normální verze. Nebo hledat s co nejpodobnějšími rozměry a tvarem a koupit z nějakého jiného coupe nebo třídvířka Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2025 Odesláno 1. listopad 2025 na 406 se bude těžko měnit jenom venkovní práh , ale pokud stála 20 roků v teplé garáži tak asi joo obvykle je třeba toho vyměnit (a u 406 i vyrobit) podstatně více--mezipraží, spodek vnitřního prahu, někdy i část podlahy, podle toho, kolik je toho shnilého... Medvěd a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
pepa56 Odesláno 1. listopad 2025 Autor Odesláno 1. listopad 2025 No to není žádná sranda teda... ja mam poměrně hezky stav, jen mam v planu lakovat, a vím ze v tom prahu jsou porezlá místa... místy to vylezlo... a úplně se mi nechce čekat až mi to pod novým lakem vyleze. Klempíř mi řekl že po spravování COčkem to stejne po roku nebo dvouch vyleze... nehledě na to že říkal, že je pro něj jednodušší vyměnit celý práh, když seženu díl, než někde neco tvarovat. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 1. listopad 2025 Odesláno 1. listopad 2025 (upraveno) Zeptal bych se Hugo Bosse, jestli by nenašel nějaký solidní https://www.peugeot-club.com/topic/143225-prodam-dily-z-vozu-peugeot-406-coupe/ Upraveno 1. listopad 2025 uživatelem Medvěd pepa56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.