Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

🦁 Znak (Logo) na otevírání kufru

Hledání ukázalo, že originální znak na kufr pro Peugeot 406 Coupé (který slouží i jako madlo/otevírání) má originální číslo dílu 5416.83.

Originální díly (OEparts.cz):

Některé e-shopy se zaměřením na originální díly (např. OEparts.cz) tento znak nabízejí. Můžete zkusit vyhledat přímo podle čísla dílu 5416.83. U originálních dílů je sice vyšší cena, ale zaručená kvalita a přesný vzhled.

Specializované e-shopy s autodíly:

Zkuste e-shopy jako Autodoc, Allegro nebo jiné velké prodejce náhradních dílů. Zde můžete najít buď originální, nebo kvalitní druhovýrobní díly.

Inzertní portály a kluby:

Podívejte se na Aukro nebo do inzerce v Peugeot klubech (např. Peugeot Club Amis de Lion). Často tam lidé prodávají nové i použité díly, které by mohly pasovat (pozor ale na stav u použitých).

🏷️ Nápisy na kufru (Peugeot, 406 Coupé, Pininfarina atd.)

Tuning a doplňkové e-shopy:

Nápisy (emblemy) jsou často k dostání v e-shopech s tuningovými doplňky nebo logy (např. MJakes, Spoilercentrum). Zde je důležité najít správný font a rozměry, pokud chcete zachovat původní vzhled.

Internetové tržnice (AliExpress apod.):

Na těchto platformách najdete spoustu neoriginálních, ale vizuálně podobných nápisů a znaků. U některých diskutujících v klubech byly zmiňovány jako levnější alternativa, ale je třeba počítat s možnou nižší kvalitou a delší dobou dodání.

Autorizovaný servis:

Pokud chcete mít jistotu přesného originálního vzhledu, zeptejte se přímo v autorizovaném servisu Peugeot, jestli dokážou objednat původní nápisy (Peugeot, 406 Coupé, popř. Pininfarina).

Zdroj Gemini

Odesláno (upraveno)

@pavelu96 Až na to že to číslo dílu je deklik na litý kolo :( 

Mimochodem, nápis Peugeot 406 se mi tu z mý 406 válel asi 8 let, nabizel jsem ho tu kdysi, nikdo to nechtěl, je to tak týden co jsem to vyhodil. 

Jinak Aliexpress nebo EBay -  -- - BOOTH LOGO FOR PEUGEOT 406 

Tady na klubu se to řešilo okolo roku 2014, a dělali se tu hromadný objednávky, 

Hele!!!    https://auto.bazos.cz/inzerat/207975625/peugeot-406-zadni-znak-emblem-8726c1.php

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Jej, škoda, já se po znaku začal koukat dneska, dořešil jsem mechanické věci, tak mu chci dát nějakou lásku i po té vizuální stránce.

Hlavně bych chtěl ten znak na kufr, nápisy si myslím, že budu schopný najít na vrakáči :D

úprava: Na ty gelové samolepky jsem zrovna teď taky narazil, zítra pánovi zkusím zavolat a poptat se

Upraveno uživatelem adam194

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...