Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte jsem tu nový a tohle je můj první příspěvek.muj problém spočívá v tom,že se ozývá klepání u vnitř auta respektivě klepání jde z palubní desky nebo něco za palubní deskou při nerovnostech , jde to víc slyšet na řidičově straně,ale trochu i spolujezdce.vim ,že něco podobného se řešilo u těch 308.Inac vyměněné horní misky u tlumičů jsou nové ,ale d

ělalo to i před tím.spis mě zajímá jestli není něco uvolněné za tu palubní deskou co by tam tak mohlo bouchat.nevim na co se zaměřit.inac je to Peugeot 308 sw t7 1.6hdi 80kw.prikladam video z jízdy.

Odesláno

Podívej se znovu pod stěrače na to uložení. Jestli jsi nedával to "citroeňácké" s pěnou, tak je klidně možné, že to jde od něj. Já dával sadu od SNR a z něj se tam tlumící guma úplně svlékla :roll 

Odesláno

Tak tlumiče to nejsou .vůli nemají žádnou.vim že to jde s podpalubní desky  to klepání .jako by tam bylo něco uvolněné . No zkusím tam nějak nakouknout tak snad na něco dojdu.pakbdam vědět.🙂

Odesláno

Měl jsi tlumiče venku z auta aby sis to ověřil? Jinak ty pěnový držáky na tlumiče musí být poměrně hodně utažený + zkontrolovat jestli je uložení v klobouku správně nasazené. 

• Radek Hurvajz changed the title to Klepání uvnitř auta
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...