Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jiri.wolf

Mardo, neboj, byl jsem ukecaný.....

Netopýrko, písni mi prosím na ICQ nebo na mejla kde je možno v Práglu bezpečně a mejlíp zadarmo zaparkovat (rád bych tam v sobotu auto zase našel a pokud možno celé).... :roll

Mno jestli můžu něco málo... na vjezdech do Prahy bývají PR parkoviště, kde můžeš auto v bezpečí nechat celý den, vždy je po ruce metro atd. Někdy nechávám auto na Opatově. Ceny jsou zanedbatelný... na den myslim 10 Kč a je tam i možnost auto nechat přes noc za mírný poplatek.

Odesláno

Tak: finalni verze je nasledujici:

Netopka

Juneau

aka

Bohouš 2 x

Garfield a Odie

Jirka Wolf

Marcel

Medvěd a Helča

žabi 2 x

Devilstorm

Zdenny a jeho lepší polovička

Vector

chinchila ???

Marda ???

Tak - ZAMLUVENO JE 20 LÍSTKŮ NA 18:30, KINO VILLAGE CINEMAS, ČERNÝ MOST.

Prosím o sraz po šesté hodině u pokladen.

Cena lístků je 159 dospělý a 99 student/dítě.

Prosím, abyste si připravili penízky, protože lístky budu platit dohromady. A pokud možno přesně, neměla bych Vám pak z čeho vracet ;)

Pokud během zítřka Chinchila nebo Marda nahlásí, zda jedou nebo ne, klidně nabídněte lístky někomu dalšímu - nebo snad ještě někdo z klubu chce? :) Dejte mi vědět sem...

jinak :papa zitra

Odesláno

No to by mě zajímalo která cesta z Brna do Prahy vede přes Holice?

Troufám si tvrdit, že republiku trochu znám a do Holic to není úplně nejpřímější směr - tím samozřejmě nechci naznačovat, že bych Daveho nechtěl v kině potkat, jen mi vrtá hlavou ta zajížďka...................................................

Odesláno

Zajížďka byla naplánovaná, to je vpoho. Jen teď jsem si psal s Davem a on bohužel může až odpoledne (je v hokně) a my chceme být už po poledni v Práglu (ať z toho taky něco máme). Škoda :(

Odesláno

Vím, že je Konice (nedaleko Prostějova)

Konice - to by mohla být samice od koně

Nedákonice - to bude samice bránící se sexuálnímu aktu

a podle toho je tedy pojmenovaná obec kde bydlíš???

Tak to já bych byl raději z Dákonice - aspoň by bylo na co se dívat:D:D:D:D:D:D:xvul:xvul

[upravil dne 20/7/2006 Medvěd]

Odesláno

Netopýrko, promiň že jsem ti to včera nepotvrdil, ale SAMOZŘEJMĚ JDU! Tak díky že se mnou počítáš. Jen bych rád aby se uvádělo Marcel505... Please :papa

A jelikož jsem dnes kinem procházel, poptal jsem se na ty motokáry:

Z následujícího lístku je snad čitelné, že 10 min. stojí 200 Kč... :(

Tak nevím nevím...

[upravil dne 20/7/2006 Marcel505]

[upravil dne 20/7/2006 Marcel505]

post-0-1410959468947_thumb.jpg

Odesláno

Neon se jenom připomíná: zda-li si půjdete někam sednout na zahrádku, či podnikat nějakou jinou společnou akci v okolí, dejte mi někdo z lidí co na mě mají čislo echo - že bych se taky stavil na pokec...:papa

A jinak si kino užijte vy lumpové :):papa

Odesláno

Wééé, už aby bylo 6 hodin a kino, ještě tři hoďky! Tady doma se nedá vydržet a pracovat už vůbec ne - ve vedlejší ulici za rohem se koná cikánská svatba, a to je zvuk jak kdyby hráli a pěli u mě v obýváku! :grr

Odesláno

Garfielde, cikánská svatba za rohem???

Že bychom se šli kulturně promísit s cikánskou kulturou???

Na rovinu taková echt cikánská svatba může být docela silný kulturní zážitek

A JÁ SE UŽ DÁVNO ZADARMO NENASYTIL

[upravil dne 21/7/2006 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Garfielde, cikánská svatba za rohem???

Že bychom se šli kulturně promísit s cikánskou kulturou???

Na rovinu taková echt cikánská svatba může být docela silný kulturní zážitek

A JÁ SE UŽ DÁVNO ZADARMO NENASYTIL

[upravil dne 21/7/2006 Medvěd]

ty rád bóbika :aut:D:D:D

Odesláno

Přišli jsme, viděli jsme, dobře se bavili (v kině i pak následně v hospůdce se superpomalou obsluhou - aspoň jsme si mohli víc pokecat).

Takže Netopýrko děkujeme za námět jak ztrávit páteční večer a zdálidorazivším individuím děkujeme za jeho zpestření - bylo nám s Váma všema fajn, doufáme, že finále proběhlo ve vší počestnosti a bez ztráty kytičky (nebo že by bylo nablito v alejích???)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Přišli jsme, viděli jsme, dobře se bavili (v kině i pak následně v hospůdce se superpomalou obsluhou - aspoň jsme si mohli víc pokecat).

Takže Netopýrko děkujeme za námět jak ztrávit páteční večer a zdálidorazivším individuím děkujeme za jeho zpestření - bylo nám s Váma všema fajn, doufáme, že finále proběhlo ve vší počestnosti a bez ztráty kytičky (nebo že by bylo nablito v alejích???)

Jo jo, díky Netopce moc! Jen Medvěde, žádné finále ještě nebylo - poslední verze, co víme my (než jsme šli domů), je že se jde chlastat k Neonovi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...