Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tuší někdo, co znamená chyba F72F? P807 face, nedaří se mi k tomu nic kloudnýho najít. Snad něco s větrákem ale netuším zda sahary nebo v kabině. Dle testů vše jede jak má ale chyba svítí trvale a nejde smazat. 

Odesláno

Áha, takže se na to tak jako tak musím zaměřit. Právě nahodile auto vypíná klimu, zpomalí větrák, klima vypne, auto začne topit. Někdy na 5 minut, někdy na 20, pak se zas chytne a chladí jak ďas. 

Odesláno (upraveno)

Tak teoreticky by měl ventilátor řídit tuten modul. Dá se nějak otestovat, ať nemusím kupovat na zkoušku díl za 3 litry? Případně kde se nachází jednotka klimatizace? Ventilátor jde, ten bych asi vyloučil, spíš to bude něčím co ho ovládá. 
https://autodilos.cz/autodily/regulace-vnitrni-ventilace-617639153

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Dá se koupit i na Ali, pohledej podle čísla, jeden takový tu mám do Experta, má ale jiný tvar, a asi i celý větrák z 807 bych možná našel,  aspoň na vyzkoušení. 

Odesláno

Ahoj. Nemáš v deníku závad ještě jiné chybové kódy? Výskyt a zmizení? Když chvíli jde a chvíli ne. Já řešil něco podobného, taky náhodně vypadávala klima a chyby žádné, jen právě v deníku závad.

Odesláno (upraveno)

Teď z hlavy nevím, ale myslím že se dal celkový test aby to načetlo všechny jednotky najednou a pak tam bude tlačítko deník závad.

Takhle to vypadá, fotku jsem našel na googlu.

17553307005943912179914227376698.thumb.jpg.8cd28a68f3df976b02265ceb010fb3cd.jpg

Upraveno uživatelem Ice-man
Odesláno

Vzpomněl jsem si , že kdysi se kvůli ventilátoru kabiny řešil prošoupanej svazek řidičovy sedačky , dvě věci , ktrý spolu zdánlivě nesouvisí , ale opravdu ten zkrat v sedačce ovlivňoval klimu . Třeba to není tvůj případ , ale za zkouknutí to stojí .

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pod sedačkou byl svazek v pohodě, ale znovu jsem vše rozebral, tentokrát i vyloženě motor ventilátoru. Vyfoukal jsem ho od prachu z uhlíků a od té doby zatím klima maká, pravda, že už nejsou takový vedra, takže těžko říct, zda to pomohlo nebo ne. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...