Samuelkohn Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 Zdravím mám takový problém nemůžu najít čidlo teploty interiéru na diagnostice ukazuje asi 6500° takže bude v prdeli. Jak ho hledame tak jsme rozebrali skoro celou palubku tak ze ji mame uz na volno ale porad nemuzu najít tak jestli nevite kde je nebo nemate nejaky schema aby jsem mohl dojít k tomu po drátech?? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 ahoj, já to dělám opačně--když něco nevím, nejprve se zeptám a až pak rozebírám , to čidlo by mohlo být někde u vnitřního zpět. zrcátka, nebo stropního světla vpředu, aspoň tak tomu normálně bývá Citovat
Ice-man Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 Ahoj. Snímač teploty v interieru je u spolujezdce pod lištou nad přirádkou. V liště jsou průduchy. Uvnitř je malý ventilátorek se snímačem. Řešilo se to zde na fóru. Máš tam i fotky. Citovat
Samuelkohn Odesláno 12. srpen 2025 Autor Odesláno 12. srpen 2025 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: ahoj, já to dělám opačně--když něco nevím, nejprve se zeptám a až pak rozebírám , to čidlo by mohlo být někde u vnitřního zpět. zrcátka, nebo stropního světla vpředu, aspoň tak tomu normálně bývá Tam jsme to meli taky rozebrané a neni tam Citovat
Samuelkohn Odesláno 12. srpen 2025 Autor Odesláno 12. srpen 2025 před 51 minutami, Ice-man napsal: Ahoj. Snímač teploty v interieru je u spolujezdce pod lištou nad přirádkou. V liště jsou průduchy. Uvnitř je malý ventilátorek se snímačem. Řešilo se to zde na fóru. Máš tam i fotky. Tam měla být, ale je tam jenom otvor a čidlo nikde tak jsme si mysleli protože tam někdo dělal klapky a jestli čidlo někam nezahodil tak jsme rozebírali a nenašli jsme ani dráty k tomu tak uz nevime a nekde jsme nasli ze tam ani neni Citovat
P607Olda Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 (upraveno) Na googlu píšou opatrně "mělo by být blízko sloupku volantu". V každém případěm hledej takové tři štěrbiny. Upraveno 12. srpen 2025 uživatelem P607Olda Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. srpen 2025 Odesláno 13. srpen 2025 ma byt pod tou mrizkou - budes muset rozebrat kastlik asi ta vrtulka padla nekam dolu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. srpen 2025 Odesláno 13. srpen 2025 Hele u 807 bych ho měl mít taky pod mřížkou ale není tam. Bere to jen z toho čidla na palubce. Citovat
Samuelkohn Odesláno 13. srpen 2025 Autor Odesláno 13. srpen 2025 Tak zakaznik potřebuje auto jede prej na dovolenou a takže jsme to dali dohromady, ale budíky neukazujou a blinkry na páčku neblikaj jen při zamykání nevíte čím by to mohlo být premýslel jsem jestli jsem nevynechal nějakou kostru ale nic jsem nenasel nenapada vas neco?? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. srpen 2025 Odesláno 13. srpen 2025 neblikaj blinkry je v perdeli COM pod volantem Citovat
Samuelkohn Odesláno 13. srpen 2025 Autor Odesláno 13. srpen 2025 (upraveno) A nefungují budíky nic na budíkách bylo to celé rozdělané a složilo se to a teď neukazují uz nevim co mam delat Upraveno 13. srpen 2025 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 13. srpen 2025 Odesláno 13. srpen 2025 to bude chybějící černý nebo bílý 10 pin konektor v bsi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.