Jan 406 1.8i Odesláno 3. srpen 2025 Odesláno 3. srpen 2025 Potřeboval bych poradit,nevypíná mi spínací skříňka,po vytažení klíče, svítí symbol baterie a svítí displej s hodinami a to mi žere nejen nervy ale i starší baterku,podařilo se mi povytáhnout spínačku,ale nemůžu odpojit svazek kabelů co jdou do spínačky,hmatem je tam nějaké pérko nebo co to je,ale ať dělám co dělám ,svazek kabelů nejde od spínačky uvolnit,Peugeot 406 nový model Citovat
PaKr Odesláno 4. srpen 2025 Odesláno 4. srpen 2025 Nevím, jestli se to vůbec dá odpojit přímo u spínačky to možná bude vědět @Ferry. Akorát vím, že jsou konektory níž. Asi tak na úrovni pojistek, ale na druhé straně sloupku řízení. Takže odstrojit spodek palubovky a uvidíš to. Citovat
oddie Odesláno 4. srpen 2025 Odesláno 4. srpen 2025 Ne, konektory jsou až na kabelu o kus dál. Citovat
jarokare Odesláno 4. srpen 2025 Odesláno 4. srpen 2025 Musíš odpojit všechny konektory spínačky a vytáhnout ji i s kabelama , spodek jde odpojit až pak . Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.