Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

svět se asi opravdu mění, když i taková velmoc v autech jako je Francie nechá vozit prezidenta v tříválci 1.2 PT 😯 🙈,  v dnešní době to měla být jednoznačně elektrika, vždyť v tom bude jezdit jen kolem komína... https://www.novinky.cz/clanek/auto-prezident-macron-ma-novy-vuz-pancerovane-suv-pohani-trivalec-40530618

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno (upraveno)

líbí se mi aspoň to, že jezdí FRANCOUZSKYM autem, narozdíl od těch našich figurek, co je jim SUPERB málo... ;)

jinak mě osobně tříválec vůbec nevadí, pokud bude bezproblémový, měl jsem ho a jezdil super 👍, ale bohužel i ve včerejším článku ohledně ojetin motor 1.2 PT od pežotu nedoporučovali pro typické znaky..., článek hledat už nebudu 

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

On měl tuším elektro, ale s tím co je na tom autě vše ještě navíc, to bylo tak těžký, že se dojezd razantně snížil. Proto přechází na tohle. Aspoň tak se to psalo v článku který jsem četl. 

Odesláno (upraveno)

Nedávno dostal elektrický DS N°8 s dojezdem 750 km, nevím reálný dojezd, ale i tak to není málo.

https://www.dsautomobiles.cz/svet-ds/novinky/ds-n-8-presidential-jedinecny-vuz-pro-prezidentsky-urad-francouzske-republiky-na-oslavu-dne-vitezstvi-8-kvetna-1945.html

@ozzy56
Co by bylo na Škodovce, potažmo Superbu českého? Moc ne. A není to kdo ví jaké auto.

Škoda Auto a.s.
Jediný akcionář:
VOLKSWAGEN FINANCE LUXEMBURG
8009 Strassen, route d´Arlon 19-21, Lucemburské velkovévodství
Registrační číslo: B166745
Právní forma: S. A.

Aktuální generace Superbu se vyrábí na Slovensku.

Upraveno uživatelem Pagvelius
Odesláno (upraveno)

já si pořád myslím, že naši představitelé by měli jezdit v českém autě--že to je dneska všecko tak dodupané a nic není naše je jiná věc, a pokud to není dobré auto, tak by měli tlačit na to, aby bylo lepší..., majetkové poměry v případě škodovky nekritizuju, bůhví jak by firma jinak dopadla :myslim,  nakonec já mám japonce vyrobeného ve španělsku a VIN začíná s VF, takže francouz... 🙈😂

umíš si představit, že by francouz nebo němec jel v jiném než národním autě ??   je to jedna z věcí, která čechům chybí :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...