ozzy56 Odesláno 19. červenec 2025 Odesláno 19. červenec 2025 (upraveno) svět se asi opravdu mění, když i taková velmoc v autech jako je Francie nechá vozit prezidenta v tříválci 1.2 PT , v dnešní době to měla být jednoznačně elektrika, vždyť v tom bude jezdit jen kolem komína... https://www.novinky.cz/clanek/auto-prezident-macron-ma-novy-vuz-pancerovane-suv-pohani-trivalec-40530618 Upraveno 19. červenec 2025 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Medvěd ohodnotil 1 Citovat
toru Odesláno 19. červenec 2025 Odesláno 19. červenec 2025 No,vidíš,a ostatní nad 3válcem ohrnují rypák. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červenec 2025 Autor Odesláno 19. červenec 2025 (upraveno) líbí se mi aspoň to, že jezdí FRANCOUZSKYM autem, narozdíl od těch našich figurek, co je jim SUPERB málo... jinak mě osobně tříválec vůbec nevadí, pokud bude bezproblémový, měl jsem ho a jezdil super , ale bohužel i ve včerejším článku ohledně ojetin motor 1.2 PT od pežotu nedoporučovali pro typické znaky..., článek hledat už nebudu Upraveno 19. červenec 2025 uživatelem ozzy56 toru a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červenec 2025 Odesláno 19. červenec 2025 taky jsem s tříválcem spokojený , spotřeba 5,5-6L výkonu až až , tohle jen tak prodávat nehodlám Pagvelius ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. červenec 2025 Odesláno 19. červenec 2025 On měl tuším elektro, ale s tím co je na tom autě vše ještě navíc, to bylo tak těžký, že se dojezd razantně snížil. Proto přechází na tohle. Aspoň tak se to psalo v článku který jsem četl. Citovat
Pagvelius Odesláno 21. červenec 2025 Odesláno 21. červenec 2025 (upraveno) Nedávno dostal elektrický DS N°8 s dojezdem 750 km, nevím reálný dojezd, ale i tak to není málo. https://www.dsautomobiles.cz/svet-ds/novinky/ds-n-8-presidential-jedinecny-vuz-pro-prezidentsky-urad-francouzske-republiky-na-oslavu-dne-vitezstvi-8-kvetna-1945.html @ozzy56 Co by bylo na Škodovce, potažmo Superbu českého? Moc ne. A není to kdo ví jaké auto. Škoda Auto a.s. Jediný akcionář: VOLKSWAGEN FINANCE LUXEMBURG 8009 Strassen, route d´Arlon 19-21, Lucemburské velkovévodství Registrační číslo: B166745 Právní forma: S. A. Aktuální generace Superbu se vyrábí na Slovensku. Upraveno 21. červenec 2025 uživatelem Pagvelius Citovat
ozzy56 Odesláno 21. červenec 2025 Autor Odesláno 21. červenec 2025 (upraveno) já si pořád myslím, že naši představitelé by měli jezdit v českém autě--že to je dneska všecko tak dodupané a nic není naše je jiná věc, a pokud to není dobré auto, tak by měli tlačit na to, aby bylo lepší..., majetkové poměry v případě škodovky nekritizuju, bůhví jak by firma jinak dopadla , nakonec já mám japonce vyrobeného ve španělsku a VIN začíná s VF, takže francouz... umíš si představit, že by francouz nebo němec jel v jiném než národním autě ?? je to jedna z věcí, která čechům chybí Upraveno 21. červenec 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
Pagvelius Odesláno 22. červenec 2025 Odesláno 22. červenec 2025 Asi nemáme vehikl dostatečných vlastností. Vašek řikal, že to trošku drncá. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červenec 2025 Autor Odesláno 22. červenec 2025 jestli si dobře vzpomínám, tak Vašek měl za komančů Trabanta, co k tomu dodat, že ?? Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.