Pežutek11 Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 Čau mám peugeot 205 grd 1.7 1985 a bývalý majitel se o něj nestaral a všechny filtry jsou zaprasene jak něco a nevím jaká je velikost palivového filtru a vzduchového filtru myslím že na olejovém filtru je závit M20x1.5 ale nejsem si jistej tak jestli to někdo víte tak mi prosím napište děkuji Citovat
PaKr Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 (upraveno) Ahoj a vítej na klubu Tohle fórum má výhodu pro ty, kteří si platí členství - můžeš si říct o katalogové čísla dílů podle vin. Otázka, jestli se to dá zjistit i na takový veterán Jinak podle modelu a motoru jsem našel aspoň tohle. Ale může být víc možností, tak pak toho koupit víc a pak to vrátit. Upraveno 7. červenec 2025 uživatelem PaKr Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 (upraveno) Přesunuto do správné sekce, Příště si hlídej kam dotazy vkládáš. Děkuji, Moderátor Upraveno 7. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 vzduchový filtr --vložka na první fotce naftový filtr-- vložka na druhé fotce olejový filtr--ten modrý na poslední fotce, závit je na takových filtrech univerzální (stejný) Citovat
Pežutek11 Odesláno 7. červenec 2025 Autor Odesláno 7. červenec 2025 Děkuji ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
HC MAREK Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 tu máš tiež všetky , keď som mal 205 1.9D tak ten vzduchový sa dal zohnať taký penový ktorý sa dal vyprať , lebo do filtra išiel odpar olejových pár a filter bol od oleja. https://www.purfluxgroupcatalog.com/catalogues/FO/scripts/cat_rech_vehicules.php?zone=FR&catalogue=PFX&lang=GB&vehicule_marque=PEUGEOT&vehicule_modele=205&nmodele=C15123 Citovat
Pežutek11 Odesláno 7. červenec 2025 Autor Odesláno 7. červenec 2025 (upraveno) No otevřel jsem ten palivový filtr abych ho změřil a tam tohle to už nebude jen špatný filtr stejně tam dám buď jak je napsaný na obalu nebo ten jak posílal PaKr na obalu je napsaný purflux C180 Já si myslím že je zaprasene nádrž Ale startoval normálně VID_20250707_100106.3gp Upraveno 7. červenec 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 ten filtr je fakt pecka , bývalý majitel prostě servis neřešil a jezdil Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 Copak filtr, ale co ten gel místo nafty, to tam ta nafta byla aspoň 10 let ne? Citovat
PaKr Odesláno 7. červenec 2025 Odesláno 7. červenec 2025 Ten filtr je fakt hnus, velebnosti. No jsem ráno zapomněl napsat, že pokud najdeš na starých filtrech nějaké označení, tak i podle toho se dá na eshopech hledat. Jinak Purflux je originál, takže tím nic nezkazíš, ale to už záleží na tobě. Ale rozdíl mezi kvalitním a horším filtrem není tak velký abych na tomhle šetřil. Ale asi si těch filtrů vem od každého druhu aspoň dva nebo raději tři. Určitě je budeš potřebovat. V motoru a v převodovce bych udělal taky aspoň dvě výměny. A co s tou gelovou naftou ? Asi bych dal do nádrže tak tři litry benzínu a doplna čerstvou naftu s VIFem. A toho vifu taky klidně aspoň dvojnásobek doporučené dávky. A ještě vyměň i brzdovou kapalinu, ta asi taky nebude nejčerstvější. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pežutek11 Odesláno 8. červenec 2025 Autor Odesláno 8. červenec 2025 (upraveno) No brzdovou kapalinu jsem už vyměnit a ten majitel urval na předních třmenech ovzdušňováky a na levém zadním kole je stržena hlava abych ho povolil a olej je černý jak guma a ten gel na tom filtru není gel ale lepidlo prý s tím jezdil do lesa na dřevo ten zvýšený podvozek a drapáky na předních kolech tomu odpovídaj Upraveno 8. červenec 2025 uživatelem pavelu96 Odpovídej jedním příspěvkem! Citovat
Pežutek11 Odesláno 22. červenec 2025 Autor Odesláno 22. červenec 2025 Čau nevíte někdo kde se dá sehnat elektrické palivové čerpadlo na 205ku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.