Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nevím,  ale 206 s 1.1 HFX najela i při rozvážkovém provozu 700 až 800 na nádrž...

Docela přemýšlím,  že bych se na to podíval,  ale můžu až v červenci.  

@Bedřich_plešatý pokud budeš chtít,  tak se klidně přihlaš :papa

Odesláno (upraveno)

Ahoj, děkuji na za nabídku, ale mám to k vám skoro přes celou republiku, a s tou spotřebou...., zkusím oslovit zdejší servis, aby to připojili na diagnostiku, snad něco najdou :)

V 19. 6. 2025 at 11:03, VojtouNerCZ napsal:

Říkal jsem si, že to napíšu, že vti a TU je jak jabko a hrušky. Ale zas bych byl za toho, kdo ho tu věčně tepe xD

Jinak píchni to na origo diag ať se to zkontroluje a pak postupně. Na tohle může mít vliv x věcí, od systému zapalování až po kat, lambdy a vejfuk. No a nebo máš někde díru xD

Ahoj, zkusím zdejší servis, snad něco najdou, díky :)

V 19. 6. 2025 at 14:06, VojtouNerCZ napsal:

No a kolik tankuješ tu plnou litrů? 

ahoj, tankuji většinou cca 40 litrů

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj předchozí příspěvek, nepiš další příspěvky můžeš použít multicitaci tlačítkem "+".
Odesláno (upraveno)

S tímto autem je spotřeba 7l/100 km max a kolik má nádrž objem, někde ti uniká palivo, takovou spotřebou by si musel jezdit jako Ayrton Senna

Upraveno uživatelem davidse
Odesláno

Ahoj, tak jsem zjistil, že asi neumím číst, jsem četl obec Libohošť a ta je někde u Benešova, teď jsem si to přečetl pořádně a je to Libhošť, takže to mám jak je výše psáno, jen kousek. Jestli by jste tedy někdy na mě měl někdy chvilku času, tak bych se rád zastavil, ale jestli by to nevadilo, tak až po prázdninách, děti dovolené apod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...