Lomik Odesláno 16. leden 2020 Odesláno 16. leden 2020 (upraveno) Díky za info. Určitě mu napíšu. Upraveno 16. leden 2020 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předchazející příspěvek!!! Citovat
mirokoud Odesláno 21. leden 2020 Odesláno 21. leden 2020 Ahoj, rádio je namontované a super, vše maká jak má...jen nemohu zprovoznit Mirror Link, který se mi tym zobrazuje, ale já ho přes můj mobil One Plus 7pro ne a nedostanu a přes kabel mi to píše...viz. dvě poslední foto. Poradí někdo....jo,abych nezapoměl, zvukový výstup lepší a lepší...BINGO! Citovat
zzipCZ Odesláno 21. leden 2020 Odesláno 21. leden 2020 Tak asi smolík. https://mirrorlink.com/phones. Sežen si mobil který to podporuje. Citovat
kultus Odesláno 22. leden 2020 Odesláno 22. leden 2020 (upraveno) Ten seznam telefonu na strankach Mirrorlinku je ostudny. Jsem si rikal, ze v novem aute uz takove ficury nesmi chybet, ale jak tady ctu tech 18 stranek zustanu u stareho dobreho mobilu ve stojanku hodne stesti preji Upraveno 22. leden 2020 uživatelem kultus Péťa ohodnotil 1 Citovat
Markusenka Odesláno 22. leden 2020 Odesláno 22. leden 2020 Ahoj. Paráda, ale trošku jsem předpokládal, že telefon s podporou MirrorLinku je samozřejmostí. Seznam na stránce MirrorLinku je dlouhodobě neaktualizovaný, telefonů s podporou je dost, Sony od podpory ustoupilo, Samsung v řadě telefonů minimálně S10 a NOTE MirrorLink stále má a vyvíjí. Jablíčkáři mají o starost méně, CarPlay umí jak rádio vyššího stupně SMEG, tak i BOSCH. Mára Citovat
kultus Odesláno 22. leden 2020 Odesláno 22. leden 2020 OT: Okousle jabko mi sice nesmi domu, ale jsou veci u kterych by si meli jini vyrobci brat priklad: kompatibilita sluzeb/technologii spojenych s applem, taky vyborne fungujici ekosystem/spoluprace vyrobku apple od hodinek pres mobil az k appleTV a nesmim zapomenout na nepreberne mnozstvi prislusenstvi, co noveho se vymysli je na 99% i pro apple. Vse to samozrejme vychazi s jedinecnosti znacky resp. OS. Zitra jedu holce pro tu 2008cku tak jsem zvedav na to radio/infotainment rozporuplnych reakci je ke cteni vic nez dost i jinde... Citovat
kultus Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 (upraveno) Tak prvni zkusenost s radiem takova vseliaka co se povedlo propojit telefon s radiem a poustet hudbu. Nepovedlo se mi ale pripojit apku Mypeugeot, nemel jsem ale cas to nejak zdlouhave zkouset. Zeptam se proto primo, mam to nejjednodussi radio bez mirrorlinku a vsech tech ficur, podporuje to radio vubec propojeni s Mypeugeot pres BT? Jestli s tim mam vubec ztracet cas. Dle VIN mi Mypeugeot nabizi aktualizaci radia z 29.11.2019. Prinasi neco navic cetl jsem ze nektere aktualizace mrsi zvuk atd. mam aktualizovat nebo to radeji nechat tak? Predem dik. PS: Nejsem u aut zvyklej na supr zvuk, ale tady to neni tak spatne (zadna priplatkova vybava audia) i basy to ma trochu poladit a dobry Upraveno 25. leden 2020 uživatelem kultus Citovat
zzipCZ Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 JJ apka funguje ale chce to zkoušet je hodně náladová.Co vím tak asi nejstabilnější je verze 1.14.3. Citovat
Lada67 Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 kultus... jsem na tom stejně - stejná výbava, mám strach ugrade sw na verzi 29.11. 2019. Aplikaci se mi (ani nevím jak) podařilo někdy v říjnu rozchodit, po mnoha pokusech, a to na android telefonu a sloužila spolehlivě tak do půlky prosince. Od té doby naprosto mrtvá :(. Žádné stahování údajů. Telefonování je bez problémů. Nechápu. Ještě se to dřív kousalo, když bylo v seznamu telefonů v rádiu více telefonů. Taky nevím co s tím :(. Asi aplikace k ničemu. Nepomohla ani odinstalace, vyčištění mezipaměti. Citovat
kultus Odesláno 23. leden 2020 Odesláno 23. leden 2020 (upraveno) Tak auto je pritelkyne tak mne to stve jen z principu. Budu to zkouset s verzi 1.14.3 kdyz to nepujde asi toho necham. At se nepodrbe i to ostatni...da se pak udelat downgrade, s tema online klicema asi ne co? Je k dispozici nejaky step-by-step tutorial aby se pri pripadnem neuspechu vyloucila chyba postupu? Upraveno 23. leden 2020 uživatelem kultus Citovat
kultus Odesláno 25. leden 2020 Odesláno 25. leden 2020 (upraveno) At neztracim zbytecne cas spatnym postupem kdyz uz tak je to dost naladove postup je: 1.Zaplej net a BT v mobilu 2.zapnout radio-sparovat a pripojit k mobilu 3. nastartovat auto a zapnout Mypeugeot aby se spojili a natahli se data. Je tak? Diky. Edit: takze uvedenym postupem jsem se nepripojil (Mypeugeot 1.14.3) ani po novem parovani s mobilem. Funguje telefonovani,SMS,hudba pres BT. Po zaskrtnuti internet.dat v zalozce telefon mi radio napsalo, ze spojeni "zlyhalo" pritom pripojeny mobil ma funkcni LTE tak nevim. Nejaka rada ohledne postupu pripojeni? Upraveno 25. leden 2020 uživatelem kultus Citovat
Packy Odesláno 25. leden 2020 Odesláno 25. leden 2020 Hodně se řešilo, že nesmí být vypnutý Start-Stop systém ... pak to nefunguje ... Citovat
kultus Odesláno 25. leden 2020 Odesláno 25. leden 2020 (upraveno) Vidis to mne nenapadlo, protoze na parkovisti kdyz neni auto poradne zahrate je S/S vypnuty. Tak bude dalsi pokus diky Upraveno 25. leden 2020 uživatelem kultus Citovat
zzipCZ Odesláno 25. leden 2020 Odesláno 25. leden 2020 Je to dost náladové. Někdy pomůže nejdřív tu apku spustit než se vyjede.Nechat tomu čas normálně jezdit. Já nemusím ani startovat,načte se to i po zapnutí jen rádia. Citovat
Lada67 Odesláno 25. leden 2020 Odesláno 25. leden 2020 Tak u nás nezabralo nic. Snad by pomohlo jen to kladívko - ale to je škoda rádia :))). Start-stop stále zapnutý, v telefonu BT i internet zapnut. Telefonování přes BT bez problému. Přeinstalace na verzi co podle vás nejlépe funguje - 1.14..3 .... Zapínání před jízdou, při jízdě a nic se nenačte. 3 měsíce to jelo bez problémů a pak KO :(. Od té půli prosince nic nic nic. Citovat
pepapepa Odesláno 25. leden 2020 Odesláno 25. leden 2020 Možná bych ještě vyzkoušel jiný telefon. Já nemám tenhle problém ale mám starší rádio. Citovat
Lada67 Odesláno 25. leden 2020 Odesláno 25. leden 2020 to jsem zkoušel - jiný android telefon nebo i ios (jabko) - nic Citovat
pepapepa Odesláno 25. leden 2020 Odesláno 25. leden 2020 No nevím co bych ti ještě poradil. Je vidět že si trpělivý člověk já už bych se na to dávno ... Citovat
zzipCZ Odesláno 26. leden 2020 Odesláno 26. leden 2020 V telefonu vsechno vsechno povoleno?oznameni atd. Me to taky funguje dobre. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.