Dadadavid Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 Ahoj, kolega má Peugeot 308 1.6hdi 80kw, najeto 230k. Auto znělo jako traktor a 0-100 mělo za 18s.. Takže jsem vyměnil a dal nové vstřiky, rozvody, turbodmychadlo, vysokotlaké čerpadlo, čidlo railu, váhu vzduchu, čidlo tlaku vzduchu, egr ventil, intercooler, hadice, dpf filtr.. nemluvě o všech dílech náprav a brzd… a výsledek? Nacpal do toho s prací 110k a zvuk pořád divnej, jak traktor, něco tam divně cvaká.. a do toho to pořád netáhne.. emise ok, nehulí, na diag vše dle referenčních hodnot. Řetízek? Vačky? Hydroštely? Už fakt nevim. Citovat
oddie Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 A takto se začalo chovat kdy? Postupně, nebo skokově? Citovat
Dadadavid Odesláno 1. duben 2025 Autor Odesláno 1. duben 2025 V tomto stavu to prave koupil asi za 27k a myslel si, jakej neudelal byznys.. takze se nevi, jestli skokově, nebo postupem. A ano, je to 9HZ. Citovat
Hardy Zálezlice Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 Ahoj, to je 16ti. Ventil? Nemůže být vačka o zub vedle? Citovat
Dadadavid Odesláno 1. duben 2025 Autor Odesláno 1. duben 2025 16 ventil ano. Vacka o zub vedle myslis na retizku? Na rozvodech neni urcite, to jsem mel zaaretovane a po projeti jsem to kontroloval, nez jsem to cele zadekloval. Citovat
oddie Odesláno 2. duben 2025 Odesláno 2. duben 2025 Super kup, fakt Spousta věcí vyměněných úplně zbytečně, přitom ten motor klidně může být po potkání, ohnutá ojnice, posunuté časování vačky... Dadadavid a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Dadadavid Odesláno 2. duben 2025 Autor Odesláno 2. duben 2025 No ono to cerpadlo treba kleklo uplne, 3km od dilny me musel kolega uz tahnout. Ale je to blazen, ja bych tolik penez do auta nikdy nenasypal. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2025 Odesláno 2. duben 2025 když je dost plná peněženka, dá se opravovat i tímto stylem , nakonec peníze mají jít do oběhu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.