Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím , mám problém s zavíráním okna u spolujezdce okno přizavření vyjede nahoru a hned sjede asi o třetinu dolu , už se s tím někdo setkal? Lze to nějak nastavit nebo čím to je? V cestě mu nic nebrání. Děkuji za rady.

Odesláno

ahoj, zkus po malých krocích sjet s oknem úplně dolů, pak drž tlačítko stisknuté cca 3 sec., potom vyjeď po krocích úplně nahoru a zase podrž tlačítko v poloze nahoru 3 sec., možná to pomůže

Odesláno

Tak ani při nastartovaném motoru to nepomohlo. Při malím poskakování okna nahoru se podaří ho zavřít,ale nesmí to být až na doraz jinak zase o třetinu sjede dolu.Fak už nevím co s tím.

Odesláno (upraveno)

to znám dělá mi to občas už od nového auta. Stáhni okno a namaž všechno kde jezdí sklo, ideál silikonem. Stačí maličko. Vždy se to vrátí, protože sklo má moc velký odpor. Jo a pokud jsou instalované ofuky, tak vyhodit. 

samo to tím být nemusí

Upraveno uživatelem martinecondrej
Odesláno

U těchto novějších (nevím jak staré je toto) aut je odpor skla řízen ŘJ motoru ve spouštěči skla. Tzv Anti pinch vyhodnotí, že v dráze skla je nějaký předmět (prostě má sklo větší odpor) a otevře sklo do bezpečné vzdálenosti. 

Většinou stačí vyčistit a lehce promazat spouštěč, nakalibrovat (nastavit dolní a horní polohy) a je vyřešeno.

Odesláno (upraveno)

možná je to blbost, ale u Renaultu mi nedávno blblo zamykání auta a připojování mobilu. Volám mechanikovi a řekl ať odpojím baterku na noc a už cca 2 měsíce bez poruch. Takový opravy mám nejraději 😀

Upraveno uživatelem martinecondrej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...