Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte klubáci, viete mi niekto poradiť kde objednať pravé sklo spätného zrkadla na Peugeot 807, r.v. 2010 facelift? 

Objednal som už niekoľko typov a vždy mi prišlo úzke. Typ Alkar 6432854 mi nepsuje - je malé / nízke.

Na foto hore je sklo pred facelift do 2010 a dole je facelift od 2010.

Za každú radu ďakujem.

Bez názvu.png

Odesláno

Já si teda myslím, že to je na tom obrázku opačně než píšeš... horní 154 jakoby obdélníkový je poFL a to dole 694 lichoběžníkový je předFL. A nesedí ani proporce, to poFL je nižší než předFL. 

Pamatuju si, že když jsem kupoval současnou 807 z r. 2013 tak jsme přijel svojí starou 2003, zaparkoval ji a pak přesedl do tý nový a ty zrcátka mi na první dobrou přišly divný, protože byly menší.... a jak jsem přesedl z jednoho auta do druhýho, tak to bylo dost poznat. 

Když koukám na Catcar, tak na mojí 2013 8151 jen nevím který přesně, 8151PR ale píšou že je right hand drive, tedy řízení napravo u řidiče... řídíč nalevo, jak je u nás obvyklý je 8151 FL FY nebo PQ... takže 8151PR je pravý zrcátko (jo sedí, to ukazuje ho i pro spolujezdce na pravý straně pokud je řidič vlevo) ale poFL 

Pokud nesedí, tak IMHO potřebuješ to předFL

Honza

Odesláno

Já myslím že to má dobře ty obrázky. Já na obou 807 - rok 2011 a 2012 , tedy po FL , tyto zrcátka , tvar evidentně ten spodní

IMG_20250112_151012.jpg

Odesláno

Hmm... možná si to pamatuju opačně... tady original.jpg?name=20201215_120913.jpg jsou obě moje auta vedle sebe, ale stopro jisý si tím, který je který nejsem... 

V tom případě to vypadá, že ty katalogy změnu tvaru zrcátka nezaznamenaly... Pak leda zkusit přímo Peugeot asi no... 

Odesláno

Podle chromu na lištách a znaku na masce je ten vpravo , tmavej s jihočeskou značkou po FL . Stříbrnej vlevo je starší .

Odesláno

Mea culpa... na tý fotce výše je to tak, stříbrný je 2003 a černý je 2013.. tak jsem se na něj došel do garáže podívat (jezdím teď spíš služební ovcí...) a je to tak. Pamatoval jsem si ten rozdíl v zrcátkách, ale opačně, poFL má skutečně ty větší, na obrázku v prvním příspěvku ty spodní. 

Ale jak je tedy správně objednat netuším. Zkusil bych se zeptat v Peugeotu. 

Honza

Odesláno

Nechcem zakladat nove diskusie tak sa spytam tu. Vnutorny spetak s funkciou zatmavenia . Nemala by tam svietit taka slaba zelena dioda pri cidle? Mam dojem ze mi to nezatmavuje a dost my to vadí oslnovanie. 

Odesláno

Bol som priamo v Peugeote a bolo mi povedané že tento typ zrkadla - ani samotné sklo a ani celé zrkadlo sa už nedá objednať, nieje nikde na sklade.

Po dlhom hladaní som našiel použité z vrakoviska za 65 € - stálo ma to síce veľa času a telefonátov ale podarilo sa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...