Medvěd Odesláno 3. prosinec 2024 Odesláno 3. prosinec 2024 Mě se to na pohled líbí, ale řídit bych to po městě asi nechtěl RichVa, BubakGS a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2024 Odesláno 3. prosinec 2024 Já si nemyslím že tohle bude Heuliez, to bude spíš nějaký soukromý počin Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2024 Odesláno 3. prosinec 2024 jako klempíř předpokládám, že jsou v dutinách prahů kolejnice, aby se to nezlomilo BubakGS, radim.1008 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 3. prosinec 2024 Odesláno 3. prosinec 2024 ...tou antenou na TV z Cadillacu na kufru to autor zabil ... .. a s tim V6 motorem by to mohla byt docela zajimavost.. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 3. prosinec 2024 Autor Odesláno 3. prosinec 2024 Ty antény vzadu se mi taky nelíbí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2024 Odesláno 3. prosinec 2024 (upraveno) Měl by to být Citroën XM Tissier Byly dvě verze jedna z klasickým zadkem a druhá s prodlouženým kufrem vzadu Viz: https://www.autorevue.cz/nevsedni-limuziny-ktere-mozna-neznate-natazene-ferrari-s-osmivalcem-uz-je-mozna-trochu-bizarni Tady jsou potom jeho další výtvory Upraveno 3. prosinec 2024 uživatelem Radek Hurvajz BubakGS a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.