Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte , ako sa mám správne pripojit s diagnostikou na auto ? mám diagbox 6.24 a káble na to . Ak sa pripojím tak ma nepripojí k autu. Ako viem zistiť verziu firmwaru káblovej sady ?Čo by som stým vedel urobiť ? Fungujem na XP sp3 a ovladač na kábel mi našlo uplne vpohode hned na prvý krát .

Odesláno

1.PSA Interface checker stiahnuť,nainštalovať.

2.Neviem ako to je s originálom,ale chína ide myslím len do diagboxu 5.29.Verzia B.

Potrebuješ verziu C do Interface.

Ja používam zvlášť Lexiu pre Citroen a PP2000 pre PSA verzia 25.01.Ide všetko.

Odesláno

kde stiahnem novšiu verziu C do Interfacu ? teraz tam je V4.3.0 a reference serial 963830 B . Je tam ešte dátum 02.01.12 . to je celkom čerstvé ( asi... ) A vzadu na škatulke je made in France , tak asi je to originál .

Odesláno
kde stiahnem novšiu verziu C do Interfacu ? teraz tam je V4.3.0 a reference serial 963830 B . Je tam ešte dátum 02.01.12 . to je celkom čerstvé ( asi... ) A vzadu na škatulke je made in France , tak asi je to originál .

Za reference serial 963830 B sa ti musí zobraziť Peugeot.Ak nie tak ti interface nekomunikuje.Máš tam verziu 4.3.0 čo bude komunikovať len z verziou typu C.Musel by sa prepáliť číp v interface.S B verziou len DB 5.29

max.Tvoja verzia DB aktualizovala na V4.3.0 čo nebude šlapať s B verziou.

Podla mňa máš Chinu.

Odesláno
...made in France , tak asi je to originál .

made in France mame vsetci :D

Presne tak.Súhlasím.Ak nebude veriť odfotím.

Ale z vonka sú všetky ako originál.

P.S:Hlavne že fungujú!!!

[upravil dne 3/1/13 16:08 od janik6163]

[upravil dne 3/1/13 16:31 od janik6163]

Odesláno

tak som to nakoniec vzdal a diagbox 6 išiel preč ( nevedel som a stále ešte neviem ako mám zmeniť firmware na interface, alebo skor neviem nájsť inú verziu firmwaru ) tak teraz fungujem na diagbox 5.23 a už sa zoznamujem z mozgom mojej 307ičky . Nebolo to však až také jednoduché ale podarilo sa ( asi tri reinšataláce a kopec nervov v kýbli keď po ubdejtoch nechcel diagbox spustiť )

[upravil dne 5.1.2013 12:55 od PowerFull]

Odesláno

Zdravim, tak jsem se snažil problém vyhledat ale už jsem to vzdal. Takže Peugeot planet se mi povedlo nainstalovat. Mam win 7 a Win xp jsem nainstaloval přes Virtual box. Ale kabel mi usb nenajde . Flešku apod. Najde. Ale kabel maximálně jako neznámé zařízení. Jak jse toto vyřešili? Nechtělo by to nějaké oladače? Peugeot planet hlásí že neni připojen iterface atd. Připojen byl. I v autě . 307 1.6 2004. Mam na cd i diagbox. Ten musí být taky ve win xp?Je na 307 lepší než Peugeot planet? díky

Odesláno

Predpokladám že máš NB s win 7.Ono sa to dá vyriešiť tak že treba zhodiť systém win7.Zformátovať disk,rozdeliť na dva odiely,alebo 3 odiely a nainštalovať win xp na c.Win 7 na d.Pri štarte si budeš môcť vybrať win.Ja to tak používam.A pp2000 je lepšia a svižnejšia ako v Diagboxe.

Odesláno
Predpokladám že máš NB s win 7.Ono sa to dá vyriešiť tak že treba zhodiť systém win7.Zformátovať disk,rozdeliť na dva odiely,alebo 3 odiely a nainštalovať win xp na c.Win 7 na d.Pri štarte si budeš môcť vybrať win.Ja to tak používam.A pp2000 je lepšia a svižnejšia ako v Diagboxe.

A dá se nějak na NB zformátovat disk bez boot cd(dvd)?

Odesláno

A dá se nějak na NB zformátovat disk bez boot cd(dvd)?

Dá,ale je to komplikovanejšie.Pre bežného uživateľa zložité.No však ak chceš inštalovať win tak potrebuješ boot win cd/dvd.

Nemáš náhodou netbook s win7 starter?

[upravil dne 5/1/13 17:21 od janik6163]

Odesláno

Pravdaže.XP je nižšia verzia tak ti to nepôjde.Ak si pozorne čítal tak treba všetko preč z disku.Nainštalovať XP a potom win7.Ináč to nejde.Ak nevieš dostať data z disku tak sa to dá boot win 7,acronis true image.Alebo utilita presne podla disku čo máš v NB.Stiahneš u výrobcu.Aby sme nespamovali,tak SZ alebo SKYPE.

Odesláno
Nainštaluj si Oracle Virtualbox, potom nainštaluješ XP a diagbox, alebo PP

Ak by si dobre čítal tak o pár príspevkov písal ako to skúšal cez Virtual box.

Odesláno

Cliwe: XP ti hadze chybu pri instalacii pretoze v BIOSe mas pre HDD zapnuty AHCI mod, pod ktorym XP nechodi. treba to prepnut na compatible alebo nieco take, neivem teraz presne ako to je oznacene.

btw. tiez pouzivam dva oddiely, jeden s XP na diag , a jeden s 7 na beznu pracu. podla mna najlepsie riesenie.

[upravil dne 6/1/13 12:30 od Iceman_3]

Odesláno

ono to tu asi bude, ale nejak se mi to nepodarilo najit. konecne jsem rozchodil na svem kompu s windows 7 prof. xp mode, pp2000 mi slo nainstalovat,ale kdyz ho chci spustit, tak se ukazou dve prvni titulni loga a tim to konci. nevite, kde by mohla byt zrada?

Odesláno
Nainštaluj si Oracle Virtualbox, potom nainštaluješ XP a diagbox, alebo PP

Ak by si dobre čítal tak o pár príspevkov písal ako to skúšal cez Virtual box.

Mě to tak jede. Je pravda, že se kolega namordoval než to rozchodil, ale de to. Mám tam PP2000.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...