Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@wolziino Konektor bych každopádně odpojil a ty piny v černém plastu zkusil proletovat. Stedeňák nemusí být vidět a jak je to tam blbě udělané, tak to pnutí tam je a mohl některý spoj prasknout.

Odesláno (upraveno)

Zdravim, tak tohle tema je opravdu vyzivne. Nasel jsem tu, ze Diagbox ve verzi 7.xx ma osekanou verzi Lexie. Mohlo by se to projevovat takle? Po instalaci verze 7.57 po pripojeni ke starsim Citroenum to najde VINko, nabidne ke spojeni Lexii, probehne komunikace s jednotkami, ale ve sloupecku, kde je chyba, je pouze otaznik, nebo NE Dale se neda dostat, nebot to napise, ze pri pokusu o inicializaci spojeni nebude mozno s pocitacem pracovat, potvrdte pro novy pokus. K chybe se clovek nedostane.

Po pripojeni novejsiho Citroenu nad 2010 se nabidne Diagbox a ten jede v pohode.

Uzivatel ale tvrdi, ze verze tusim 7.46 nemela s Lexii problem, vypisovala chyby. Resilo se to tu nekde?

Predem dekuji.

Jo tak uz asi vim, proc to nejede. Dohledal jsem toto informaci, takze od verze 7.57 je tam nova verze Lexie a potrebuje vyssi verzi interfejsu. Proto ta 7.49 fungovala.

obrazek.thumb.png.52b733a37942126010d1cb56e10342d4.png

Upraveno uživatelem n.root
Odesláno

Zalozil jsem na muj dotaz nove tema, ale to byla asi chyba, vetsi smysl asi dava zeptat se tady.

Zdravim, nemel by nekdo informaci, kde stahnout aktualizaci Diagboxu 7.55 nebo 7.56?

Dle mych informaci, je to posledni, ktera nechce update interfejsu na vyssi veri. Tu delat nebudu, neni to moje a nechci to umrtvit.

Mohl bych prejit z verzi: 7.44, 7.49, nebo z teto sekvence. Nemate nekdo?

Predem diky.

obrazek.png.644d9dbe28853df17b64e5a0722cae4f.png

Odesláno

Update interface si to urobí samo , po pripojení na nižšiu verziu diagboxu si to urobí downgrade.......to je v pohode , nerieš

Odesláno (upraveno)

No tak konečně přišly díly na noťas, tak jsem ho dal dohromady, udělal čistou instalaci W7 x86, nainstaloval .NET 4.5.2 a ovladače k síťovce, nainstaloval Diagbox najednou je problém s aktivací. Disk jsem smazal a vše nainstaloval znovu, ale opět tato chyba. Co můžu dělat špatně?

EDIT: VYŘEŠENO. Chyba byla, že jsem si ISO soubor s obrazem disku rozbalil a instaloval pak ze složky. Po instalaci Daemon Tools a spuštění instalace Diagboxu připojením obrazu disku jako z DVD už proběhla aktivace v pořádku. Takže i tato drobnost má svůj vliv. Tak kdyby někdo řešil to stejné...

20201231_175531.jpg

Upraveno uživatelem skorpion
Odesláno

Aha, ale to prave znamena, ze potrebuji verzi maximalne 7.56.  Klidne nainstaluji 7.49, pripojim interface, ten se pripadne downgraduje, ale pak bych rad nainstaloval tu verzi 7.56, aby jeste fungovala Lexie a zaroven byl trochu novejsi Diagbox. Pokud tam dam tu 7.57, tak ta Lexia zase prestane korektne fungovat., v takove situaci to prave je ted.

Pokud bude problem sehnat tu 7.56 nebo 7.55, tak tam dam jen tu 7.49, ktera tam slapala a nebudu to resit.

Nebo to chapu spatne?

Dekuji za rady.

Odesláno (upraveno)
V 29. 12. 2020 at 15:04, wolziino napsal:

Nevíte někdo jak to tam uvnitř patří? 

20201229_142218.jpg

Tak já mám ty barvičky úplně jinak 😄

20201231_193806.jpg

Upraveno uživatelem skorpion
Chybí fotka
Odesláno

Ne to třeba ne. Mně to mimochodem taky nenačte auto 😄 respektive jedno ze čtyř. Ale třeba jen Číňan neřešil barvy kabelů a na druhým konci to zapojil dobře. Chtělo by to schéma zapojení, nemá někdo? Nebo alespoň fotku funkčního, mohl by někdo? Jsou to jen 4 šrouby. Jeden pin je tam nezapojený a možná má být, podle schématu zásuvky EOBD je to země

Odesláno (upraveno)

to by se musela udelat logika kabelu
rekneme ze pin v OBD je na pinu na desce
pak je jedno jakou ma kabel barvu stejne by si to musel propipnout merakem
(ted me napadlo ze ono asi je jedno jak ty kabely vedou kdyz tam je propojeni na dalsi kabelaze )

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

No já mám tu verzi, kde mi to obd jde přímo do diagnostiky, takže nevím kam mam ten 3 drát upadenej napájet, jestli tam na tom jednom byly 3 dráty jak je u uskvarene nebo ne, ale stejně si myslím, že můj problém nenacteni kabelu s pc asi tento drát nevyřeší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...