Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A skusal niekto aj WIN 8 64-bit?Nedari sa mi rozchodit VirtualBox a na starom NTB s WIN XP 32-bit instalacia DB v pohode,ale zatvaranie DB je problem.Cely system zamrzne a CPU na 100% zatazeny.Antivirak netreba odinstalovat,staci docasne vypnut,vratane Firewall.

Odesláno

Ptečítal som to tu celé uff. Mohol by niekto ochotný zhrnúť ako postupovať pri kúpe, čo si všímať, aké verzie kábla a softu treba mať ap. Ďakujem, verím, že to pomôže viacerým.

Odesláno

V popise máš P407 a tam ti stačí "B" kábel a software PP2000 (mne bohate postačuje).

"C" kábel a DiagBox je skôr pre novšie autá ale dajú sa zdiagnostikovať aj staršie a žavraj je pomalší ako PP2000 (nemám odskúšané).

Odesláno

V popise máš P407 a tam ti stačí "B" kábel a software PP2000 (mne bohate postačuje).

"C" kábel a DiagBox je skôr pre novšie autá ale dajú sa zdiagnostikovať aj staršie a žavraj je pomalší ako PP2000 (nemám odskúšané).

Já bych zase uvažoval tak, že nebudeš mít 407 navěky a když potom koupíš něco novějšího (nebo přijde někdo s novějším autem), tak bude s diagnostikou problém. Doporučuji tedy koupit verzi C a plně osazenou (je trochu dražší než očesaná, ale za případné komplikace to nestojí).

Odesláno

Na samotnom kábli nieje žiadne označenie o aký sa jedná.

Leo máš pravdu, ak by som 407-mu predával dia by bola ku nej ako bónus :D, ale v dohľadnej dobe to nehrozý a som sňou spokojný ;) .

Odesláno

Já kupoval kdysi tady:

http://www.aliexpress.com/item/Serial-NO-921815C-Firmware-Full-Chip-Lexia3-Diagbox-7-40-Lexia-3-PP2000-Citroen-Peugeot-Diagnostic/1576743149.html

Až na to, že na CD s novou verzí DiagBoxu poslal návod na instalaci starého DiagBoxu bylo nakonec vše v pořádku. Jsou tam i červeně označeny místa, kterými se vyznačuje plně osazená verze. Pokud dobře čtu, tak je tam dokonce doručení přes DHL zdarma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...