koblih69 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Jenom to, že ta glorigikovaná originální diagnostika není žádná vědeckotechnická revoluce, ale poměrně jednoduchá záležitost. Nepochybuju, že Číňan může dojet na kvalitu, ale zevšeobecnění typu \" ...kup si Činskou diagnostiku a uvidíš jak dopadneš...., nebo nikdy se nevyrovná ... \" je k pousmání, tím spíš u takhle jednoduchého zařízení. Ale nikomu to neříkej . Citovat
Přema Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Jasně .....až jim čína klekne při nějakém důležitém upgradu tak sem zvědav jak to potom vysvětlíš jim...proč?? Potom se tady pousmávat budeme my......... I s origo se dají udělat chyby ale to je většinou jen rukama..... Citovat
jofo Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Boli tu niekde fotky original a ciny a original bol osadeny viacerimi suciastkami oproti neoriginalu. Dalej rozdiel bol aj v doske. Ja som mal aj cinu a teraz mam original a dosky su teda navlas rovnake a tiez aj pocet suciastok. Z toho je vidiet ze je viacej modifikacii dosiek. S cinou som urobil uplne vsetko az raz odisiel usb radic na doske. Tak potom som odkupil cez kamarata od autorizovaneho servisu ich nepouzivanu diagnostiku. Aby sme teda aspon nejako rozsekly tieto dohadovania ci cinu, alebo nie napiste kolko z vas ma neoriginal a kolko original a hlavne kto uz nieco pokazil svojou diagnostikou. Citovat
michal 307 sw Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 jetu nekdo z prahy kdoby my napichl auto na diahnostilu a aktyvoval par veci treba dene sviceni a tak dal a zaslusni prachy:roker Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 je tu nekdo zkuseny s diagnostikou v Bratislave? chtel bych se tam podivat na jedno auto na prodej, ale rad bych ho trochu zkontroloval nez ho pripadne koupim... Citovat
bajza206 SW Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Můžu se zeptat kde se dá koupit ta origo DIA a za kolik Citovat
HonzaZ Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Když jsem si našel obj. č. na citroen boxu a zadal ho na cenu, tak mi vyšlo asi 80t. Ovšem zda je to objednatelné pro normálního smrtelníka, který nepodniká v servisování aut, to teda nevím. Tady většina lidí má čínu. Citovat
bajza206 SW Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 No já mam taky čínu ale jen mě zajímalo za kolik se to dá pořídit 80t je dost to bych nedal ale kdybz byla přijatelná cena dost bych o tom uvažoval a vždycky by to šlo na někoho koupit když to normálnímu smrtelníkovi neprodaj:D tušim že Přema je normální smrtelník:roll:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:papa Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 To jsem ale já ji v pežo v čr nekupoval...... Citovat
jofo Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 On to kupoval v www.obdfactory.com Sorry Prema. [upravil dne 4/12/10 17:41 jofo] [upravil dne 4/12/10 17:42 jofo] Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Ale hovno........zdrž se příspěvků když o tom nic nevíš kde a jak...... Citovat
bajza206 SW Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Už se poprali ?????? Si řikal že už do tohodle tématu nepolezeš :D:D:D Přemo tak jaká byla cena jestli to neni tajemství nebo odkud jsi kupoval Citovat
koblih69 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Jofo může být v klidu Přéma si právě vykouřil Baseballovou pálku Citovat
bajza206 SW Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 tajemnej jak hrad v karpatech Citovat
jozocz Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Ja potebujem diagnostiku na P-405 r.v. 1995 1,6 85 kw 2 Pinovy konektor aku diagnostiku potrebujem ? Funguje to po napojeni napocitac ? Co mi precita na tak starom aute ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.