Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jenom to, že ta glorigikovaná originální diagnostika není žádná vědeckotechnická revoluce, ale poměrně jednoduchá záležitost. Nepochybuju, že Číňan může dojet na kvalitu, ale zevšeobecnění typu \" ...kup si Činskou diagnostiku a uvidíš jak dopadneš...., nebo nikdy se nevyrovná ... \" je k pousmání, tím spíš u takhle jednoduchého zařízení. Ale nikomu to neříkej ;) .

Odesláno

Jasně .....až jim čína klekne při nějakém důležitém upgradu tak sem zvědav jak to potom vysvětlíš jim...proč?? Potom se tady pousmávat budeme my......... I s origo se dají udělat chyby ale to je většinou jen rukama.....

Odesláno

Boli tu niekde fotky original a ciny a original bol osadeny viacerimi suciastkami oproti neoriginalu. Dalej rozdiel bol aj v doske.

Ja som mal aj cinu a teraz mam original a dosky su teda navlas rovnake a tiez aj pocet suciastok. Z toho je vidiet ze je viacej modifikacii dosiek.

S cinou som urobil uplne vsetko az raz odisiel usb radic na doske. Tak potom som odkupil cez kamarata od autorizovaneho servisu ich nepouzivanu diagnostiku.

Aby sme teda aspon nejako rozsekly tieto dohadovania ci cinu, alebo nie napiste kolko z vas ma neoriginal a kolko original a hlavne kto uz nieco pokazil svojou diagnostikou.

Odesláno

Když jsem si našel obj. č. na citroen boxu a zadal ho na cenu, tak mi vyšlo asi 80t. Ovšem zda je to objednatelné pro normálního smrtelníka, který nepodniká v servisování aut, to teda nevím. Tady většina lidí má čínu.

Odesláno

No já mam taky čínu ale jen mě zajímalo za kolik se to dá pořídit 80t je dost to bych nedal ale kdybz byla přijatelná cena dost bych o tom uvažoval a vždycky by to šlo na někoho koupit když to normálnímu smrtelníkovi neprodaj:D

tušim že Přema je normální smrtelník:roll:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:papa

Odesláno

Ja potebujem diagnostiku na P-405 r.v. 1995 1,6 85 kw 2 Pinovy konektor aku diagnostiku potrebujem ?

Funguje to po napojeni napocitac ? Co mi precita na tak starom aute ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...